Коко Динев на ''Лаута''

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefan0609
Контакти:

Re: Коко Динев на ''Лаута''

Мнениеот stefan0609 » 09 юни 2013 23:05

Модератор ЛокоПД написа:Съвсем скоро ще се разбере кой е "ЗА" и кой е "ПРОТИВ" Динев.
Хората които са против Динев да ходят да търсят спонсори защото и за "В" група ще трябват пари!Може и акции по сто лева да пуснат както направиха едни"стохилядни, велики и умиращи за клуба си фенове".

Потребителски аватар
Black&White1926
Контакти:

Мнениеот Black&White1926 » 09 юни 2013 23:25

tsonpen написа:
loko-pd-fan написа:И аз бих път до Бургас и на мен не ми беше приятно ама всеки продава.

Ти остави, че тогава си бил път, но и занапред се въздържай, че явно нищо не си видял. Всеки очаква неговият отбор да победи, но някои нямат силата да признаят една съвсем реална загуба. Имахте предимство докато обстрелвахте нашите играчи, но след прекъсването на срещата, когато отборите играха реално, отстъпихте напълно закономерно. Много от вашите фенове го потвърдиха, което им прави чест.

Когато групите влезнаха при футболистите половината си признаха , че са легнали :)
Да не говорим как се контузиха пък Ицо , Танко и Даксон ...
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 09 юни 2013 23:36

loko-pd-fan написа:На мен не ми се гледа отбора във "В" група само заради това ,че 200 души се сърдят за някакви мачове.И аз бих път до Бургас и на мен не ми беше приятно ама всеки продава.

"200 души се сърдят"... "някви мачове"... "всеки продава" .... Много, ама много ми е тъжно да ги чувам тия неща, от локомотивци. Изключително тъжно ! Моля те, запомни си думите сега. Като дойде мача с прасетата, като ни опукат на Лаута, щото Здравко се спъва в топката и следващия Бенжелюн "се подхлъзва", точно когато трябва, като дойде мача със селяците и паднем, не защото сме по-слаби от тях, а защото "няма настроение в отбора".. тогава се замисли. Замисли се дали ти е било толкова хубаво от това да "гледаш А група", с тия "изпълнения". Повече няма да споря с вас, явно имаме различни ценностни системи с някои хора, защото аз съм на 24, но баща ми е на 50 и мисли, като мен, та не е от възрастта.
ПС. Аз не съм от "групите", но имам приятели, които са от тях и знам, че в най-тежките моменти, когато на не-малка част от вас ви е било писнало от всичко около отбора и сте били отчаяни и отдалечени от клуба (в това число,дори и на мен) , то на тях никога не им е писвало и винаги са му били верни и са правили всичко по силите си за да допринесат с нещо добро. Жалко, че много от вас не го оценяват това, най-малкото трябва да им уважите мнението !
Изображение

Panicanwhyasker
Контакти:

Мнениеот Panicanwhyasker » 09 юни 2013 23:41

black&white написа:Винаги се забавлявам, като чета изказвания тип "последна инстанция" :)
100% доказано?!? Че дай да ги видим тези доказателства, да се ограмотим и ние малко :)
А по въпроса за дълговете към НАП и неадекватното управление, в резултат на което са ни осъдили - бас държа, че дори не знаеш за какво са дълговете и как точно се формираха, а още по-малко можеш да кажеш кога бяха делата на различните съдебни инстанции и коя инстанция как се произнесе.
А за това дали е лъжа, че някой локомотивец искал Коко да се върне - съдейки по този форум, има поне няколко такива :) Плюс Умброто: ) :mrgreen:

Каза ти го човека откъде се знае, знае се от наши футболисти няма да цитирам имена ясно е,че никой няма да излезе и да го каже публично.
И не се хващай на басове с хора далеч по-запознати от теб;)
За делата трябва да си неграмотен да не може да намериш инфо ,а за дълговете който идва на Лаута знае какво е положението.
Има разбира се много заблудени като тебе Локомотивци за съжаление,но не се опитвайте да изкарате,че 200 човека не желаят Коко да не се окажете вие малцинство.
Ти ако си бил на финала за Суперкупата и на мача с Витес ми кажи къде бяха останалите фенове и защо бяхме толкова малко?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 юни 2013 00:01

Black&White1926 написа:
tsonpen написа:
loko-pd-fan написа:И аз бих път до Бургас и на мен не ми беше приятно ама всеки продава.

