Марешки: Не притежавам нито една акция на Локо Пд

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Марешки: Не притежавам нито една акция на Локо Пд

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 ное 2012 10:58

1?? години 1??, хаха наборе треперят ли ти джуките?
Ние не сме държавен отбор и на нас властта не ни дава нянка да сучим от нея, така че винаги ще се намират хора, които да дават пари за Локомотив.
Ако на твоя отбор му се случи това, което се случи на нас през годините нямаше да съществувате!
Ти му мисли!
Изображение

kubik
Контакти:

Марешки: Няма драма за собствеността. Върви одит.

Мнениеот kubik » 28 ное 2012 19:25

Президентът на Локомотив Веселин Марешки реагира гневно на дописка на провинциална кореспондентка на столичен ежеднeвник, която бодро докладва, че клубът още не е придобит от него. "Явно на много хора сме им трън в очите, щом всеки ден се занимават с нас. Локомотив се стабилизира като клуб, а представителният отбор върви нагоре. Явно никой не ни е слагал в сметките и това седмо място в класирането не могат да го преглътнат. На тези "доброжелатели" обаче ще кажа, че Локомотив през пролетта ще е още по-силен. Сега сме седми без подготовка и със селекция в последния момент. При по-добър треньор, какъвто е Стефан Генов и с нови попълнения, ще бъдем още по-напред", зяви пред Марица Марешки.

Той обясни и как стои въпросът със собствеността: "Първо искам да кaжа, че драма няма. Когато купуваш една голяма фирма, първо трябва да мине одит. Локомотив е голяма фирма, защото гълта милиони. Имаме подписан протокол за предаване на собствеността, но той ще влезе в сила след одита. От началото на август аз плащам всичко в клуба, което означава, че нещата са под контрол. Вече казах, че до момента съм дал около милион и половина, а още не е свърши полусезона. Нормално е да има щателен одит преди аз да придобия акциите. Доколкото разбрах, Коко Динев чак на четвъртия месец е взел акциите от Галя Топалова. При нас още не са минали четири месеца. Искам да съм напълно наясно с истинското финансово състояние на клуба. Затова не бързам. Клубът се управлява от мои хора, това е нормално, тъй като трябва да видя за какво става въпрос, пък и да няма промени докато вървят проверките, но аз ще стана собственик едва когато съм доволен от резултатите от анализа. Феновете и служителите на Локомотив не бива да се притесняват, защото аз съм отговорен човек и не бягам от ангажиментите си. Те могат да ви кажат, че откакто съм начело нито веднъж не са се бавили заплати и премии. При това с платени данъци. В това отношение сме изрядни и няма скрито-покрито като досега. Бях изненадан от едни огромни задължения, но в никакъв случай не съм уплашен. Аз съм човек, който обича предизвикателствата и се справя с тях", каза още Веселин Марешки.
http://www.marica.bg/show.php?id=93998

П.П.Сладка победа срещу стойностен отбор.Честито на Пловдив! Успех на Берое в следващите мачове!Само Локо!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Марешки: Няма драма за собствеността. Върви одит.

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 ное 2012 19:58

100 години 100 написа:На кой му пука бе?

Пак изперка, наборче хи-хи-хи :mrgreen:
Няма нищо, поне сте моралните победители ;)
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”