"А" гр. 4 кр. Черно Море - Локомотив Пловдив - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

helemong
Контакти:

Re: "А" гр. 4 кр. Черно Море - Локомотив Пловдив - коментари

Мнениеот helemong » 11 авг 2013 00:04

Мнениеот helemong на 08 Авг 2013 14:31

1:0

Гледах Ви всичките мачове досега и единствената разлика с днес беше,че късмета не ви покри. С нищо не ни превъзхождате като единици.Дори смятам,че имаме по-дълга пейка,защото вие май нямате резерви на ниво като изключим Маламов.Голмайстора ви е непохватно двуметрово дърво.Камбуров играе ходом и май е свършил за сериозния футбол.На нас ни липсва все още отборна игра,докато вашата е ясна.Ще се нагледате на центрирания от статични положения към петимата ви високи играчи.Успех срещу Лудогорец.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 авг 2013 01:07

Не знам защо Станков говореше преди мача,че сме играели твърдо.Вашия отбор разчита изключително само на блъскане и единоборства.Имате корави хора в средата на терена,но не се справиха нито с Расим,нито с Дани Г.Изключително съм разочарован от играта ви,обикновено правим доста добри мачове,но вие разчитате изключително много на единоборства и блъскане(няма спор,че тази част я спечелихте във всички зони без нашето поле и подстъпите към него) и изсипани топки и центрирания.Това за мене не е футбол,да,може да даде резултати,но не е футбол.Все едно гледам моряците си от времето на Стефан Генов и Прическата,избирани по ръст,не по футболни умения и наредени да блъскат противниците и да ритат.Освен това и съдията беше изключително слаб.Един куп смешни отсъждания.Нямам претенции,че ни е рязал,ама куп груби ваши фалове срещу Бекир и Дани Г бяха подминати почти без забележки,от друга страна странни фалове за елементарни единоборства и очевадни симулации...освен всичкото бяха и вечно в обратните посоки и за двата отбора.Тюфлекът Ристосков трябва да бъде пенсиониран моментално,а съдиите на голлиниите не знам какво майка си гледат,ситуации пред тях очите им ще извадят,а мълчат като някакви да не казвам какви,само излишно харчене на пари
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

viktor_plovdiv65
Контакти:

Мнениеот viktor_plovdiv65 » 11 авг 2013 07:06

Готов съм да се обзаложа с теб, че Черно море ще играе в първата седмица, а вие, за съжаление, във втората. На каса бира. :) [/quote]
Аз съм от Ботев,но го хващам баса.За бирата ще се разберем къде.В Пловдив или във Варна ;)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 11 авг 2013 09:11

Единственото хубаво нещо в този мач бяха екипите на Локомотив. Не знам защо се подведохме по грозната игра на домакините. Все още нямаме облик на стабилен отбор а и се видя, че без играч който да прави играта в центъра не се получава. Да го забравяме този грозен мач по-бързо и да се стягаме за следващият.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 11 авг 2013 10:30

Типичен мач, в който Локомотив определено НЕ се бори за да спечели... Съгласен съм с това, което казва фена на Черно море, малко преди мен - че сме "твърд отбор", но вчера аз лично това, което показахме КАТО ЖЕЛАНИЕ и БОРБА за победа срещу Берое не го видях у нашите... Берое определено са по-класен отбор, в момента от "моряците"... показателно за това "безсилие" на нашите вчера бе липсата дори на ЕДНО ГОЛОВО ПОЛОЖЕНИЕ - особено второто полувреме, а "капака" беше това "изпълнение" в последните секунди на мача. Този мач го сравнявам с този, който изиграхме срещу ЦСКА първият кръг!!!

Като извод... Колкото по-малко такива мачове като този вчера и повече такива като този с Берое играе Локо Пловдив - толкова по-скоро повече хора ще се звърнат и по трибуните!

