Локомотив Пловдив - Славия София А Група 20.10.2013 13 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

локо до живот
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Славия София А Група 20.10.2013 13 кръг

Мнениеот локо до живот » 21 окт 2013 13:55

James Beattie написа:
локо до живот написа:
James Beattie написа:
локо до живот написа:бием цска,бием левски по навик,бием затъналото бирое

Благодаря за комплимента ;) Значи, след онея софийски ********* , бирое ви е в устата.

нещо не те разбирам-просто с бироето сме след тях--3ти кръг :) ти кво си помисли?

О, разбрах. Следващите ви 3 мача са срещу цска, левски и бирое.
Пък, аз си помислих, че бирое са велики и затова ги споменаваш след онея :(

много си ми забавен и интересен,ама наистина не те разбирам кво искаш да кажеш-или просто се заяждаш,ако е така дай нещо остроумно и тарикатско,напъни се малко

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 21 окт 2013 13:56

James Beattie написа:
локо до живот написа:
James Beattie написа:
локо до живот написа:бием цска,бием левски по навик,бием затъналото бирое

Благодаря за комплимента ;) Значи, след онея софийски ********* , бирое ви е в устата.

нещо не те разбирам-просто с бироето сме след тях--3ти кръг :) ти кво си помисли?

О, разбрах. Следващите ви 3 мача са срещу цска, левски и бирое.
Пък, аз си помислих, че бирое са велики и затова ги споменаваш след онея :(

Ако говорим за класа, Берое трябва да се спомене преди а не след сините и червените.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

danchob4
Контакти:

Мнениеот danchob4 » 21 окт 2013 14:14

Пловдив1926 написа:
danchob4 написа:
Пловдив1926 написа:Хахах влизаме със самочувствие. Коко е куче на чорбата. 0:2 минимум.

И какво целиш с тези прогнози? Ако паднем ще умреш от кеф и ще има "Аз казах ли ви, надупихме се".(Сигурно въобще не е проблем, че чорбата е с 6 поредни победи, успех над говедата и са на върха на вълната) Като че ли ще е първия път когато падаме от ЦСКА или Левски в Пловдив, като че ли преди Коко сме ги били под път и над път.И да те питам като е куче на чорбата що им врътнахме Х на вънка, а не им дадохме мача.

Продължавай да се успокояваш, сигурно не се спи лесно вечер иначе без да си повтаряш глупости.

Не се притеснявай, спя си прекрасно.Особено след дни като вчерашния :lol: .Само не видях отговор на въпросите ми, или ще чакаме резила срещу чорбата.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 окт 2013 15:03

На кви въпроси да ти отговарям бе. Има един въпрос, който седи пред Локомотив и се вижда кой как отговаря на него. Другото са плява, плюнки и бълвоч да не ни е срам от папагалите и да си замажем гузната съвест.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 21 окт 2013 19:15

qqq написа:
svobodni написа:
rental написа:да не се изказва неподготвен за бъдещето и да не се прави на Баба Ванга, а да има малко достойнство и да каже на хубавото, че е хубаво. Аман от негативисти на Лаута, който постояно искат да си чешат егото.

недей обиждай, защото хората, които спряхме да ходим заради Коко никога не сме си позволявали да ви обиждаме ВАС - тия дето поддържате отбора и начина на ръководене на Локомотив!!

Недей се бъркай в работата на другите, човека даде прогноза...и аз давам - от двата мача с ЦСКА и Левски максимум 1 точка!
Само да не спрете да ходите по мачове след това, че и 1000 човека няма да има на стадиона...както е в момента.
Чешели сме си егото...знаеш ли колко ми е криво да гледам отстрани и да очаквам във всеки един момент Коко да ни надупи???
Айде подкрепяй там Ндйае и останалите "синове" на Коко и не се занимавай с нас.