Ти остави, че тогава си бил път, но и занапред се въздържай, че явно нищо не си видял. Всеки очаква неговият отбор да победи, но някои нямат силата да признаят една съвсем реална загуба. Имахте предимство докато обстрелвахте нашите играчи, но след прекъсването на срещата, когато отборите играха реално, отстъпихте напълно закономерно. Много от вашите фенове го потвърдиха, което им прави чест.

Когато групите влезнаха при футболистите половината си признаха , че са легнали :)
Да не говорим как се контузиха пък Ицо , Танко и Даксон ...

Че и Даксон по спешност го оправдаха за да играе в този финал. Като сте щели да лягате, защо ви беше? А сигнали за полягането подадохте ли? Нали знаете, че е наказуемо? Признали си, казваш...
И ЦСКА така продадоха мача за титлата. Знаеш ли колко тренировки им е коствало да се научат да удрят греди? При "Левски" по-лесно - шибнаха си един автогол, а това, че нищо не играха те си го владеят по принцип. Че на кого му трябват купите в България? Който ги няма не ги иска ;)
Изображение

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 10 юни 2013 00:44

tsonpen написа:Че и Даксон по спешност го оправдаха за да играе в този финал. Като сте щели да лягате, защо ви беше? А сигнали за полягането подадохте ли? Нали знаете, че е наказуемо? Признали си, казваш...
И ЦСКА така продадоха мача за титлата. Знаеш ли колко тренировки им е коствало да се научат да удрят греди? При "Левски" по-лесно - шибнаха си един автогол, а това, че нищо не играха те си го владеят по принцип. Че на кого му трябват купите в България? Който ги няма не ги иска ;)

тоя пък зеления не знае къде се намира. Момче, не си наясно с нещата в българския футбол, още по-малко със собствениците на твоя отбор. Чао.

Потребителски аватар
Maikal72
Контакти:

Мнениеот Maikal72 » 10 юни 2013 00:53

Локо е най-хубавото нещо във футбола ни
Източник: в. "7дни спорт" 15:03 / 10.04.2012
© Plovdiv24.bg
Възраждането на Локомотив (Пловдив) е едно от най-хубавите неща на сезона, категоричен е спортният топ-вестник на републиката "7 дни спорт" в специален анализ, посветен на "черно-белите".

Тази пролет наистина стават чудеса. Или поне с един отбор, който сякаш не е онзи отпреди години, когато го моряха съмненията на тото-машинациите. Днес Локомотив (Пловдив) е труден не само за побеждаване, но и за предвиждане. И заради едното, а и заради другото заслужава своя финал за купата на България. Пътят за него минава през Ловеч, може би най-неудобния стадион за "черно-белите" в последното десетилетие. Но какво пък, нищо чудно точно там Съдбата да върне на Локомотив онова, което му отне преди година. Тогава в уж "ясен" четвъртфинал у дома "смърфовете" загубиха с 2:3 от разнебитения Пирин. Така е, някой горе си знаеше работата. И както онова Локо на Коко не заслужаваше нищо повече, така този Локомотив на г-н Динев е готов за подвизи.
Като тези срещу Левски в четвъртфинала. "Черно-белите" първи разкриха колко лесно победими са държавните избранници. Направиха го пак с помощ свише. Е, да, и на Божидар Митрев допуснал Михаил Венков да му вкара гол с глава в края на мача. Но когато веднъж Съдбата е тръгнала с теб, явно ще върви така до последно. Стига ти да не и изневеряваш. А тази пролет Локомотив наистина не изневерява. На никой и с никой. Последният пример е от петък. Всички "знаеха", че двубоят на "Лаута" с Видима-Раковски е Х. А то си излезе единица, та дрънка. И в гостуването на Каварна, и в това на Берое, и в домакинството на Лудогорец, и на Черноморец и въобще навсякъде Локомотив игра за едно единствено нещо - за себе си. Това е, което липсваше на отбора. Сигурно и през отминалите сезони го е правил, но все имаше един-два мача, които затриваха всичко. Сега цял сезон Локомотив правеше само това - играе футбол. Пък каквото излезе. Така както е навсякъде по света. Във футболния свят, не в този тотаджийския. Цял сезон "черно-белите" бягаха от сянката на коефициентите. И успяха. Това е голямата им победа. Дори по-голяма от купата на България.

