Мнениеот s.th.1926 » 06 авг 2013 00:15
Честита победа. Този отбор ако не играе всеки мач за победа ще стигне далеч. За втори пореден мач Н'Дайе показва, че е с класа над останалите. На всичкото отгоре при този висок ръст има и много добра техника и пас! Тоя път трябва да стане играч на мача. Кавдански отново стабилен и с голям принос за втория гол. В защита се намеси за щастие много добре няколко пъти. Другият централен май си беше пуснал дивиди с избрани автоголове??? Гледаше като опулен как беройци изскачаха зад защитата. Якимов също много ми хареса, въпреки чорбарското минало. Ди Кармо беше голям хищник. Голът е гол на класическа 9-ка. Дебнене и пласиране. Валери и Фераресо след първия гол бяха прилични! Здравко игра много добре. Той си може, но не знаем кога КД ще му дръпне спирачката. Добре, че дадоха дузпа та видях, че тежковоза с номер 11 също е на терена. Като го видях как се затича за една топка и ме хвана жал...
Черно море не би трябвало да е проблем. Но дано вместо номер 33 да играе Крачунов!
Вчера гледах някакъв късен мач в Ловеч. Дадоха кадри от гостуващата "агитка"... Ниски чела, асиметрични черепи, жалки подобия на жени... А днес? Хубави момичета, градски момчета, невероятна атмосфера! Горд съм, че съм истинска майна, а не ашладисана такава от габровските села, Белозем, Хисаря, Долни воден, etc.
Последна промяна от
s.th.1926 на 06 авг 2013 00:26, променено общо 2 пъти.
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!