Локомотив Пловдив - Берое (Прогнози)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Берое (Прогнози)

Мнениеот wannabe » 05 авг 2013 23:16

milenkorak написа:Локомотив (Пловдив) - ИВАН КАРАДЖОВ - 3:1! Три удара във вратата на Берое - три гола. В мача с ЦСКА - един удар (и то много случаен), един гол. Време е Петър Хубчев да свали шапката, за да може по добре да следи изявите на своите футболисти. Може пък Благой Макенджиев да пази по-добре от Ив. Караджов. Иначе честита победа на Локомотив.

Благодарим. Розовата пантера само вие още не сте го разбрали... деба и ванесата!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 авг 2013 23:23

staria написа:Браво на наште. Много хитри и опитни играчи имаме. Статичните положения ще са ни най-силното оръжие този сезон. Берое са доста добър отбор. Пожелавам им успех нататък. Много сладка победа.

Мисля че си налучкал нещата за тоя мач..
Локото имат борбени и опитини играчи, но да се разчита само на контри и статични положения през цялото време едва ли ше стане всеки път (визирам ЦСКА, Левски и сега с Берое). Интересно ми е да видя кой ще ви организира играта срещу някой по слаб отбор..
Все пак с оглед на показаното мисля че твърдо сте в 7-ицата..
Берое не ми хареса .меки в единоборствата, напред - добре до наказателното и там неразбирателство, надявам се така да играят и срещу нас, неубедителен Караджов, объркани централни защитници..
Всъщност и с двата отбора ще играем съвсем скоро... ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 05 авг 2013 23:33

Всички да имат в предвид че ЛОКО още се сработва и обиграва,спечелените точки са само бонус към всичко това.Още следващия кръг ни чака мнооого тежък мач.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 06 авг 2013 00:00

Берое бяха доста беззъби в нападение, което ни дойде много добре. Иначе пак се разчита главно на контри и центрирания. Марто не беше много във форма, До Кармо е добър, но май прегаря и някой път прави странни отигравания. Н'диайе е железен. Мисля, че той ни беше най-добрия играч тоя мач. Дузпата беше спорна, меко казано, но то така и си свършваше мача. Добра победа, но Марто трябва да влиза във форма, че няма много креативност напред.
Изображение

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 06 авг 2013 00:15

Честита победа. Този отбор ако не играе всеки мач за победа ще стигне далеч. За втори пореден мач Н'Дайе показва, че е с класа над останалите. На всичкото отгоре при този висок ръст има и много добра техника и пас! Тоя път трябва да стане играч на мача. Кавдански отново стабилен и с голям принос за втория гол. В защита се намеси за щастие много добре няколко пъти. Другият централен май си беше пуснал дивиди с избрани автоголове??? Гледаше като опулен как беройци изскачаха зад защитата. Якимов също много ми хареса, въпреки чорбарското минало. Ди Кармо беше голям хищник. Голът е гол на класическа 9-ка. Дебнене и пласиране. Валери и Фераресо след първия гол бяха прилични! Здравко игра много добре. Той си може, но не знаем кога КД ще му дръпне спирачката. Добре, че дадоха дузпа та видях, че тежковоза с номер 11 също е на терена. Като го видях как се затича за една топка и ме хвана жал...

Черно море не би трябвало да е проблем. Но дано вместо номер 33 да играе Крачунов!

Вчера гледах някакъв късен мач в Ловеч. Дадоха кадри от гостуващата "агитка"... Ниски чела, асиметрични черепи, жалки подобия на жени... А днес? Хубави момичета, градски момчета, невероятна атмосфера! Горд съм, че съм истинска майна, а не ашладисана такава от габровските села, Белозем, Хисаря, Долни воден, etc.
Последна промяна от s.th.1926 на 06 авг 2013 00:26, променено общо 2 пъти.
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 06 авг 2013 00:24

Честита победа ЛОКОМОТИВЦИ! Бях сигурен в нея още от края на предишния кръг. Има сработване в редиците на отбора ни и това само може да ни радва. Играта ни е грамотна в защита и в средата и това, разбира се, създава предпоставка за немалко голови положения. Днес можеше да вкараме поне още 2 гола през второто полувреме. Дузпата беше последствие от много спорна ситуация и не мога да я коментирам. Хубчев може да е много добър треньор, но демонстрира изключително селски манталитет на стадиона ни за втори път в рамките на една година. Не му прави чест винаги другите да са му виновни. Обидите и псувните от страна на публиката на опонента няма как да си ги обясня. Допреди месеци пееха песни против Ботев Пловдив на стадиона ни, днес пеят песни НА Ботев Пловдив против нас. Явно старозагорци са особени хора. Успех ви желая!

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 06 авг 2013 00:26

:) :) :) :) :) :)
Локо завинаги!!!

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 06 авг 2013 00:51

Какво стана бе беройци? Лапнахте ли го :) 0-2 0-3 хаха

Потребителски аватар
jorjy1966
Контакти:

Мнениеот jorjy1966 » 06 авг 2013 01:22

DelijePlovdiv написа:Какво стана бе беройци? Лапнахте ли го :) 0-2 0-3 хаха

Само заканите ще им останат !Едвали има по -лесен отбор от зарата ,въпреки заканите,които изсипаха.Носители на купа и суперкупа....ще ни дишат прахта винаги!!!Само ЛОКО!!!
Локо завинаги!!!

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 06 авг 2013 01:39

смешен отбор със смешна публика

Върни се в “Локо Пловдив”