ти си говорил така и лятото.......сега пак - като не ти/ви се ходи на мач, недей. Проблема е че се имаш за някакъв коректив , а това е смешно, ако бием си траеш, ако паднем ставаш революционер и така.........то какво да стане - все някъде ще паднем, ако все бием ще кажеш нещо за другия сезон.
То е лесно - 3 точки от 3 мача , ако не -1, все някой ден ще познаеш. Относно публиката - при 7 лева билета за мачове със Славия, Гоце Делчев и т.н. ще ходят по толкова хора - в общината безплатни билети има само за проектЪ. Силно се съмнявам че ти или там каквато сте група ще повлияете на посещаемостта на домакинските мачове - за гостуванията може би е от значение една-две коли в повече

Хахах какво да си трая, с Тото Динев и шампиони да станем пак няма да се израдвам!

РАЗБЕРЕТЕ ГО КОЛКО Е МАЛОВАЖНО ЕДНО НАСРАНО МОМЕНТНО КЛАСИРАНЕ НА ФОНА НА ПРОДАЖНИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ.ТЕРЕНА НИ Е НИВА, А ОТ КЛУБА СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ОТТЪРВАТ ОТ ШКОЛАТА НИ И ДА НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НЕЯ.ВИЕ СТЕ ГЛУПАЦИ, ЧЕ НЕ ГИ ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ТИЯ РАБОТИ, НО НЯМА КАК ДРУГО ДА Е ПОНЕЖЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ САМО ОТ ЧЕРНИЛКИТЕ И ХОДИТЕ ВЕДНЪЖ НА 2 СЕДМИЦИ НА МАЧ.нЕДЕЙ МИ ГОВОРИ КОЕ ЩЕ ПОВЛИЯЕ НА ПОСЕЩАЕМОСТТА, ЗАЩОТО САМО ПЪРВИЯ КРЪГ СИ НАПЪЛНИХМЕ СТАДИОНА, А НА ГОСТУВАНИЯ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТАШАК.МОЖЕШ ДА ВИДИШ ПОСЕЩАЕМОСТТА ЗА ТОЗИ СЕЗОН СРЕДНО ПО 2000 ЧОВЕКА НА МАЧ.

дОБРЕ ЧЕ "ГРУПИЧКАТА" КАКТО ОБИЧАТЕ ДА КАЗВАТЕ НЕ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА.КАКТО ТИ ПРИЗОВАВАШ ЗАБЛУДЕНИТЕ ДА ПОДКРЕПЯТЕ ТАКА И АЗ ЩЕ СИ ПИША КАКВОТО РЕША ЗА ПРАВИЛНО - А ТО Е ЧЕ ЗАТЪВАМЕ, ВМЕСТО ДА БУЧИМ ВСИЧКИ ЗАЕДНО СРЕЩУ СВИНЯТА, КОЯТО НИ ДЪРПА НАДОЛУ ВИЕ СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ И СЕ НАД*ПВАТЕ.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 21 окт 2013 19:50

Не е малка групата която не ходи по мачове.С тази схема която направиха тази година всеки може да пада и да бие както си иска и накрая пак същите/които имат пари за разходите там/ ще играят в Европа.Ние няма да сме защото нашия не го интересуват турнири ,школа и подобни разходи .Как си мислите че си тръгват освободени футболисти с договори и мислите ли че няма да осъдят клуба.Трупат се задължения както бе с ЦСКА /те титаните и коко са едно /.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 21 окт 2013 19:54

puf-paf написа:Не е малка групата която не ходи по мачове.С тази схема която направиха тази година всеки може да пада и да бие както си иска и накрая пак същите/които имат пари за разходите там/ ще играят в Европа.Ние няма да сме защото нашия не го интересуват турнири ,школа и подобни разходи .Как си мислите че си тръгват освободени футболисти с договори и мислите ли че няма да осъдят клуба.Трупат се задължения както бе с ЦСКА /те титаните и коко са едно /.