Да уточня - причината поради, която давам за пример мача с Берое е не в това, че този мач Локо Пловдив спечели, а начина по който се БОРЕШЕ ПО ЦЕЛИЯТ ТЕРЕН и ЖЕЛАНИЕТО ЗА ПОБЕДА, което показа в този мач... обратното - мачове като този с ЦСКА и Черно Море са другата крайност - ЛИПСА НА ЖЕЛАНИЕ, НИКАКВА БОРБА, БЕЗМИСЛЕНО МОТАНЕ В ЦЕНТЪРА и НИКАКВИ, да не говорим дори СМЕШНИ СИТУАЦИИ пред вратата на противника... Който е гледал вчера мача по телевизията неможе да не е забелязал положението в последните секунди на мача, когато вместо топката да бе отправена към наказателното поле на противника, където трябваше да е дори Дачно Господинов - да се разчита на някакво "меле", което да притесни играчите на Черно Море и да се надяваме на НЕЩО... то ... това, което последва не отива дори и на МАХАЛЕНСКИ ОТБОР, а буквално "подигравателната" усмивка на лицето на вратаря на Черно Море казва ВСИЧКО!!!
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 11 авг 2013 11:29

Нищо фатално не е станало.Като цяло варненци са много крив съперник като домакини,нашите бяха много зле,но мисля,че е по-добре да не си хвърляме сами камъни в собствената градина и да оставим отбора да се стяга за следващите мачове ;)

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 11 авг 2013 13:21

theprideofplovdiv написа:Нищо фатално не е станало.Като цяло варненци са много крив съперник като домакини,нашите бяха много зле,но мисля,че е по-добре да не си хвърляме сами камъни в собствената градина и да оставим отбора да се стяга за следващите мачове ;)

Ние щото сме ги хванали за гушите.. :lol: Само констатации са това. Просто е много голямо учудването, че например Данчо Господинов ни беше най-стабилния играч за повече от година, а вчера не знаеше къде се намира. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 11 авг 2013 13:49

На мен надеждата ми е, че с връщането на Дани Кики и Маламов и евентуално влизането във форма на Паулиньо, отборът ще започне да играе малко по-разнообразно и красиво. В момента малко повече разчитаме на опита на някои футболисти, борба в центъра и статичните положения. И все пак нека да не се залъгваме, дотук играхме с доста силни отбори. Берое ще са фактор, Черно море си е по-традиция силен домакин, а гостуванията на ЦСКА и Левски няма смисъл да ги коментирам. Забравяме го този мач и пълним стадиона за следващия. Така или иначе никой не е очаквал при тази програма да имаме 7 точки на този етап. От това, което видях снощи ни очаква най-трудният от всички мачове досега. Лудогорец просто в момента са най-добрият български отбор и играят много бърз и съвременен футбол, дано да пестят сили за мачовете с Базел ...

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 11 авг 2013 17:51

Ivan-LPFC написа:На мен надеждата ми е, че с връщането на Дани Кики и Маламов и евентуално влизането във форма на Паулиньо, отборът ще започне да играе малко по-разнообразно и красиво. В момента малко повече разчитаме на опита на някои футболисти, борба в центъра и статичните положения. И все пак нека да не се залъгваме, дотук играхме с доста силни отбори. Берое ще са фактор, Черно море си е по-традиция силен домакин, а гостуванията на ЦСКА и Левски няма смисъл да ги коментирам. Забравяме го този мач и пълним стадиона за следващия. Така или иначе никой не е очаквал при тази програма да имаме 7 точки на този етап. От това, което видях снощи ни очаква най-трудният от всички мачове досега. Лудогорец просто в момента са най-добрият български отбор и играят много бърз и съвременен футбол, дано да пестят сили за мачовете с Базел ...

С такива като Кики, Лимона и Стефанов ще си патим яко!

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 11 авг 2013 22:02

viktor_plovdiv65 написа:Готов съм да се обзаложа с теб, че Черно море ще играе в първата седмица, а вие, за съжаление, във втората. На каса бира. :)

Аз съм от Ботев,но го хващам баса.За бирата ще се разберем къде.В Пловдив или във Варна ;)[/quote]

В Любимец :mrgreen:
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Върни се в “Локо Пловдив”