Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
child in time
-
Контакти:
Мнениеот child in time » 01 окт 2013 22:13
Модератор ЛокоПД написа:soccerav написа:Ивайло Лудогорец написа:На Коко Динев трябва да му се признае поне , че има нюх към добри футболисти (или там неговите хора) . Доста пъти е докарвал класни за нашето първенство футболисти , дано и този да е такъв .
Особено Раймонди и Саканого

Такива секвои рядко се срещат във футбола

Ще го видим колко ще играе тоя, нямам му доверие нещо. Вместо да вкараме някой юноша или поне някой българин да е, ние пак взимаме чужденци..

Ти недей така.За бай Кольо не съм съгласен - той си беше добре,разнасяше ги на гръб "като пръскачка из лозе",нищо,че топката му идваше малко квадратна...Иначе тая година много греди - от всички докарани чужденци,само Крис става.И Найден в началото беше добре,но последните мачове нещо...А Паулино и Кармо - трагични.За гърците не знам,рано е да се каже.
Но поне Кармо стой добре из феиса .
И за това се иска талант!
Гърците ще ги обръснем за Коледа и по къщята.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати!

-
cityman
-
Контакти:
Мнениеот cityman » 02 окт 2013 15:44
child in time написа:Модератор ЛокоПД написа:soccerav написа:Ивайло Лудогорец написа:На Коко Динев трябва да му се признае поне , че има нюх към добри футболисти (или там неговите хора) . Доста пъти е докарвал класни за нашето първенство футболисти , дано и този да е такъв .
Особено Раймонди и Саканого

Такива секвои рядко се срещат във футбола

Ще го видим колко ще играе тоя, нямам му доверие нещо. Вместо да вкараме някой юноша или поне някой българин да е, ние пак взимаме чужденци..

Ти недей така.За бай Кольо не съм съгласен - той си беше добре,разнасяше ги на гръб "като пръскачка из лозе",нищо,че топката му идваше малко квадратна...Иначе тая година много греди - от всички докарани чужденци,само Крис става.И Найден в началото беше добре,но последните мачове нещо...А Паулино и Кармо - трагични.За гърците не знам,рано е да се каже.
Но поне Кармо стой добре из феиса .
И за това се иска талант!
Гърците ще ги обръснем за Коледа и по къщята.
е това за бръсненето не може да го използваме вече е патентовано
Върни се в “Локо Пловдив”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта