Честито на феновете на Локо Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Re: Честито на феновете на Локо Пловдив!

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 04 окт 2009 19:02

Чудесен дух показоха днес нашите, защо ли липсваше срещу Мездра? К'во става с нашия отбор, никой не знае! Да се радваме на точка-добре, но като погледнем играта ни е жив пърдеж!!! Може ли да оставяме пет пъти футболисти на Лефски да излизат сами срещу Акалски??? Хубаво, че Подуянци са жив зян, иначе ако бяха си вкарали 100%-товите положения, щехме да паднем с разлика!!! Не напразно не пяхме 15минути, даже според мене трябваше да мълчим докато не вкараме гол!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
koki950
Контакти:

Мнениеот koki950 » 04 окт 2009 19:03

А някой може ли да ми каже колко беше продължението щото не видях
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 окт 2009 19:04

koki950 написа:А някой може ли да ми каже колко беше продължението щото не видях

3 минути

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 04 окт 2009 19:05

koki950 написа:А някой може ли да ми каже колко беше продължението щото не видях

3мин! ;)
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
koki950
Контакти:

Мнениеот koki950 » 04 окт 2009 19:08

И това ми се струва малко при положение,че мед. екипа влизаше и смяните на Левски бяха по 1мин и те направиха май 3 не съм сигурен като сложим и наще и то кво стааа ама ако резултата беше 2:1 за нас щеше до гол да се играе ама карай важното е,че наще показаха характер и,че измъкнаха поне 1точка ама поне гола беше УНИКАЛЕН :) :) :)
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

bambam

Мнениеот bambam » 04 окт 2009 19:16

koki950 написа:И това ми се струва малко при положение,че мед. екипа влизаше и смяните на Левски бяха по 1мин и те направиха май 3 не съм сигурен като сложим и наще и то кво стааа ама ако резултата беше 2:1 за нас щеше до гол да се играе ама карай важното е,че наще показаха характер и,че измъкнаха поне 1точка ама поне гола беше УНИКАЛЕН :) :) :)

Даже и свирна с 30сек. по-рано от 3мин. продължение :lol:

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 04 окт 2009 19:19

Честито.Заслужавахте победата и наистина съжелявам,че не я взехте :) .Много красив гол.Дано излезете от кризата и дай Боже да направим истинското българско дерби незабравимо ;) .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 04 окт 2009 19:34

yasen_ov4arov написа:Честито.Заслужавахте победата и наистина съжелявам,че не я взехте :) .Много красив гол.Дано излезете от кризата и дай Боже да направим истинското българско дерби незабравимо ;) .

Ще го направим. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 04 окт 2009 19:40

Добър мач. Не толкова като качество, а като раздаване на нашите футболисти до край... Такъв Локомотив искам да гледам... Само Локо!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 04 окт 2009 19:48

Честито и от мен с такъв дух трудно някой може да ни бие независимо в каква форма сме ,жалкото е че не го показваме във всеки мач но затова си има други причини.ЧЕРНО-БЯЛ ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Локо Пловдив”