Старши- треньорът на Локо Стефан Генов заяви след загубата с 0:2 от Черноморец, че резултата от този мач изобщо не е важен.
"Играхме при много тежки условия. Освен това имахме трима основни играчи, които не се включиха в срещата заради контузии - Кирил Котев, Георги Стефанов и Рони Абушев. Аз съм изключително доволен от това, което свършихме на подготвителния лагер във Варна", заяви Чечо.
Той каза още, че докато футболистите са били свежи отборът е стоял добре на терена и е бил напълно равностоен на Черноморец. След 70' обаче умората е оказала влияние и головете на Черноморец са паднали след две наивни грешки.
Веднага след срещата Локо се прибира в Пловдив и ще има два дни почивка.
КС Черноморец (Бургас) - Локомотив (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КС Черноморец (Бургас) - Локомотив (Пловдив)
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
-
- Контакти:
Бях на контролата ! Нашият отбор държеше инициативата ! Много се радвам , че юношите за пореден път се доказаха ! И един съвет от мене за Локо игра един черен с 99 номер - лично за мен той не става за футболист 

- калпазанчо
- Контакти:
Момчета, този номер 99 огромния - не знам какво са видели в него, но мисе струва че няма да ви върши много работа. Лично мнение де, аз не съм от тези т.нар. суперразбиращи от футбол фенове. Въпросния стреля само веднъж към вратата, а с друго освен със супер яката си физика и огромна крачка не ни впечатли. Иначе времето беше отвратително, на моменти вятъра беше почти ураганен. Сняг, студ, вятър....Абе не беше за футбол ви казвам.
п.п. Неделчо Матушев беше на стадиона да гледа Локо-то и дори си говореше на почивката с някои от вашите играчи. Мн му се зарадваха, явно мн го уважават.
п.п.2 Мача изобщо не беше груб, даже никак. Имаше само един фаул на СТанислав Дрянов, мисля това беше и единствения жълт картон в мача. А че се пазеха от контузии си беше очевидно.
п.п. Неделчо Матушев беше на стадиона да гледа Локо-то и дори си говореше на почивката с някои от вашите играчи. Мн му се зарадваха, явно мн го уважават.
п.п.2 Мача изобщо не беше груб, даже никак. Имаше само един фаул на СТанислав Дрянов, мисля това беше и единствения жълт картон в мача. А че се пазеха от контузии си беше очевидно.
[center]Member of Old School Boys [/center]
СНИМКИ ОТ МАЧА
http://gong.bg/view_article.php?article_id=324243

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
Честито Акули.
- White Snake
- Контакти:
Ivo-Chernomoretz написа:Бях на контролата ! Нашият отбор държеше инициативата ! Много се радвам , че юношите за пореден път се доказаха ! И един съвет от мене за Локо игра един черен с 99 номер - лично за мен той не става за футболист
И аз така мисля
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Аз като видях на снимките, при какви условия са "играли" футбол резултата не ме притеснява, още повече че головете са паднали след наши смени и не са играли някои титуляри - Котев и Абушев.
Най-важното на този етап е физически да са подготвени и да са стояли добре момчетата.Благодаря за мненията за черньо...явно не става и продължаваме с търсенето.
Дано ударим пак кьоравото, ама малко се съмнявам.Няма как при нас да дойде нещо читаво при тези мизерни заплати на мошеника Марешки.Тези дни с едни приятели-варненци гостувахме на собствениците на един хотел на хижа "Здравец" та ги поразпитах за Марешки и се изказаха крайно негативно за него.То аз и не очаквах да кажат нещо добро де.
Дано по-скоро се завърти "колелото" няма, на какво друго да се надяваме.
БЕЗ ЛОКОМОТИВЪ НЯМА БЪЛГАРИЯ
Най-важното на този етап е физически да са подготвени и да са стояли добре момчетата.Благодаря за мненията за черньо...явно не става и продължаваме с търсенето.
Дано ударим пак кьоравото, ама малко се съмнявам.Няма как при нас да дойде нещо читаво при тези мизерни заплати на мошеника Марешки.Тези дни с едни приятели-варненци гостувахме на собствениците на един хотел на хижа "Здравец" та ги поразпитах за Марешки и се изказаха крайно негативно за него.То аз и не очаквах да кажат нещо добро де.

Дано по-скоро се завърти "колелото" няма, на какво друго да се надяваме.
БЕЗ ЛОКОМОТИВЪ НЯМА БЪЛГАРИЯ