Ераносян: Мога да бъда стюард, но не в рейса на Галя Топалов

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Ераносян: Мога да бъда стюард, но не в рейса на Галя Топалов

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 07 окт 2009 08:30

Хладнокръвно прие думите на президентката на Локомотив (Пловдив) Галя Топалова Едуард Ераносян, който бе спряган за нов спортен директор в клуба, но впоследствие бизнесдамата се отрече. „Като какъв да назнача Ераносян? Като стюардеса или като шофьор?”, иронично заяви Топалова в интервю за Ринг.

„Мога да бъда и стюард, но не в рейса на Галя Топалова, защото моторите му са развалени. Освен това аз мога да съм стюард, а не стюардеса. Стюардеси са тези, които се натискаха и се натискат да са директорчета. Пожелавам успех на Локомотив”, заяви Ераносян, който изведе Локомотив до историческата първа титла в клубната история през 2004 г.

„Истината е, че се видяхме веднъж с Галя Топалова по нейна покана. Предложението към мен беше обидно като цифри. Тя нястояваше аз да работя в Локомотив, а не съм се натискал аз, както успешно направиха това някои хора в последно време. Тя предложи да се видим още веднъж, но впоследствие излъга, каквато очевидно е практиката й”, каза още Ераносян пред кореспондента на Novsport.com в Пловдив.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Re: Ераносян: Мога да бъда стюард, но не в рейса на Галя Топалов

Мнениеот AREA BIANCONERA » 07 окт 2009 09:13

vhpvhp написа:Браво на г-жа Топалова. Натри носовете на устатковците ,които само искат , а не дават една стотинка за клуба ,който уж им бил на сърцето..."Обидно" му било предложението в цифри... :oops: Лапач. Когато мутрата Илиев переше милиони нарко-пари не му беше обидно.Тогава можеше да се присъедини към копанята "великия Еду" - треньорът с допинага , бързо разконспириран в Кипър...Същата алчна персона е и Зулума. Макар че са твърде малко ,има по-стари локомотивци ,които ще се съгласят с тези оценки и за Зулума и за Ераносян... Като ще буташ нещо ,което не ти харесва ,трябва да имаш алтернатива. Локомотив Пд в момента няма алтернатива на Галя Байрям.

Ще помоля злобни жълтури да не се врът в нашите теми, а да си съсредочат еуфорията от безработните Италянски футболисти в техния форум.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 окт 2009 11:16

Los Che
Това наказание на Е.Е. поставя на дневен ред и въпроса:
- Дали и прехвалената титла от 2004 година на ВИС2 не е спечелена и със съдействието на този мега стратег-хапчераздавач?

Защото съдбата на участниците в шоуто на Жоро, Емо и Еду никак не се връзва с шампионският им статус през 2004. Видяхме че Мартен Камберов се провали в чужбина и така и не записа мач за нац.отбор.
Вратарите тънат из долните дивизии.
Котев и Тунчев станаха играчи в ЦСКА. Пасков си беше голям и преди Еду.
От средната линия , която при Ед` тичаше най-много, сега изнемогват дори в аматьорски състезания като ВТV сървайвар
Живи ли са нападателите на Еду, май никой вече не знае. Само Въндев май е резерва някъде в Сливен.

Да... Точно така е Los Che, което всъщност е един от псевдонимите на инспектор Стрезов... нали?!! ... Ти успя да разкриеш тайната на успеха на Локомотив Пловдив от 2004-та година!!! :lol: Всъщност Едуард Ераносян е Иван Абаджиев на БГ футбола ни!!! :) Забрави обаче да споменеш, че титлата ни не е само "назобена", тя за всеки случай бе и "купена"... т.е. двойно подсигурена!!! :)

И след като ни "разкри"... :lol: Я кажи с'а какво толко'а Локо Пловдив са ти "криви" и какво си правил в неделя на 11-ти коловоз на гарата в Пловдив по посока Асеновград?! :lol:
Последна промяна от plovdivram на 07 окт 2009 11:19, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 окт 2009 12:00

Los Che
Една от версиите за убийството на локоиконата Жоро бе че с тази титла той ударил азиатските букмейкъри.
Разбира се , че е била необходима допълнителна стимулация на играчите , все пак този отбор до преди година играеше в Б група , от където точно Жоро го измъкна с лиценза на "Велбъжд" Кюстендил.

Само да ти уточня, че Жоро Илиев дойде в Локомотив не ГОДИНА преди да станем шампиони, а през 2001-ва година, което в цифри прави точно 3 /три/ години до шампионската титла... Време, в което "азиатските ти букмейкъри" спокойно можеха да преценят възможностите на Георги Илиев и отборите му... Все пак "Велбъжд" допреди обединението им с нас бяха отбор, който се движеше около медалите!!! Така, че дай по-добре за "назобената" и "купената", че тази версия "малко" ти "издиша"!!! :lol:

Los Che
Ако филибекоч или пловдивпамет не бе толкоа неаполитанец би трябвало да се досети , че до 11 коловоз на ЦГ е "Била" , гара "Родопи", някои хора работят на ЦГ, от там минава и пътя за южната част на града.

Ами "мило" ми Лосче... съжалявам за обръщението, но гледам да съм адекватен на дискусията... Аз нямам нищо общо с Наполетаните... но и ти ако беше малко по-запознат с тях щеше да знаеш' че по-голямата им част са имено от Кичук Париж и вероятността да ги срещнеш точно на мястото, за което говориш - подлеза на ЦГ, е много вероятно, защото и техният път минава оттам... А, за коловоза ми стана интересно, защото като пловдивчанин минавал през мястото за което говориш знам, че трябва да излезеш на самият коловоз за да видиш какво има там... Все пак металните заграждения, бръснарници и какво ли не още пред тях не позволяват да имаш пряка видимост без да отидеш специално до него /коловоза/... Е!!! :lol: ... 'па и ний сме научили нещо от инспектор Стрезов!!! :lol:
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 07 окт 2009 13:15

Лосче ,чуждопоклоннико и теб ли сме те ебали дейба :lol: ... само жертви :mrgreen:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 08 окт 2009 00:03

Лосче,еленче,лопатарче,муфлонче или каквото и да си там чифтокопитно с рогови образувания на тиквата...гледай си Примера ,Местая и т.н.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 08 окт 2009 19:19

За Едо разбрахме че не идва, а с Узунов какво стана?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 14 окт 2009 13:51

Моде, като всички (че и ти) отговаряте на Лосчето, що сте го изтрили, така не мога да ви проследа дискусията? :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 окт 2009 13:59

защо написа:Моде, като всички (че и ти) отговаряте на Лосчето, що сте го изтрили, така не мога да ви проследа дискусията? :lol:

Сигурно е имало причина.Прочети правилата.Ако пък много държиш да разбереш как точно е протекла "дискусията",можеш да попиташ лично Лосчето.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 14 окт 2009 15:47

А, аз не че го защищавам, нито ти се бъркам в работата, извинявай, ако така ти се е видяло. Само се чудех, защо всички така сте му скочили. Не знам какви са ви вътрешните, така да се каже, правила при модериране, ама няма смисъл да триеш пост, ако оставяш отговорите. То всъщност хич не ме интересува, така че, извинявай пак.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Локо Пловдив”