Динев дали ще изпълни ултиматума

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

s.th.1926

Re: Динев дали ще изпълни ултиматума

Мнениеот s.th.1926 » 27 сеп 2013 01:11

Фъфлещият Станков ни е най-малкият проблем. Големият проблем е мазната гадина от Сандански. Вече взех да гледам Локо само на лайфскоор. Докато Коко, Кънбура (гний в картофите, тъпак), Здравко, Тъча, Станков са в Локо, няма да имам желание, да гледам тази трупа. Добреч, че Сашо Автогола е контузен. Господинов беше миналата година вратар номер 1 на А група, сега и на него му вкарват голове от Джумаята. А и тапата Ваюши надскача играчи с ръст от по 1,90 м.

Вън Камбуровците и Коковците от Храма!!!! Гнусна сган! Опорочихте едно от най-големите ми удоволствия!!!

Иначе, един голям треньор, Едо, е почти шампион на Ангола. Обречен да печели титли. Ама и тая сигурно Жоро Илиев му я е купил, както казват ония рогоносци от селата около Пловдив...
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 27 сеп 2013 01:29

s.th.1926 написа:... Иначе, един голям треньор, Едо, е почти шампион на Ангола.Обречен да печели титли. Ама и тая сигурно Жоро Илиев му я е купил, както казват ония рогоносци от селата около Пловдив...

:shock: :o :shock:

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 27 сеп 2013 01:58

Колкото повече време минава, толкова повече започваме всики да разбираме, колко са прави фракциите, които бойкотират.
Болката в душата ни ще става все по-силна...въпрос на време е да не издържим.
Смеехме се на жълтите, че се оставиха 10 г- един прост селянин да ги води за носа, а ние с Коко не е ли същата работа?
Падаме в това, в което осъждахме жълтите.Да видим докога ще търпим!
Лошото е, че Санданският няма да даде клуба без пари и ще се тръгне по пътя на жълтите със създаването на алтернативен Локомотив, но пък Санданския няма да вземе стотинка и задълженията ще изчезнат, както направиха околоградските.А ние ще проболедуваме 3-4 години.Това , ако няма кой да ни вземе сега!
Изображение

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 27 сеп 2013 04:04

То е крайно време всички да излезем с единна позиция относно свинята?
Как може момчетата от ГМУ например да не виждат в какво се е превърнал клуба ни?И гледам пак след мача прегръщания, песни...кого поздравявате бе пичове?Здравко дето продаде финала, тъча или бездушниците дето дойдоха тоя сезон в Локомотив и най-вероятно ще си тръгнат след някой друг кръг.

Ебати тъпотията...рефренът "Винаги с Вас" губи смисъл когато от другата страна ги боли х*я за нас.

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Мнениеот черно-бял » 27 сеп 2013 09:18

Станков е един много слаб треньор! За къв х.й му е да прави смяна в 88 мин. при 2-1, мач ли ще обръща или време бави!!!! Един надут пуяк, пълен глупак!

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 27 сеп 2013 09:29

На мача с Ботев , вие бяхте с човек по малко . Тъча и електрика са пълна скръб а тоя ги държи цял мач.
Снощи пак играят , как да биете с 9 човека? Камбуров колкото и да е сърцат, с тея 2-мата куфари няма как да стане.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 27 сеп 2013 09:44

черно-бял написа:Станков е един много слаб треньор! За къв х.й му е да прави смяна в 88 мин. при 2-1, мач ли ще обръща или време бави!!!! Един надут пуяк, пълен глупак!

Станков е един от малкото интелигентни футболни хора, но мисля,че да бъде треньор не е най-силната му страна
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Нико
Контакти:

Мнениеот Нико » 27 сеп 2013 10:09

GA_ veliki написа:
черно-бял написа:Станков е един много слаб треньор! За къв х.й му е да прави смяна в 88 мин. при 2-1, мач ли ще обръща или време бави!!!! Един надут пуяк, пълен глупак!

Станков е един от малкото интелигентни футболни хора, но мисля,че да бъде треньор не е най-силната му страна

Кое му е интелигентното на това недоразумение??!Извинявай , но имаш много голямо въображение.Според мен всеки , който прави смяна в 89 минута и тя не е за печелене на време ,си е откровен олигофрен!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 27 сеп 2013 10:16

Ето един, който няма желание да работи с Коковци и т.н. И едва ли някога би писнал племеника на Митко Гърнето, Станко Йовчев, даже и да стъпи на терена на "Лаута".

http://www.plovdivutre.bg/2013/09/26/18 ... a_v_angola

Даааа, Жоро Илиев продължава да му купува титли....

Иначе с този "отбор" и с този "треньор" ставаме за смях! Спинозният щял да си сваля гумения цървул на 7 декември и щял да ни шие?!

" Полузащитникът на Ботев Пловдив Тодор Неделев "захапа" градския съперник за гол в предстоящото дерби на 7 декември. Националът е с контузия и се лекува в Германия, като днес късно вечерта ще се прибере в България. Звездата на канарчетата се надява да се разпише във вратата на Локо Пд в края на годината.

"Разбира се, че искам да запиша още един мач за Ботев до края на годината. Не ме интересува дали съм с ботуш или не. Ще го сваля и ще "ушия" Локо Пд. Знам, че на 7 декември играем срещу противника и тук, от болницата, ми казаха, че може да съм готов. Имам гумен ботуш. Официалната диагноза е 6 седмици. Може и да го сваля по-рано. До края на годината има и други мачове срещу Берое и Черно море, но се надявам да играя срещу Локо Пд. Ще дам всичко от себе си, за да изиграя още един мач пред феновете на Ботев Пловдив", разказа от Германия националът."

Вече разни орки от Белозем фъфлещи на неразбераем български ни взеха за мезе...
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
tinko
Контакти:

Мнениеот tinko » 27 сеп 2013 10:26

Този от Белозем струва повече от отбора ви, стадиона ви и фолк певиците на Коко взети заедно. Колкото до Коко изгоните ли го свършвате курса, защото няма кой да ви вземе. Така че ще го траете докато ви унищожи напълно.

Върни се в “Локо Пловдив”