Най-лошото са задълженията, утре ще реши да си тръгне (както стана миналото лято) и ще гледаме като посрани.Но важно е сега 1 кръг да сме пред жълтите...това ни стига. :oops:

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 22 окт 2013 11:45

За да завърша вчерашната си тирада, още няколко думи. Замислих се, защо не се радвам на някои странни победи и защо не се натъжавам от някои странни дербита? В момента имаме в състава най-добрия голмайстор на БГ от този век, защитник играл във Висшата лига и Чемпиъншип, юноша на клуба играл в софийските грандове и турция, истински футболен корифей, много добри играчи като Гади и Н'Дайе, треньор минал през Байерн (стаж) и президент, който наистина разбира от футбол. И все пак няма радост, поне в мен?‌ Ами аз имам проблем с идентифицирането! Аз тези хора не мога да идентифицирам като Локомотив!!!! Заради делата им, заради душичките им, заради това, което в момента причиняват на Пловдивския любимец!!!

Миналата година играха в Локо разни, за които не бях чувал: Ковачев, Коце Марков, Атанасов, Г. Стефанов и т.н. Дойде първият мач с Локо Сф вместо да паднат, те за малко да победят. После дойде Литекс. Пак замалко да ги излъжем. ЦСКА. Стойчо позеленя, Чц за малко да глътнат водичка. Като футболисти не са нещо особено, но се БОРЕХА и РАЗДАВАХА. И най-вече нямахме съмнения за загубите! Аз тези хора ги идентифицирах с Локо. И всяка открадната точка ми носеше радост. Радвах се и на малките неща, че се погасяват дългове, че се плащат редовно заплати. Радвах се и когато направихме помаците за смях, щяха да ни бият с 15-18 на 0. Ядосвах, когато не бихме оная жълта подлога Херо. А сега? 2 часа след като "загубихме" от Долно Воденските орки, мятах пържоли и наденици на барбекюто. Как да се ядосаш на театър?????

От МОЕТО Локо в момента са останали само Господинов, Фераресо, Марков, Маламов и Стефанов. Но Камбуров, Тунчев, Крачунов, Здравко, Тъча, Станков и Коко не са ЛОКОТО! Златински (въпреки минималните му футболни умения), Дани, Абушев, Котев, Кавдански са част от МОЕТО Локо. Онова, което не беше на 4-то място и изостана на 21 точки от депесарите, но мачовете, на което чаках с нетърпение. И този полусезон имаше един мач, на който се радвах истински. Като размазахме Берое!!!! Тогава наистина се видя, че има играчи в този отбор. Но Локомотивците са Малко!!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 31 окт 2013 19:48

s.th.1926 написа:
rental написа:Нека малкият да не се изказва неподготвен за бъдещето и да не се прави на Баба Ванга, а да има малко достойнство и да каже на хубавото, че е хубаво. Аман от негативисти на Лаута, който постояно искат да си чешат егото.

Левски също ще бият, но Батков ще трябва да се изръси. За парлама ще има неадекватни съдии и Зума ще сипе огън и жупел!!!!

Преди 10 съм го писал!!!!! Левски дойдоха днес, платиха си и си заминаха. Жалко, че от доста години футболът им е пародия.

За нас? С този президент и това е много. Сами си изпросиха наказание!!! Станков почна да реве от понеделник, че ще ни накажат. Узунов завъртя разни истории с 12-я играч. Цирк, цирк, цирк!!!! Браво на Левски. Тоюа е Левски, който познавам!!!! С куфарчето напред...
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 31 окт 2013 22:38

s.th.1926 написа:
s.th.1926 написа:
rental написа:Нека малкият да не се изказва неподготвен за бъдещето и да не се прави на Баба Ванга, а да има малко достойнство и да каже на хубавото, че е хубаво. Аман от негативисти на Лаута, който постояно искат да си чешат егото.

Левски също ще бият, но Батков ще трябва да се изръси. За парлама ще има неадекватни съдии и Зума ще сипе огън и жупел!!!!

Преди 10 съм го писал!!!!! Левски дойдоха днес, платиха си и си заминаха. Жалко, че от доста години футболът им е пародия.

За нас? С този президент и това е много. Сами си изпросиха наказание!!! Станков почна да реве от понеделник, че ще ни накажат. Узунов завъртя разни истории с 12-я играч. Цирк, цирк, цирк!!!! Браво на Левски. Тоюа е Левски, който познавам!!!! С куфарчето напред...

Прав си само че, няма куфарче а има връщане на версии.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Върни се в “Локо Пловдив”