Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Мнениеот Пловдив1926 » 08 май 2013 10:06

wannabe написа:
demy27 написа:Трябва да внимаваме и за жълти стюарди, защото и те са много крадливи и обичат да крадат знамена.

Да ги почнеме от входа още...

Хахах грозния стюард е бил инструктиран на висок тон в известен пловдивски бар онзи-ден, кимал одобрително с глава, обещал е, че прекратява хулиганската си кариера и няма да прави повече така хахах
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 08 май 2013 11:48

Пловдив1926 написа:Хахах грозния стюард е бил инструктиран на висок тон в известен пловдивски бар онзи-ден, кимал одобрително с глава, обещал е, че прекратява хулиганската си кариера и няма да прави повече така хахах

Аз не знам левскарите как не са му причинили нещастия още... при положение че лесно могат да го намерят! Както и да е ена орка по-малко!
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 08 май 2013 12:20

Наказали сте Стамат, който не е обидил никого и не е използвал дори думата "БУФЕР", просто предполага, че Локото ще пуснат на Ботев 6:1???????? Виждам във форума е пълно с хора които "ПРОВОКИРАТ"(КАКТО ВИЕ СЕ ИЗРАЗЯВАТЕ!!! ТОВА ДЕМОКРАТИЧНО ЛИ Е? СПОРЕД МЕН ТОВА Е МНОГО СМЕШНО:))))))))))))))))) Ограничаваш някой да говори, защото той евентуално можел да..............и аз не знам какво да направи????????? Затова за да не бъда и аз изхвърлен от ТОЗИ ДЕМОКРАТИЧЕН ФОРУМ завършвам с думите: ЗА РАЗЛИКА ОТ СТАМАТ, АЗ ПРЕДВИЖДАМ РЕЗУЛТАТ 1:6 ЗА СТРАШИЛИЩЕТО НА ТРАКИЯ, ЗА НАЙ-ВЕЛИКИЯ ОТБОР, С НАЙ-ДОБРИЯ БЛАГОДЕТЕЛ ПО ЗЕМИТЕ НА БЕСИТЕ!!!

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 08 май 2013 12:24

Да ние ще размажем "марамунгелите", както казва, нежелаещия ПРОВОКАЦИИ фен на Най-великия отбор!!! Не го наказвайте!!Така е ДЕМОКРАТИЧНО!!!! Все пак това е форум и позволява човек да си прави майтапи!!!

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 08 май 2013 12:28

loko-pd-fan написа:Само едно ще им кажа на жълтите марамунгели.Имам приятели от тях ,които благородно ми завиждат,че приживе съм изживял тая радост да ги видя шампиони.Докато те и 30 банки да ги спонсорират,няма да доживеят да изпитат тая радост.Ей това е разликата м/у двата отбора.И с брокерите не станахашампиони,и сега с тия няма да ги огрее.А ние ако имаме пари пак ще станем,сега са в еуфория но скоро ще си приземят болезнено.Доколкото за мача,надявам се тия младите да ме изненадат приятно,както Гришо го направи.

Прав си!! Искам да прегърна тази ВЕЛИКА купа!!! Къде е??? Искам да я целуна и да се разплача от умиление!!!!! Убеден съм, че жълтите НИКОГА НЯМА ДА ВИДЯТ ТАКАВА КУПА!!!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 08 май 2013 12:29

Жълтата мъка и мизерия едва ли ще свършат някога.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 08 май 2013 12:37

demy27 написа:Жълтата мъка и мизерия едва ли ще свършат някога.

Ето ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!!!! Жълтите са големи "мизерници"!!! Правели там нещо в Коматево???? Много важно!!! НИЕ ИМАМЕ НАЙ-СИЛНИТЕ ЛАМБИ на Балканския полуостров!!!! Стадион, щели да правят?????????:))))) Ние вече почнахме!!!! СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СМЕ ПРЕД ЖЪЛТИТЕ!!!! Мизерията им е вечна!!!:)))))

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 08 май 2013 12:39

polit56 написа:
loko-pd-fan написа:Само едно ще им кажа на жълтите марамунгели.Имам приятели от тях ,които благородно ми завиждат,че приживе съм изживял тая радост да ги видя шампиони.Докато те и 30 банки да ги спонсорират,няма да доживеят да изпитат тая радост.Ей това е разликата м/у двата отбора.И с брокерите не станахашампиони,и сега с тия няма да ги огрее.А ние ако имаме пари пак ще станем,сега са в еуфория но скоро ще си приземят болезнено.Доколкото за мача,надявам се тия младите да ме изненадат приятно,както Гришо го направи.

Прав си!! Искам да прегърна тази ВЕЛИКА купа!!! Къде е??? Искам да я целуна и да се разплача от умиление!!!!! Убеден съм, че жълтите НИКОГА НЯМА ДА ВИДЯТ ТАКАВА КУПА!!!!

Прочети внимателно какво си написал и дано да проумееш каква велика простотия си сътворил. Но на мен ме ми се вярва.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 08 май 2013 12:42

polit56 написа:
demy27 написа:Жълтата мъка и мизерия едва ли ще свършат някога.

Ето ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!!!! Жълтите са големи "мизерници"!!! Правели там нещо в Коматево???? Много важно!!! НИЕ ИМАМЕ НАЙ-СИЛНИТЕ ЛАМБИ на Балканския полуостров!!!! Стадион, щели да правят?????????:))))) Ние вече почнахме!!!! СВЕТЛИННИ ГОДИНИ СМЕ ПРЕД ЖЪЛТИТЕ!!!! Мизерията им е вечна!!!:)))))

Психолозите имат специален термин за това, но едва ли имаш нужният потенциал да схванеш за какво става дума, затова и няма да си губя времето с теб.
L'Europa non è lontana

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 08 май 2013 12:42

wannabe написа:
demy27 написа:Трябва да внимаваме и за жълти стюарди, защото и те са много крадливи и обичат да крадат знамена.

Да ги почнеме от входа още...

Да! Почва ме ги!!! Само ако обичаш, малко по-завоалирано, че тука има един много строг и честен модератор, който ще те ИЗХВЪРЛИ НА МИГА!!! Веднага ще те обяви, че ПРОВОКИРАШ, а ти просто си говориш скромно!!!:)))))))))))))))))))))))))))

Върни се в “Локо Пловдив”