Мнениеот s.th.1926 » 22 окт 2013 11:45
За да завърша вчерашната си тирада, още няколко думи. Замислих се, защо не се радвам на някои странни победи и защо не се натъжавам от някои странни дербита? В момента имаме в състава най-добрия голмайстор на БГ от този век, защитник играл във Висшата лига и Чемпиъншип, юноша на клуба играл в софийските грандове и турция, истински футболен корифей, много добри играчи като Гади и Н'Дайе, треньор минал през Байерн (стаж) и президент, който наистина разбира от футбол. И все пак няма радост, поне в мен? Ами аз имам проблем с идентифицирането! Аз тези хора не мога да идентифицирам като Локомотив!!!! Заради делата им, заради душичките им, заради това, което в момента причиняват на Пловдивския любимец!!!
Миналата година играха в Локо разни, за които не бях чувал: Ковачев, Коце Марков, Атанасов, Г. Стефанов и т.н. Дойде първият мач с Локо Сф вместо да паднат, те за малко да победят. После дойде Литекс. Пак замалко да ги излъжем. ЦСКА. Стойчо позеленя, Чц за малко да глътнат водичка. Като футболисти не са нещо особено, но се БОРЕХА и РАЗДАВАХА. И най-вече нямахме съмнения за загубите! Аз тези хора ги идентифицирах с Локо. И всяка открадната точка ми носеше радост. Радвах се и на малките неща, че се погасяват дългове, че се плащат редовно заплати. Радвах се и когато направихме помаците за смях, щяха да ни бият с 15-18 на 0. Ядосвах, когато не бихме оная жълта подлога Херо. А сега? 2 часа след като "загубихме" от Долно Воденските орки, мятах пържоли и наденици на барбекюто. Как да се ядосаш на театър?????
От МОЕТО Локо в момента са останали само Господинов, Фераресо, Марков, Маламов и Стефанов. Но Камбуров, Тунчев, Крачунов, Здравко, Тъча, Станков и Коко не са ЛОКОТО! Златински (въпреки минималните му футболни умения), Дани, Абушев, Котев, Кавдански са част от МОЕТО Локо. Онова, което не беше на 4-то място и изостана на 21 точки от депесарите, но мачовете, на което чаках с нетърпение. И този полусезон имаше един мач, на който се радвах истински. Като размазахме Берое!!!! Тогава наистина се видя, че има играчи в този отбор. Но Локомотивците са Малко!!!!!
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!