Ванко_Ултраса написа:Проблема на вас ви е, че не можахте да се преборите, нито за Гари, нито за Месиджан...нито пък за Владо Стоянов - вратарчето на Лудогорец.
С тези тримата сега щяхте да сте на първо място и това мога да ви го гарантирам.
Просто ние в момента не даваме МНОГО пари за играчи, най-скъпия ни е (мисля) Анисе, за който я сме дали 200к евро я не. За Гари и мен ме е яд,но така са преценили-така са направили. Мисиджан изобщо не ме впечатлява до момента и не разбирам защо струва 700 000 евра,а за вратарския пост аз нямам тотално никакви оплаквания-от грешка на Стаховяк не помня да са ни вкарали гол.
Изобщо-тва с недаването на много пари за играчи е ОК за момента-първо базата и стадиона,па после титли, ние не сме нито ЦСКА нито Левски та да ставаме шампиони НА ВСЯКА ЦЕНА и да режем вени ако случайно не стане-е ги чорбата-нямат ни стадион,ни играчи ни нищо,пари за топла вода нямат ама ШАМПИОНИ-СЕГА-ВЕДНАГА-И-НА-СЕКУНДАТА-ИНАЧЕ-ШЕ-ПЛАЧА....
Та с вас ше видиме как ше е,според мен е тотален абсурд да ни биете-тва разбира се при условие че си вкараме поне половината положения, обаче до хикс мое се докопате като едното нищо....