В дните, в които част от символите на българския футбол като Пирин, като Локо (Сф), че дори и Левски загубиха къде повече, къде в по-малка степен своята индентичност, катарзисът на Локомотив (Пловдив) може да се окаже животоспасяващ за футбола ни. И това ще го докажат хилядите, които ще превземат в Ловеч в сряда. Те вярват, че им връщат онова, което са обичали. Че Локомотив не е и повече няма да бъде заложник на никой. Не можем да подминем ролята на Емил Велев. Луд, смахнат, див, неконтролируем, но той е Кокала, от който Локомотив имаше нужда. С него Динев направи нещо много важно - разкара от тъч-линията "комсомолци" като Метушев, като Канатларовски, вдъхна живот на отбора си чрез Велев. А който подценява все още Кокала - много бърка. Фатално бърка! В първия си сезон в Левски той стана шампион! Единственият такъв на "Герена" в последната петилетка. Миналата година изведе Славия до финал за купата на България. Ако сега направи същото и с Локомотив, Велев ще стане №1 в гилдията. Пардон, резултатите му ще го направят такъв. Ето затова такъв като Кокала беше нужен на "черно-белите" - да ги накара да бъдат Локомотив! Да станат локомотива на пловдивските футболни надежди.

И дори този локомотив да дерайлира на гара "Ловеч", това няма да е фатално. Защото той изпревари с много разписанието си. "Смърфовете" направиха най-важното, убиха Гаргамела в Коко Динев. През есента той подготвяше документално отказването си от футбола. През зимата вече само го обмисляше. А днес е забравил за всичко това. Защото видя смисъла да имаш истински футболен отбор. Това е знакова метаморфоза в мисленето на един президент. И колкото повече клубове извършат това със своите благодетели, толкова по-бързо най-популярната игра ще намери и у нас своя истински Ренесанс. Защото увлечени в дребни сметки за точки, нахъсани за мизерни схеми по кражби на играчи и чакащи трохи от черното тото, футболните ни олигарси загубиха удоволствието от играта, заради което иначе твърдят, че са във футбола. Само вижте: Гърнетата гледат домакинските си срещи в ресторанта, за да не ги освиркват, Тодор Батков даже и там не ходи вече, Николай Гигов е пред хвърляне на кърпата, Митко Събев - чака общината да направи това, ТИМ-аджиите никой не ги е виждал, бай Петко и Цонко чакат да изпаднат, за да се свършат мъките им. Общо взето на двама души им е кеф да ходят да гледат отборите си. И нищо чудно точно заради това Лудогорец да стане шампион, а купата да пристигне на "Лаута". В крайна сметка дори и в това да печелиш трофеи трябва да има някаква страст, някаква тръпка от истинското. Като онова истинското, което Константин Динев има на "Лаута".

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 10 юни 2013 09:50

tsonpen написа:

Ние първото полувреме ви смачкахме ,а второто спряхме тотално да играем.Иначе нямаше да ни биете .

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 10 юни 2013 09:59

Кви боклуци има, които с представят за локомотивци не е истина. Гражданското общество на Пловдив е в тежка криза!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 юни 2013 10:04

loko-pd-fan написа:
tsonpen написа:

Ние първото полувреме ви смачкахме ,а второто спряхме тотално да играем.Иначе нямаше да ни биете .

Първото полувреме нашите не можеха да изнасят топката по фланга откъм вашия сектор, защото ги обстрелвахте с бомбички и димки. Какво ли не падна върху Иван Стоянов когато отиде да бие ъглов удар? В началото на второто полувреме съдията изведе играчите от терена за малко като предупреждение, след което обстрелът беше преустановен. Ако бяхте и малко по-наблюдателни, щяхте да забележите, че Лудогорец през сезон 2011/2012 си вкарваше головете и печелеше мачовете си основно през второто полувреме. По тази причина и в нашата агитка не сме правили драми от гола ви. Знаехме, че това нищо не означава и има още време докато нашите се разиграят.

п.с. Ако прочетете мненията след мача, ще видите как някои от вашите фенове съжаляват, че са прекратили обстрела заради което Лудогорец са се разиграли. Както и други, които анализират чисто футболно мача и признават напълно заслужената победа. Първото полувреме с игра никого не сте мачкали. През второто полувреме толкова ви беше позволено да играете от Лудогорец, а и си спомням Здравков как се откъсва с топката, Шоко идва от дълбочина, надбягва го, взема му топката като от малко дете и избягва на 10 метра пред него преди да смени посоката. В това време Електричката трескаво се опитва да си набави кислород за да продължи да функционира.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”