Каквото и да говорят вмирисаните еничари от селата, такъв пореден срам за тях не помня в навечерието на поредното дерби!?
Тия така са напълнили гащите, погледнато от всякъде, че не може повече!
Треската и страха от това да не би да не победят и в събота ги е обзел в неописуеми размери................!
За нас една загуба няма да означава почти нищо имайки в предвид играта на отбора ни, целите му и далеч по-бедния ни собственик, но за тях, не победят ли................, този път кардиологиите и моргите ще са с пъти по-пълни от всякога!
На мен лично ми стига този техен страх преди това дерби, като той е напълно достатъчно признание пред това, че Локомотив Пловдив и феновете му са господарите на Пловдив, въпреки всичко!
Вчера попитах колеги, жълтури:" кое предпочитате повече, да ни биете в дербитата тази година, или да ги загубите, но да станете шампиони?"
Отговора им беше повече от убедителен и завалиите си избраха победите над нас!

Има ли по-красноречив отговор на твърденията ми по-горе
Все пак провинциалистите в жълто са побеждавали едва 2 пъти през последните 18 години в дербито, като 5 пъти сме завършвали на равно и 12 пъти са падали

Как да не искат победите повече?
А дано и този път не я видят! Ако бея обаче е взел необходимите мерки и все пак победят, нищо! Другото дерби е след 2 месеца на Лаута!
Дерзайте жълтури! САМО ЛОКО!