Мнениеот LOKOMAN » 12 юни 2013 15:11
Коко Динев предупреди феновете на Локо Пд: Не искам да ми петните името
12 юни 2013 15:10
Бизнесменът Констандин Динев потвърди, че най-вероятно отново ще поеме издръжката на Локо Пд. Той обаче предупреди феновете на черно-белите, че повече няма да търпи обиди по негов адрес и съмнения в честността на изхода на някои мачове.
"Искам единство на всички, които обичат Локомотив. Знам ,че ще е трудно, но съм готов да опитам. Не мога нищо да обещавам, но знам, че не искам пак името ми да бъде опетнявано, още пък по- малко от свои", категоричен е хазартният бос.
"Аз уважавам всеки един, който обича и е привърженик на Локомотив. Искам и уважение към мен, ако отново поема издръжката на клуба. Не уважение към Константин Динев, а към ръководителят на Локомотив".
"Знам, че ако се върна няма да ми е лесно. Знам за сравненията с Ботев , но няма как аз сам да осигурявам такива финанси, каквито ще имат градските съперници. Знам и за силното им влияние сред медиите, за мащабните им проекти за базата на отбора", обясни Динев.
"Единственото, което искам е подкрепата на феновете към отбора. Не към мен и ръководството, а към играчите и треньорите", добави той.
"Отказах да стана собственик на един, два отбора, които влязоха в контакт с мен. Или ще се върна в Локомотив, или ще си живея живота в Сандански", завърши благодетелят на смърфовете.