Честита победа! Надиграхте ни и ни бихте напълно заслужено, което си го и очаквахме де... Успех в борбата за по-предни позиции!
-------------
Като заговорихте за онзи бараж, ме върнахте и мен в спомени за ония хубави години за бургаския футбол, пълните стадиони и откачените ни луди глави. И както каза Жоро, стана яко мазало в Бургас. Битките бяха на не знам си колко фронта. На тази пред х-л България не съм участвал (което значи, че с теб Жоро, не сме си разменяли тупаници

), но бях на тези от стадиона към гарата и на самата гара. Бях бая понатъртен, ама и аз понасиних няколко от вашите

А после като се появиха милиционерите да въдворяват ред, два часа се крихме по товарните вагони, да отървем кауша:mrgreen:
Не знам защо, но онова време такива битки ставаха все с пловдивските отбори. Софиянци бяха кротички

Помня и как след един мач в Пловдив с Ботев (тогава Тракия), докато се качвахме на някакъв градски автобус на път за гарата, ни подгониха вашите съграждани. Успях да се кача последен на автобуса, но вратата остана отворена, а аз висях навън. Горкият ми гръб! Колко кола изяде тогава

Впоследствие на гарата няколко жълто-черни имаха неблагоразумието да минат покрай нас. Отнесоха го яко..... а нас ни арестуваха и имахме "щастието" да ви бъдем гости до сутринта.... в районното

Абе млади години - луди глави..... а сега старост - нерадост

------------
Жоро, този път не можахме да отпразнуваме (пак) победата ви, за което съжалявам, но пък наближава лято. Време за море. Надявам се да се видим в Бургас. Знаеш как да ни намериш.