Ексклузивно! Методи Стойнев е новият директор на смърфовете

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Ексклузивно! Методи Стойнев е новият директор на смърфовете

Мнениеот plovdivram » 24 окт 2013 14:58

Аз лично, до тази седмица въпреки доброто класиране на отбора и изиграните няколко мача както ми се иска си търсих ИСТИНСКА причина, поради която да се завърна на Лаута... Е!!! Такава вече имам и тя си има име и то е МЕТОДИ СТОЙНЕВ!!! Оределено и ТОЧНО той ще е ГЛАВНАТА ПРИЧИНА заради която аз ще се върна и ще запиша ПЪРВИ мач за този сезон на Лаута! В моите ОЧИ МЕТО е човек, който винаги е давал КАТО ИГРАЧ 101% от възможностите си за Локомотив!!! Ако успее да придаде това си ПОВЕДЕНИЕ и ОТНОШЕНИЕ и в "коридорите" на Лаута, то това ще бъде като СБЪДНАТА МЕЧТА за мен!!! ОБАЧЕ!!! Ако от Мето направят "ПОСЛУШНИК" (няма да обяснявам какво разбирам влагам в това, всеки, който мисли ще се сети).... то!!! Това ще е едно от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ми разочаровния, които ще съм преживявал на Лаута и сравнимо, може би (понеже по-горе стана дума) само с това, когато Аян отиде при "другите"!!!

УСПЕХ МЕТО!!!
Може да звучи банално... но ще го кажа - В ТЕБ МИ Е НАДЕЖДАТА МЕТО!!!... НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ И ТЯ ДА УГАСНЕ!!
Изображение

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 24 окт 2013 16:36

Пловдив1926 написа:Е това повтарянето на лъжа до повярване сте го измислили вие "ние сме отбор на 100 години", "не сме ибрикчии на дпс" и тн.

Браво усещаш ги нещата,личи си че имаш тренинг. ;) Може например, всеки ден да си сменяш версията на колко години си или пък да твърдиш,че не ти а други са имали турци за собственик и пак да си напълно убеден,че си прав. Това се нарича конфабулации и най-важното е полезно за живота,защото попаднеш ли в стая 101... :(

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 24 окт 2013 16:55

Типично комунистически прийом да приписваш на други хора собствените си негативи :) Комунистическото ви минало и зависимото от ДПС настояще са безспорен факт. Разбирам, че не го разбирате, то един човек като умре не му е криво, на тези около него им е кеф ,то, като си тъп жълтур е същото. Но все пак, безкрайно не ни е интересно жалкото ви битие, така, че не е нужно да го натрапвате във всяка тема.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 окт 2013 20:31

botevist_75 написа:Да сравняваш Ирфан с Аян :o Единият с 10-20 мача за отбора си,другия легенда и марка за своя.Твоите ще те изгорят на клада :mrgreen:

Прав си,макар че Аян игра и при вас.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 24 окт 2013 21:48

Странно назначение!!! Аз обичам като малките деца да си задавам въпросът: Защо? И затова ще задам и тук няколко въпроси от сорта на защо. Техническият директор се занимава с: селекция, подновяване на изтичащите договори на настоящите играчи и вливането на играчи от школата в първия (поне според мен). Участва основно в избора на треньор! Селекция??? Там контактите са на Коко, договорите са с Коко, парите от продажбите влизат в джоба на Коко. Треньорът? По правило е шматка безгласна, която тренира шантонерките на Коко. Съставът на отборът за мача е "съгласуван" с Коко. Школата? Школа отдавна е мръсна дума за Коко.

Стойнев е бил технически директор в Пирин Разлог мисля? Да станеш такъв в Локо, е все едно Реал Мадрид да назначи техническия директор на Екстрамадура?! Там в Македонско не знам какви успехи има? За купата играха 1/4 финал с Левски май??? Сещам се за едни шамаросани съдии или делегати, но това НЕ е във функциите на техническия директор. Това е простащина!!! С две думи: Назначаването на Стойнев няма никаква добавена стойност по отношение на спортно техническата част!!!!

Какви са причините? От няколко месеца някои фенове, случайно или не, от фен клуба на Коки, говорят за Стойнев?! Сега работа на Коко стана малко акана и се появи нова звезда от нафталина... Къртячницата и Тунчев не успяха да докарат обещаните хиляди фенове, не че ги няма, напротив. Сега Коко има поне зад чий гръб да се крие. Другата причина е, че явно Стойнев ще играе ролята на пазвант в съблекалнята!!!! За мен това назначение е пълен фарс. Да не говорим, че Локомотив има достатъчно свои кадри за тоя пост.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Върни се в “Локо Пловдив”