1912plovdiv написа:demy27 написа:КичукаРаждаЛегенди написа:След като чорбарите се продадоха на Волен за пица и малко пари, по техен път тръгнаха и буферите...само че, това накрая ще завърши зле за всички, казвам ви!
Достойните Ботевисти се продадоха на Ахмед за доста повече - стадион, база, купи и титли. Да видим това как ще свърши.
На нас никой не ни казва за кого да гласуваме и срещу кого да протетираме и на изборите го ДОКАЗАХЕМ . ФАКТ !
Странен вот обаче имаше в Пловдив за Весо Марешки , на какв ли се дължи![]()
Защо да е бил странен вотът, бе приятелю ? Щеше да е "странен" ако беше получил множество гласове. Аз, до колкото съм запознат, Марешки е получил супер малко гласове. Това ти как си го обясняваш ? Ако не можеш, аз ще ти го обясня. Локомотивците не намесват футболните пристрастия с политиката. И не виждам защо се говори за фенове на Локомотив Пловдив и Ботев ? В случая това са хора, които изразяват гражданска позиция, независимо на кой отбор са фенове. Всеки има правото да изрази своята гражданска позиция. Като ти харесва държавната ни управленческа структура, недей да протестираш. Толкова е просто. Остани със здраве.