Локомотив Пловдив - Славия София А Група 20.10.2013 13 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

danchob4
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Славия София А Група 20.10.2013 13 кръг

Мнениеот danchob4 » 20 окт 2013 19:30

Пловдив1926 написа:Хахах влизаме със самочувствие. Коко е куче на чорбата. 0:2 минимум.

И какво целиш с тези прогнози? Ако паднем ще умреш от кеф и ще има "Аз казах ли ви, надупихме се".(Сигурно въобще не е проблем, че чорбата е с 6 поредни победи, успех над говедата и са на върха на вълната) Като че ли ще е първия път когато падаме от ЦСКА или Левски в Пловдив, като че ли преди Коко сме ги били под път и над път.И да те питам като е куче на чорбата що им врътнахме Х на вънка, а не им дадохме мача.

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 20 окт 2013 20:40

Супер полусезон. Да се ненадява човек на Кокича. Аз също имам съмнения доколко ще играем тази година, но... надеждата умира последна, хихи. Като гледам, с тези играчи имаме сили за Европа, дано и Коко да ги има тези сили, а и да желае. Ще видим. Честита победа и само Локо.

п.с. Славия няма да изпадне, така че споко за белите фенове.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 окт 2013 20:42

danchob4 написа:
Пловдив1926 написа:Хахах влизаме със самочувствие. Коко е куче на чорбата. 0:2 минимум.

И какво целиш с тези прогнози? Ако паднем ще умреш от кеф и ще има "Аз казах ли ви, надупихме се".(Сигурно въобще не е проблем, че чорбата е с 6 поредни победи, успех над говедата и са на върха на вълната) Като че ли ще е първия път когато падаме от ЦСКА или Левски в Пловдив, като че ли преди Коко сме ги били под път и над път.И да те питам като е куче на чорбата що им врътнахме Х на вънка, а не им дадохме мача.

Продължавай да се успокояваш, сигурно не се спи лесно вечер иначе без да си повтаряш глупости.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

rental
Контакти:

Мнениеот rental » 20 окт 2013 23:02

Нека малкият да не се изказва неподготвен за бъдещето и да не се прави на Баба Ванга, а да има малко достойнство и да каже на хубавото, че е хубаво. Аман от негативисти на Лаута, който постояно искат да си чешат егото.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 окт 2013 23:04

Благодаря на Локо (Пд), че ни избави от недоразумението Букарев, задължени сме ви :mrgreen: Успех ви желая :)
Изображение

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 21 окт 2013 01:22

rental написа:Нека малкият Глист да не се изказва неподготвен за бъдещето и да не се прави на Баба Ванга, а да има малко достойнство и да каже на хубавото, че е хубаво. Аман от негативисти на Лаута, който постояно искат да си чешат егото.

недей обиждай, защото хората, които спряхме да ходим заради Коко никога не сме си позволявали да ви обиждаме ВАС - тия дето поддържате отбора и начина на ръководене на Локомотив!!

Недей се бъркай в работата на другите, човека даде прогноза...и аз давам - от двата мача с ЦСКА и Левски максимум 1 точка!
Само да не спрете да ходите по мачове след това, че и 1000 човека няма да има на стадиона...както е в момента.
Чешели сме си егото...знаеш ли колко ми е криво да гледам отстрани и да очаквам във всеки един момент Коко да ни надупи???
Айде подкрепяй там Ндйае и останалите "синове" на Коко и не се занимавай с нас.

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 21 окт 2013 08:22

svobodni написа:
rental написа:да не се изказва неподготвен за бъдещето и да не се прави на Баба Ванга, а да има малко достойнство и да каже на хубавото, че е хубаво. Аман от негативисти на Лаута, който постояно искат да си чешат егото.

недей обиждай, защото хората, които спряхме да ходим заради Коко никога не сме си позволявали да ви обиждаме ВАС - тия дето поддържате отбора и начина на ръководене на Локомотив!!

Недей се бъркай в работата на другите, човека даде прогноза...и аз давам - от двата мача с ЦСКА и Левски максимум 1 точка!
Само да не спрете да ходите по мачове след това, че и 1000 човека няма да има на стадиона...както е в момента.
Чешели сме си егото...знаеш ли колко ми е криво да гледам отстрани и да очаквам във всеки един момент Коко да ни надупи???
Айде подкрепяй там Ндйае и останалите "синове" на Коко и не се занимавай с нас.

ти си говорил така и лятото.......сега пак - като не ти/ви се ходи на мач, недей. Проблема е че се имаш за някакъв коректив , а това е смешно, ако бием си траеш, ако паднем ставаш революционер и така.........то какво да стане - все някъде ще паднем, ако все бием ще кажеш нещо за другия сезон.
То е лесно - 3 точки от 3 мача , ако не -1, все някой ден ще познаеш. Относно публиката - при 7 лева билета за мачове със Славия, Гоце Делчев и т.н. ще ходят по толкова хора - в общината безплатни билети има само за проектЪ. Силно се съмнявам че ти или там каквато сте група ще повлияете на посещаемостта на домакинските мачове - за гостуванията може би е от значение една-две коли в повече

Потребителски аватар
el loco
Контакти:

Не винаги в живота парите побеждават !

Мнениеот el loco » 21 окт 2013 09:36

Имам изключителното удоволствие да споделя неоспоримия факт, че Черно белите гордо завършиха първия дял от шампионата на България като ПЛОВДИВСКИ ПЪРВЕНЕЦ !
БРАВО МАШИНИ, БРАВО ЛОКО !
Финансовата мощ и медийната пропаганда се оказаха недостатъчни ..... това носи послание , което прави мен , а вярвам и всички с Черно бели сърца, особено щастливи.

Ще цитирам едни от любимите ми стихове на гения .....Христо Ботев :) :

Тъй глупецът, тъй залита
да прекара добър живот,
и никога не се пита
човек ли е той или скот!

ЛОООООКО , ЕДИН Е НА СВЕТА !

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Не винаги в живота парите побеждават !

Мнениеот demy27 » 21 окт 2013 09:43

С пари могат да се купят много неща, но класа и манталитет - не. Доказахме какво е да обичаш истински отбора, а не купи, титли, победи и успехи. Това положение може да е съвсем за кратко, но на много хора ще им горчи много дълго.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 окт 2013 09:47

ако не бяха тия две коли в повече в софия нямаше само едно знаме на шматките от софия клуб да вземат а можеше и шамари да ядете. без тия две коли се видя и в бургас, че са на кантр работата с най-големите палячовци в България. Да не говорим за пеене, предсавяне на стадиона и тн. Много ме кефи кви помяри сте повечето форумни бабаити, две смешни победи и забравихте онзи ден кво е станало.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”