ЗАЩО ИЗГОНИХТЕ КАМБУРОВ, МИШКИ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: ЗАЩО ИЗГОНИХТЕ КАМБУРОВ, МИШКИ?

Мнениеот Irish stout » 18 дек 2012 10:35

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Въпроса е ,,щеше ли да е полезен Камбуров на локомотив или не''.Един бивш голмайстор който е с големи претенции и голяма заплата не бих казал.Нали в България щеше да играе само за един отбор.В края на края парите надделяват,но хората помнят.Времето ще покаже дали съм бил прав.Някой спомня ли си колко пъти като играч на софийският локомотив се самопредлагаше на Левски и само именно тези претенции спряха сините от трансфера му.

Стига манипулации. Марто не се е предлагал, а Левски реваха, когато им отказа.
Склонността ви към манипулации и безочливо изопачаване на фактите има патологични измерения.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 18 дек 2012 11:10

Irish stout написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Въпроса е ,,щеше ли да е полезен Камбуров на локомотив или не''.Един бивш голмайстор който е с големи претенции и голяма заплата не бих казал.Нали в България щеше да играе само за един отбор.В края на края парите надделяват,но хората помнят.Времето ще покаже дали съм бил прав.Някой спомня ли си колко пъти като играч на софийският локомотив се самопредлагаше на Левски и само именно тези претенции спряха сините от трансфера му.

Стига манипулации. Марто не се е предлагал, а Левски реваха, когато им отказа.
Склонността ви към манипулации и безочливо изопачаване на фактите има патологични измерения.

Левски винаги са процедирали така. Играч, който им къса мрежите, те го взимат. За пример давам Карвальо. Даже Левскари са ме базикали за Карвальо: А ни е вкарал, а сме го взели! Мартин е един от малкото български играчи, които им е правил хеттрик. Единият път го искаха, когато игра в Локо за 2 път. Но тогава им отказа и отиде в заплашения от разпадане ЛОКО. И помним: Може би с 4-0, може би. Не знам, нашите играчи всички ги искат. А други сами си пускат фишеци в платените медии, че ЦСКА искали еди кой си от село Белозем... Просто всички знаят, кой е КЛУБЪТ на ПЛОВДИВ!!! От 86 години е така! ФАКТ, който не може да бъде променен с лъжи от ... хърватски сайт???? Даже и там отвориха торбата с лъжите! Дано хърватите не се сетят да питат за продадените билети, че ...
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 18 дек 2012 11:26

Мишки, Камбуров още не е подписал. Не се ослушвайте, направете и невъзможното, за да го върнете, тъпаци. Иначе ще заиграят тукатите

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 18 дек 2012 11:52

Ей онлайн побойник :) Биеш ли ги с клавиатурите остроооо :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 18 дек 2012 16:08

ЗМЕЙ написа:Мишки, Камбуров още не е подписал. Не се ослушвайте, направете и невъзможното, за да го върнете, тъпаци. Иначе ще заиграят тукатите

Братле не се излагай, майна!
Какви са тези обиди и тукати дето с такава лекота ги раздаваш...не ти прави чест.
Ей тва най-много го мраза между нас локомотивците да има препирни, като че ли има нещо да делим,майна.
Тарторите мислиш ли, че не искат Мартин да се завърне у дома?
Убеден ли си, че не са направили, каквото могат да го върнат?
Тарторите не правят селекцията, брат, нито назначават хора на щат в клуба.
Да си призная честно и аз очаквах, че ще ни организират за нещо по-крайно като реакция, но така са преценили.
Щото Зулума и Пластмасовия човек могат да бъдат изгонени само с крайни мерки, тъй като тия плужеци не се поддават на дипломация. ;)
Обаче, ако тръгнем на бургия срещу щатната ни легенда рискуваме да се оприличим на НЕградските.
Спокойно, брат, каквото е трябвало са го направили.
И на мен ще ми е гадно да го гледам с една от най-омразните фланелки ама...ще преглътнем и този горчив хап.
Изображение

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 18 дек 2012 18:04

Само мога да ти кажа,че Левски се натискаше за Марто и дори трансфера е бил готов,но от Локо СФ са искали много пари,а Левски не са ги извадили и затова не отиде в Левски!

Върни се в “Локо Пловдив”