Тимонов освободен от Локо ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Тимонов освободен от Локо ПД

Мнениеот bianchi » 27 авг 2013 18:57

soccerav написа:
bianchi написа:БФС наказа Локомотив Пловдив да играе на закрити врати, разбра ексклузивно PlovdivDerby.com. Наказанието е заради сбиването между феновете на пловдивчани и тези на Нефтохимик на почивката от срещата между двата отбора в шестия кръг. Така Локо Пловдив ще посрещне Локо Сф на празни трибуни идния понеделеник. Очаква се ДК към БФС да одруса пловдивчани и с глоба в размер на 5 000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на онование чл.37, ал.1, т.22 – ДК налага на ПФК "Локомотив" /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети, опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 3 - ДК налага на ПФК "Локомотив" /гр. Пловдив/ имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За масово сбиване между привърженици от двата клуба на трибуните, на основание чл.37, ал.1, т.7, б.Е – предложение 2, ДК налага наказание на ПФК "Локомотив" /гр. Пловдив/ - лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 2000 лева, на основание чл.37, ал.1, т.21 се заменя „лишаване от домакинство” със забрана за игра пред публика.

Задължава ПФК "Локомотив" /гр. Пловдив/ да възстанови щетите нанесени настадион „Лазур” в гр. Бургас, съобразно чл. 38, ал.1 и 5 от ДП на БФС.

А за Нефтохимик наказания няма ли? :roll:

За Нефтохимик паричната санкция е общо 5 000 лева и една среща лишаване от домакинство.

За хвърлени предмети, опасни за здравето, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А – предложение 3 - ДК налага на ПФК "Нефтохимик" /гр. Бургас/ имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За масово сбиване между привърженици от двата клуба на трибуните, на основание чл.37, ал.1, т.7, б.Е – предложение 2, ДК налага наказание на ПФК "Нефтохимик" /гр. Бургас/ - лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 2000 лева.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 авг 2013 19:02

Ще подкрепяме от ....срутената Бесика 8-)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 27 авг 2013 19:03

kubik написа:Ще подкрепяме от ....срутената Бесика 8-)

Друго си е ако си бяхме на стадиона сега ще бьде трудно срещу тези файтони !!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 27 авг 2013 19:07

и все пак е по добре от нищо.
И от там ще ехти целия стадион и града с песни на Локомотив Пловдив ;)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 27 авг 2013 19:17

Едва ли някой се е съмнявал, че ще ни накажат тия мишки. Тия правила, дето си ги цитират май само за някои отбори важат ...

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 27 авг 2013 19:25

Хаха, сега остава в Марица да отиде, за да направи "голям шлем" :) Апропо, Три Корни първи го разкриха, че е не-футболист (още преди 3 години): http://www.trikorni.com/non-footballer-5-lemo/
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
loko_fc
Контакти:

Мнениеот loko_fc » 27 авг 2013 19:51

fire написа:За мен това е поредния грешен ход на Станков и ръководството ни след като по напълно идиотски начин беше изпуснат Кавдански..........., след него и Атанас Атанасов(много качествен ляв бек) сега си тръгва още един играч, който със сигурност би свършил добра работа в предстоящото удължено първенство! Като гледам играта на новопривлечените от Станков футболисти, например: Якимов или Станко Йовчев(според мен кръгли нули) "Лимона" и останалите напуснали преди тях са като "Роналдовци" в сравнение с тези двамата! Не е нормално един треньор, който се има за добър такъв, сам да "скъсява" резервната си скамейка при положение, че отбора му все още не е утвърден и не играе добре и при положение, че предстоят още над 40 мача за купата на страната и първенството!? Всеки клуб, който има високи цели се стреми да разполага с повече футболисти и респективно по-дълга резервна скамейка! Като гледам, как играят Паулиньо и Камбуров(за мен много зле) и крещящата липса на "крила" от двете страни, да не говорим за натрупващите се вече картони на основни футболисти, направо не ми се мисли, как ще се справяме тепърва, когато мачовете започнат да се играят по-често....., а по-важните тепърва предстоят!????????............... :?: :idea:

+1 Лимона трябваше да остане,Якимов ,Станко Йовчев и Жорко Стефанов трябва да напуснат. Тоя Ндайе освен един ръст и удар с глава друго няма... с топката в краката не знае кво се случва.

deladog

Мнениеот deladog » 27 авг 2013 19:56

Не съжалявайте чак толкова за Лимона - от "Ботев" неминуемо ще бъдат освободени и други футболисти, изоставащи от нивото на клуба, та спокойно бихте могли да се доокомплектовате с тях. И без това Коко е цар на бабереците ;)

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 27 авг 2013 20:04

loko_fc написа:
fire написа:За мен това е поредния грешен ход на Станков и ръководството ни след като по напълно идиотски начин беше изпуснат Кавдански..........., след него и Атанас Атанасов(много качествен ляв бек) сега си тръгва още един играч, който със сигурност би свършил добра работа в предстоящото удължено първенство! Като гледам играта на новопривлечените от Станков футболисти, например: Якимов или Станко Йовчев(според мен кръгли нули) "Лимона" и останалите напуснали преди тях са като "Роналдовци" в сравнение с тези двамата! Не е нормално един треньор, който се има за добър такъв, сам да "скъсява" резервната си скамейка при положение, че отбора му все още не е утвърден и не играе добре и при положение, че предстоят още над 40 мача за купата на страната и първенството!? Всеки клуб, който има високи цели се стреми да разполага с повече футболисти и респективно по-дълга резервна скамейка! Като гледам, как играят Паулиньо и Камбуров(за мен много зле) и крещящата липса на "крила" от двете страни, да не говорим за натрупващите се вече картони на основни футболисти, направо не ми се мисли, как ще се справяме тепърва, когато мачовете започнат да се играят по-често....., а по-важните тепърва предстоят!????????............... :?: :idea:

+1 Лимона трябваше да остане,Якимов ,Станко Йовчев и Жорко Стефанов трябва да напуснат. Тоя Ндайе освен един ръст и удар с глава друго няма... с топката в краката не знае кво се случва.

За тримата юнаци съм напълно съгласен. Жоро Стефанов не му е мястото в А група, както и на Якимов. За Станко Машина всякакъв коментар е излишен, той си дойде по чорбарска линия, че остана момчето без отбор, а Коко безработни чорбари не изпуска. :lol: Но за черния изобщо не съм на това мнение. Мача с Нафтата не съм го гледал, но предишните два той беше един от най-добрите на терена за нас.
Изображение

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 27 авг 2013 20:33

veseo написа:
drughi написа:... ама изглежда всеки минал покрай стадиона край Бирената не става за нищо.

Като Камбуров, нали?

абе недей да коментираш ти камбура

Върни се в “Локо Пловдив”