На представянето на Камбуров една шепа хора,големи сте смешници.
Коко не го искат много от обикновените фенове и това ще лъсне скоро.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Panicanwhyasker написа:Видя се колко се повиши посещаемостта![]()
На представянето на Камбуров една шепа хора,големи сте смешници.
Коко не го искат много от обикновените фенове и това ще лъсне скоро.
za nas e toj religiq написа:fire написа:BPFC1912 написа:Толкова много писаници , а нищо конкретно ! Тези които го плюеха , гонеха и не искаха да чуят за него сега ще ходят ли на стадиона с президент същия охулен господин или остават неподвластни ?
Виж сега "човече", ние феновете на Локомотив Пловдив ВИНАГИ сме имали ДОСТОЙНА позиция спрямо неправдите, не само във футболно отношение!
Що се отнася до футболните въпроси, ние независимо от това, дали сме добре или зле при някой собственик, видим ли нередности, веднага възставаме и не си траем! Факти за тези ми твърдения, колкото щеш!
За разлика от нас, вие сте тотално противоречие на нас като фенове и становище!
Защо?: В момента вие сте собственост на про-турска партия и корпоративния обръч.....срещу който днес се е вдигнало остатъка от читавото население на България(поклон пред тях)! Пореден ден протестираме на главната няколко стотин фенове на Локомотив а вас ви няма никакви със съвсем малки изключения(все пак и сред вас има достойни хора макар и малко)!
Достойно ли е това поведение след като на всеки ваш мач сте по 30-40 000..... а на протест, който засяга България да ви няма никакви?????............А на всичкото отгоре сте се "окичили" с името на велик българин и популистки се биете в гърдите с това!
Къде сте сега "ботевистите" дето до вчера ни викахте "цигани" и се правихте на най-големите патриоти????
Къде ви е "честта", за която говорихте след "ерата Христолов" а сега сте се навели мощно пред Караибрахим, Пеевски и майка му заради една база и заради един отбор, който в момента ви радва?
Това ли е цената, на която забравихте за протестите и националните интереси?
Има ли по-срамно нещо от това, да се наричаш "Ботев" и да се навеждаш на Караибрахим и турската партия, която стои зад него?...........
В момента Локомотив Пловдив отново се очертава като фактор в новото ни първенство, но това не е причина за нас феновете му да се примирим и да си затворим очите пред безчинствата, които стори Динев в предишния си престой и дори евентуални успехи за в бъдеще не биха ни спряли отново да го изгоним при положение, че отново бъдем разочаровани от странни мачове, които в същност "играят" АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ФК У НАС,включително и вие в сегашния си вид, независимо от парите, скоито ви "залива" бея от Габрово !
На нас обаче това никога няма да ни хареса и винаги ще бъдем ПРОТИВ подобни "игри"!
Ето, затова пишем подобни обръщения! Затова сме горди фенове, защото нищо не би ни спряло пред това, да запазим името и честта си ЧИСТИ!
Много думи за нищо ! Написал си една камара глупости от които така и не става ясно , лично ти какво искаш ?
Ако обичаш отбора си трябва да си на страната на фракциите , защото такива паразити нямат място във любимите ни отбори !!!
От какво точно очакваш да негодуваме не разбирам ? От човек който вкара ред в отбора ни и ДЮШ ? Който строи база , а скоро и стадион ?
Ако следваме твоята логика и си такъв моралист , защо не протестирахте и не изгонихте Г. Илиев който наливаше пари в отбора ви ?
Ако си забравил , нашия паразит ние си го изгонихме ! И ние приехме цената дори да играем по селата , само за да се отървем от него !
Та на въпроса ,ти в случая какво искаш ? Казвам ТИ защото явно и сред вас има прозорливи хора , които наистина обичат отбора без значение цената !
fena написа:Съжалявам, че 2 от групите са решили да не идват на мачове, но аз уважавам тяхното решение и го приемам такова каквото е. Само в едно обаче бъркат - щяло да намалее публиката. Аз съм сигурен, е публиката не само че няма да намалее, но ще бъде много повече от това което беше през последния сезон. Само Локо.
svobodni написа:fena написа:Съжалявам, че 2 от групите са решили да не идват на мачове, но аз уважавам тяхното решение и го приемам такова каквото е. Само в едно обаче бъркат - щяло да намалее публиката. Аз съм сигурен, е публиката не само че няма да намалее, но ще бъде много повече от това което беше през последния сезон. Само Локо.
Вобще не си наясно приятелю.
Не само групите са на това мнение.
Жалко, че си мислите че можете без хората, които дават тон на за песните, които веят знамената и палят факлите.
Може и 10 000 да сте на Лаута, но по манталитет няма да се различавате от Емилия.
И все пак...всеки сам си взима решение за себе си
fena написа:svobodni написа:fena написа:Съжалявам, че 2 от групите са решили да не идват на мачове, но аз уважавам тяхното решение и го приемам такова каквото е. Само в едно обаче бъркат - щяло да намалее публиката. Аз съм сигурен, е публиката не само че няма да намалее, но ще бъде много повече от това което беше през последния сезон. Само Локо.
Вобще не си наясно приятелю.
Не само групите са на това мнение.
Жалко, че си мислите че можете без хората, които дават тон на за песните, които веят знамената и палят факлите.
Може и 10 000 да сте на Лаута, но по манталитет няма да се различавате от Емилия.
И все пак...всеки сам си взима решение за себе си
Смяташ ли, че при 10 000 публика няма да има кой да пее и да дава тон за песните? Най-добре беше да се обединим всички, но изглежда, че това ще се отложи за близкото бъдеще. И то само в името на Локомотив.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта