Мнениеот acmilan » 06 авг 2013 17:27
Модератор ЛокоПД написа:balgarin написа:TheUsualSuspect написа:Shte pojiveem shte vidim, selski. Nadskachate se prekaleno mnogo i se nadiavam,che tochno nie shte vi varnem v realnostta,che kato gledam ima dosta jelaeshti da go napraviat.
градски, стига с тая шльокавица, малко повече уважение към родния език
Градския в момента няма кирилица,пише от чужбина.
Аз също съм неприятно изненадан от това,което се случва между нас като публики,в последните два мача в Пловдив.Никога не е имало някакви големи проблеми между агитките,като изключим баража в началото на 80-те,но и тогава не стана нещо кой знае какво.За съжаление,нещата вървят на лошо - не знам каква е причината...

Това е кофти.
И на мен ми е кофти от случващото се. Винаги съм уважавал Локомотив и публиката ви, но специално вчера точно ваши започнаха простотиите...Не съм бил на предното гостуване, но на това бях и се чуха упорити скандирания преди началото на мача от страна на няколко човека за някакви селяни, чиято майка щяла да бъде обезчестена, което доведе и до отговор от страна на някои наши. След мача пък такава простащина от ваши фенове, докато излизаха от сектора ви откъм гостуващия, че нямам думи просто. Нито Стара Загора е село, нито пък феновете на Локомотив масово са цигани, това са глупости. Далеч съм от всичките ултрас филмарщини, аз съм фен на играта и обичам отбора си и се надявам проблемите между дадени малки групи от хора да не попречат на цялостните отношения между двете публики. Който има големи желания да се прави на мъж, да си урежда срещи със себеподобни и да правят каквото щат. Пълно малоумие е за мен да мразя даден човек, щото е от друг отбор. Нормални са закачките, съперничеството, но останалото вече опира до манталитет и мироглед. Иначе мача го взехте заслужено дори и без смешната дузпа, ние просто не бяхме на ниво, имаме доста проблеми с травми и някои странни треньорски решения, но това е друга тема. Както и да е.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.