wannabe написа:Обединение от първото име на вашия собственик и фамилията на медииния му съдружник. Ирена Кръстева пък е майка му на Пеевски. Бареков работеше в телевизията взета от Ирена Кръстева и Пеевски с помощта на финансиране от вашия собственик. На вашия собственик, парите му идват от държавата под формата на влогове. Настрана от това, че лихвите са измамно ниски, това са моите пари. Тъй че ми целувай ръка.
Нещо повече, в КТБ, където Василев е надзорник на управителния съвет, има и две много интересни лица, също надзорници. От АПИС: АБДУЛ САЛАМ МОХАМЕД АБДУЛАХ АЛ МУРШИДИ, ЛНЧ: 660103 ОМАН и ФАЙСАЛ АМУР МОХАМЕД АЛ-РИЯМИ, ЛНЧ: 760225 ОМАН. Така че, парите са му от друга страна и арабски.
Ето тук е обяснено по-подробно за неуки и/или незнаещи хора:
http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... iiata_dps/
Следващия път като отидете да гласувате за ДПС, се замислете малко, имате интернет, за разлика от другите представители на малцинството ВИ. Образовайте се и не ми харчете данъците, които отиват за помощите ВИ.
Това инфо на хартиен носител ли беше разпечатано и раздадено в рейсовете за магистралата когато бяхте на платен протест.Тръгнали да ми говорят за мръсни пари.Тези които издигнаха паметник и плоча на най-големият разпространител на ,,екстри,,
На Марешки от къде са му парите,а на Коко,а на Боко...
И малкото позитивно което създавате успявате да осерете.Браво за детският кът и другите сълзливи напъни.Ама вече фанфари,салюти и фойерверки.Да си бяхте оправили подлеза на централна гара - там поне лапате от наеми.