Коко Динев на ''Лаута''

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: Коко Динев на ''Лаута''

Мнениеот kubik » 09 юни 2013 20:59

canary написа:1 Х 2 - с Коко накъде?!

чалма,коран,аллах с Ахмед Дога и ДПС накъде? :?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юни 2013 21:13

По-добре да закрием отбора от колкото да се продадем на Турция както направиха папаглите.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 09 юни 2013 21:31

Всички лапачи на Лаута начело с умброто ,доказан мошеник, го чакат за да цоцат ,те знаят как .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Panicanwhyasker
Контакти:

Мнениеот Panicanwhyasker » 09 юни 2013 21:49

Някой полудяха искали Коко обратно?
Тоя гнусен комарджия направи огромните дългове които имаме сега.
Ремонтира базата насила понеже нямаше да получим лиценз от БФС за стадиона, а и то с пари назаем.
Поради неадекватното му управление старите дългове се умножиха,защото от безхаберие ни осъдиха и то с лихвите и разноските!
Продаде финала 100% доказано както и други мачове и след това ни остави без футболисти за мача с Витес.
Даже фланелки нямаше кой да закара на отбора.
На мача за суперкупата и с Витес стадионите бяха празни понеже на всеки му беше ясно какво стана на финала.
Така че драги ми смехурковци не лъжете,че някой иска тоя боклук на Лаута!

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 09 юни 2013 22:05

Винаги се забавлявам, като чета изказвания тип "последна инстанция" :)
100% доказано?!? Че дай да ги видим тези доказателства, да се ограмотим и ние малко :)
А по въпроса за дълговете към НАП и неадекватното управление, в резултат на което са ни осъдили - бас държа, че дори не знаеш за какво са дълговете и как точно се формираха, а още по-малко можеш да кажеш кога бяха делата на различните съдебни инстанции и коя инстанция как се произнесе.
А за това дали е лъжа, че някой локомотивец искал Коко да се върне - съдейки по този форум, има поне няколко такива :) Плюс Умброто: ) :mrgreen:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 09 юни 2013 22:11

Всички сме за Коко!Шепа хора не го желаят!Ако все пак тази шепа хора изгони Коко и тимът отиде във В група- думата потник, измислена от жълтите за шепата хора ще е по- мръсна от думата жълтур!

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 09 юни 2013 22:17

В момента няма друг,който да издържа отбора.Така ,че няма алтернатива.На мен не ми се гледа отбора във "В" група само заради това ,че 200 души се сърдят за някакви мачове.И аз бих път до Бургас и на мен не ми беше приятно ама всеки продава.Това да не е Англия да се издържаме от билети и ТВ права?АЙ стига сте се правили на ощипани моми.Не може 15 отбора да правят далавери ,само ние не.Ако имате някой който да издържа отбора добре,ако не не се правете на велики че направо ми втръсна от вас вече.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 юни 2013 22:21

Съвсем скоро ще се разбере кой е "ЗА" и кой е "ПРОТИВ" Динев.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 09 юни 2013 22:34

mark1926 написа:Всички сме за Коко!Шепа хора не го желаят!Ако все пак тази шепа хора изгони Коко и тимът отиде във В група- думата потник, измислена от жълтите за шепата хора ще е по- мръсна от думата жълтур!

По - добре потници отколкото вазелини.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 09 юни 2013 22:59

loko-pd-fan написа:И аз бих път до Бургас и на мен не ми беше приятно ама всеки продава.

Ти остави, че тогава си бил път, но и занапред се въздържай, че явно нищо не си видял. Всеки очаква неговият отбор да победи, но някои нямат силата да признаят една съвсем реална загуба. Имахте предимство докато обстрелвахте нашите играчи, но след прекъсването на срещата, когато отборите играха реално, отстъпихте напълно закономерно. Много от вашите фенове го потвърдиха, което им прави чест.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Локо Пловдив”