Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Ботев - Локомотив Пловдив 14.09.2013, 16:00 часа

Мнениеот we are the champions » 05 сеп 2013 15:41

Успех на жълто черните ;)

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 05 сеп 2013 15:45

Хубавото на това дерби е, че е непредсказуемо. Да, Ботев е фаворит, но в дербито нищо не се знае. Все пак победа за Ботев и празник за Пловдив.
Последна промяна от 555 на 05 сеп 2013 15:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 05 сеп 2013 15:46

За този мач никога не бих дал прогноза, защото, ако има непредвидим мач у нас то това дерби е именно този мач!
Ботевъ отново са фаворити имайки в предвид домакинския фактор, финансовата им мощ, окомплектования отдавна отбор за разлика от нашия, който и в момента се гради! ......Но все пак в тези дербита сме се нагледали на крайно неочаквани резултати, особено последните 2 такива, когато жълтите се готвеха за разгроми......! Все пак това е първото от минимум двете дербита през този шампионат и максимум 4-те такива, затова то е просто един от важните и за двата тима мачове!
Имайки в предвид финансовата мощ на сдружението и големите им цели, ако те победят за мнозина това ще бъде очаквано, но всеки друг резултат за тях ще бъде срамен и ще им се отрази сериозно на целите и крайното класиране на пролет! Затова мисля, че този път ще са взели всички мерки, не само футболни, за да постигнат едва 3-та победа от 18 години в дербито! За това имат цялата власт и мощ в момента, особено в извън футболно отношение!.... Това е единственото, което ме тревожи и което е абсолютно реално! Все пак Мистър Икономика все още няма победа над Локомотив и знам, че това е най-голямото желание на феновете му, колкото и да не им се иска да го признаят! Успех на Локомотив Пловдив!
Пожелавам на жълтите да станат шампиони тази година, но в нея да нямат нито една победа в дербитата!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 05 сеп 2013 16:09

1х2

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 05 сеп 2013 16:15

fire написа:За този мач никога не бих дал прогноза, защото, ако има непредвидим мач у нас то това дерби е именно този мач!
БотевЬ отново са фаворити имайки в предвид домакинския фактор, финансовата им мощ, окомплектования отдавна отбор за разлика от нашия, който и в момента се гради! ......Но все пак в тези дербита сме се нагледали на крайно неочаквани резултати, особено последните 2 такива, когато жълтите се готвеха за разгроми......! Все пак това е първото от минимум двете дербита през този шампионат и максимум 4-те такива, затова то е просто един от важните и за двата тима мачове!
Имайки в предвид финансовата мощ на сдружението и големите им цели, ако те победят за мнозина това ще бъде очаквано, но всеки друг резултат за тях ще бъде срамен и ще им се отрази сериозно на целите и крайното класиране на пролет! Затова мисля, че този път ще са взели всички мерки, не само футболни, за да постигнат едва 3-та победа от 18 години в дербито! За това имат цялата власт и мощ в момента, особено в извън футболно отношение!.... Това е единственото, което ме тревожи и което е абсолютно реално! Все пак Караибрахим все още няма победа над Локомотив и знам, че това е най-голямото желание на раята му, колкото и да не им се иска да го признаят! Успех на Локомотив Пловдив!
Пожелавам на жълтурите да станат шампиони тази година, но в нея да нямат нито една победа в дербитата!

Не знам защо ти е нужна провокацията с тия писаници ? Сега пак темата ще стане мазало !
Лично аз съм с две ръце за последното ти изречение , с малко допълнение да бием 4 пъти Левски :) Иначе за мача нямам прогноза , най вероятен ми се вижда 1:1 или 2:2 предвид представянето на отборите ! При нас спад , при вас възход , но в крайна сметка този сблъсък не веднъж е доказал че моментното състояние никога не е било фактор в него ! Така че нека по добрия победи и накрая двата отбора да са в тройката , а най футболния град да празнува :)

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 сеп 2013 16:41

Teo написа:5:0

ОБИЧАМ ОБИЧАМ.......

Ще съм на мача другата седмица :geek:

[offtopic]Изображение
Любимата ми хореография на Локото![/offtopic]
Успех на смърфовете!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 05 сеп 2013 16:45

0:2
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 05 сеп 2013 16:50

za nas e toj religiq написа:
fire написа:За този мач никога не бих дал прогноза, защото, ако има непредвидим мач у нас то това дерби е именно този мач!
БотевЬ отново са фаворити имайки в предвид домакинския фактор, финансовата им мощ, окомплектования отдавна отбор за разлика от нашия, който и в момента се гради! ......Но все пак в тези дербита сме се нагледали на крайно неочаквани резултати, особено последните 2 такива, когато жълтите се готвеха за разгроми......! Все пак това е първото от минимум двете дербита през този шампионат и максимум 4-те такива, затова то е просто един от важните и за двата тима мачове!
Имайки в предвид финансовата мощ на сдружението и големите им цели, ако те победят за мнозина това ще бъде очаквано, но всеки друг резултат за тях ще бъде срамен и ще им се отрази сериозно на целите и крайното класиране на пролет! Затова мисля, че този път ще са взели всички мерки, не само футболни, за да постигнат едва 3-та победа от 18 години в дербито! За това имат цялата власт и мощ в момента, особено в извън футболно отношение!.... Това е единственото, което ме тревожи и което е абсолютно реално! Все пак Караибрахим все още няма победа над Локомотив и знам, че това е най-голямото желание на раята му, колкото и да не им се иска да го признаят! Успех на Локомотив Пловдив!
Пожелавам на жълтурите да станат шампиони тази година, но в нея да нямат нито една победа в дербитата!

Не знам защо ти е нужна провокацията с тия писаници ? Сега пак темата ще стане мазало !
Лично аз съм с две ръце за последното ти изречение , с малко допълнение да бием 4 пъти Левски :) Иначе за мача нямам прогноза , най вероятен ми се вижда 1:1 или 2:2 предвид представянето на отборите ! При нас спад , при вас възход , но в крайна сметка този сблъсък не веднъж е доказал че моментното състояние никога не е било фактор в него ! Така че нека по добрия победи и накрая двата отбора да са в тройката , а най футболния град да празнува :)

Подкрепям. Особено последното изречение! Прогноза 0:1 и успех на канарите в битката за титлата.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 05 сеп 2013 16:58

5-0
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Локо Пловдив”