ДО ТОПАЛОВА

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: ДО ТОПАЛОВА

Мнениеот Canaries front » 21 сеп 2009 21:42

до къде е докарахме - два отбора ,които имаха своето запазено място в пишенето на футболната история на България ,са превърнати в посмешиста . Пътуващ цирк сме и ние и Локо . Пловдив не го заслужава. Галка и Селския по най-бързия начин трябва да бъдат изгонени от Ботев и Локо. Не може отборчета като Локо мездра да идват и да се подиграват на наще стадиони ,та и с по- малко играчи дори. Едно време щяха да си трагнат с 5-6 парцала най-малко .
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
LOKO_PD_FAN
Контакти:

Мнениеот LOKO_PD_FAN » 21 сеп 2009 21:44

Sunway написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Sunway написа:Не виждам как може да я махнете Галка.Тя не е като Селския, защото стадиона е неин за 35 години, така че няма бутане.Дори да се съгласи да продаде отбора ще иска много пари ( пак заради концесията) и никой няма да се навие да ви купи.Това е истината господа.

Което означава "светли бъднини" за вас,господине. ;)

Едва ли.За мен като ботевист, Локото никога не са били дразнител номер 1.На първо място винаги са били Левски, като отбор, който най-много съм искал да бием.Естествено ще ми липсва дербито между двата отбора, единствено заради неповторимата атмосфера, която създават феновете на двата отбора.Едно време имах сантименти понеже бяхте пловдивски отбор, но след 2001-ва, нещата се промениха.Затриха истинският Локомотив и докараха наемници и какви ли не от Югозападна България.Не само футболисти, но и ръководство и НЕ СЛУЧАЙНО, всичките ви президенти имат нещо общо с югозападна България.Именно духът липсва при вас.

А вие сега Български отбор ли сте?Като всички са от южна Италия ,я кажи сега?

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 сеп 2009 21:53

Sunway написа:
Модератор ЛокоПД написа:
Sunway написа:Не виждам как може да я махнете Галка.Тя не е като Селския, защото стадиона е неин за 35 години, така че няма бутане.Дори да се съгласи да продаде отбора ще иска много пари ( пак заради концесията) и никой няма да се навие да ви купи.Това е истината господа.

Което означава "светли бъднини" за вас,господине. ;)

Едва ли.За мен като ботевист, Локото никога не са били дразнител номер 1.На първо място винаги са били Левски, като отбор, който най-много съм искал да бием.Естествено ще ми липсва дербито между двата отбора, единствено заради неповторимата атмосфера, която създават феновете на двата отбора.Едно време имах сантименти понеже бяхте пловдивски отбор, но след 2001-ва, нещата се промениха.Затриха истинският Локомотив и докараха наемници и какви ли не от Югозападна България.Не само футболисти, но и ръководство и НЕ СЛУЧАЙНО, всичките ви президенти имат нещо общо с югозападна България.Именно духът липсва при вас.

За мен,като локомотивец,"Ботев" ПД винаги е бил част от Пловдив и достоен съперник.Това го казвам не от лицемерие или нещо друго - хората с които си поркахме миналата вечер,до един ботевисти и до един пишещи в този форум,могат да го потвърдят.Сега за " духът"- и при вас и при нас,работата е ясна. С трубадури не става.Управлението ни било от Югозападна България...Ами вашето по тази логика Бряговско ли е,Крумовско ли е,или от някоя област в Италия ? Да не би на нашите мачове да пристига публика от Македонско,или на вашите публиката е от Неапол ? Всички си мечтаем за едно и също - президент от Пловдив,с кинтите на Абрамович,да речем.Да направи стадион,най-добрите ни футболисти да са рожба на собствената ДЮШ и до живот да играят при нас - като Бонев,като Чико и т.н.Няма такъв филм,майна.Няма.Това е нашия Локомотив,това е вашия Ботев - това е положението.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 21 сеп 2009 22:07

-
Последна промяна от mike28 на 04 окт 2009 08:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 21 сеп 2009 22:26

Само да вметна че днес имаше палячовци на терена ,за курвата галя е ясно но тези манекени които си правиха гъргара няма да им се размине ,силно любим и силно мразим
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 21 сеп 2009 23:05

Според мен Галя няма да се окаже толкова вироглава като Митьо.Ония е уникат.Просто няма друг такъв урод.Тая мисли малко по-прагматияно, ама въпроса е дали ще се намери някой да и даде 4-5 000 000 за отбора
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 сеп 2009 23:27

pasaden написа:Според мен Галя няма да се окаже толкова вироглава като Митьо.Ония е уникат.Просто няма друг такъв урод.Тая мисли малко по-прагматияно, ама въпроса е дали ще се намери някой да и даде 4-5 000 000 за отбора

Времето ще покаже.Аз не съм оптимист.Реално погледнато,в България не остана отбор без подобни проблеми.Примерите са много - "Левски" с тая екскурзия,при нас днес пролича,но това не е само от днес,при вас да не говорим,в Берое също имат финансови проблеми,в Черно море...Проблеми нямат само тези отбори,които нямат публика.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
*GEORGI*1936*
Контакти:

Мнениеот *GEORGI*1936* » 22 сеп 2009 00:40

еййййййй галке това където ми причини днес бял ден да не видиш ,мама ти и пача долна
ЧЕРНО БЕЛИ СМЕ РОДЕНИ
ЧЕРНО БЕЛИ ЩЕ УМРЕМ

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

ГАЛЯ ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ !

Мнениеот lpfc-on-line » 22 сеп 2009 14:05

Нека тук да се съберем всички локомотивци и да видим кво ще правим !ЛИНКА ДОЛУ

ВЪН ТОПАЛОВА ОТ ЛОКОМОТИВ!!!

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА НЕ ТРИЯТ ТЕМАТА !
Благодаря предварително !
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: ГАЛЯ ВЪН ОТ ЛОКОМОТИВ !

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 22 сеп 2009 14:32

lpfc-on-line написа:Нека тук да се съберем всички локомотивци и да видим кво ще правим !ЛИНКА ДОЛУ

ВЪН ТОПАЛОВА ОТ ЛОКОМОТИВ!!!

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА НЕ ТРИЯТ ТЕМАТА !
Благодаря предварително !

Тук по принцип не пишат много фенове на Локо ПД.Ако ще се прави нещо,начинът не е по интернет.Твърде много информация изтича,а ефект почти няма.Справка - колегите от "Ботев" ПД.

Върни се в “Локо Пловдив”