Мнениеот ShooterMan » 11 авг 2013 01:07
Не знам защо Станков говореше преди мача,че сме играели твърдо.Вашия отбор разчита изключително само на блъскане и единоборства.Имате корави хора в средата на терена,но не се справиха нито с Расим,нито с Дани Г.Изключително съм разочарован от играта ви,обикновено правим доста добри мачове,но вие разчитате изключително много на единоборства и блъскане(няма спор,че тази част я спечелихте във всички зони без нашето поле и подстъпите към него) и изсипани топки и центрирания.Това за мене не е футбол,да,може да даде резултати,но не е футбол.Все едно гледам моряците си от времето на Стефан Генов и Прическата,избирани по ръст,не по футболни умения и наредени да блъскат противниците и да ритат.Освен това и съдията беше изключително слаб.Един куп смешни отсъждания.Нямам претенции,че ни е рязал,ама куп груби ваши фалове срещу Бекир и Дани Г бяха подминати почти без забележки,от друга страна странни фалове за елементарни единоборства и очевадни симулации...освен всичкото бяха и вечно в обратните посоки и за двата отбора.Тюфлекът Ристосков трябва да бъде пенсиониран моментално,а съдиите на голлиниите не знам какво майка си гледат,ситуации пред тях очите им ще извадят,а мълчат като някакви да не казвам какви,само излишно харчене на пари
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.