04.11.2012 - Дербито на Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Re: 04.11.2012 - Дербито на Пловдив

Мнениеот kubik » 04 ное 2012 19:51

100 години 100 написа:
wannabe написа:ахаххаахах единия бил чул как 1800 ни ''надпяли''!?!?! Как го чувате това мълчание, аз не знам... :oops: Хилядите на Спортклубъ ги видехме, а това че ти си бил сам на централната и '' 1 щял да си събира зъбките'' вече показва какъв промит мозък си... и откъде я вадите тази сила за спорове, като сте унизени, не знам! Ама верно като си дошъл да гледаш мач, а не да подкрепяш отбора си, кипиш после от енергия, капиш? И сега сте на трето място... не ми се мисли ако ние бяхме на вашата позиция какво мазало щеше да е :twisted: :twisted:

Ей смешен! Няма и как да чуеш, то вашия ходжа с тая надута уредба ви е проглушил ушите сигурно. Много тъпа идея да си надуете толквоа уредбата. Разбирам мюсулманските ви пристрастия, ама тва се прави преди изгрев слънце! ОК? А на централната си бяхме доволно хора, викахме си, радвахме си се и никой копче не можеше да ни каже. Който е бил на централната, знае за кой олигофрен в червен0-черно говоря. Той май си ви е редовен там.Талисманче :)

Нали уж на Спортклуб ? Накрая ще излезе ,че интернет хулиганите от форума на гонг сте го гледали по тв-то :cry:
като подхвана темата за ......Изображение
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 04 ное 2012 19:53

kubik написа:
demy27 написа:
kubik написа:За статистиката : 18 години нямат победа на Лаута :mrgreen: пиленцаааааааааааааа

И най-вероятно още поне 18 години няма да видят победа на Лаута!

Трябва да излезем с набор 2003 от школата да имат шанс .Пак не се знае ! С тези футболист с който разполагаме в момента ги направихме смешни ....... без коментар :mrgreen:

Освен да купят Роналдо и Меси да изравним силите :mrgreen:

абе хора спрете се малко. Разбирам да сте ни били , ама при равен резултат и с човек по малко (абсолютно незаслужено изгонен беше Бобан)да се мислите за някакви е смешно просто. За трибуните кво да говорим изобщо , та при 2-1 (и докато не изравнихте) вие просто не бяхте там :shock: Така ли подкрепят "истинските майни".... айде мерси

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 04 ное 2012 20:02

Заслужен х. се получи!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 04 ное 2012 20:04

[quote="motoem930"
абе хора спрете се малко. Разбирам да сте ни били , ама при равен резултат и с човек по малко (абсолютно незаслужено изгонен беше Бобан)да се мислите за някакви е смешно просто. За трибуните кво да говорим изобщо , та при 2-1 (и докато не изравнихте) вие просто не бяхте там :shock: Така ли подкрепят "истинските майни".... айде мерси[/quote]
Майко, майко... никакво движение при вас сумарно за 45 мин :oops: и ще има наглостта да говори за подкрепа
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 ное 2012 20:14

gargamel написа:Сега гледах записа-след втория гол на Ботев само песни на канарите се чуват :!: Отсреща-само вой на ходжа и черно-бяла тишина :mrgreen:

ми тъй де ,това ви беше 3 минутки слава имахте ,която ви е дадохме ние .Трябва да сте доволни !
И 87 минути черно-бяла доминация по трибуните !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 04 ное 2012 20:34

Поредна порция жълТурска простащина!

След гръмките селекции и изцепки за пари, възможности, тези са абсолютна сбирщина. Имат един Неделев. Ние с "трета цедка" състав им водихме играта в 2/3 от мача. Червени картони можеха да се дадат още първото полувреме.
Истината е, че футболните аргументи при тях липсват от има-няма вече 15 години!

Да се оправдаваш със съдия (този, Цветков се оказа рядко тъпо парче!)...Пак някой друг им е виновен!

Как веднъж не се намери мъж* сред тия, да не мрънка бе!
...................
*Физиологичната разлика между нормалните мъже и хомосексуалистите е уголемяването на т.нар. "жълто тяло". Въпросната жлеза при "меките китки" наедрява свръхестествено.
Доказан медицински факт!
При тези направо се пръскат, разцепват се.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 04 ное 2012 20:44

Искам да поздравя всички черно-бели фенове, които днес за пореден път показаха на България как се обича истински любимият Локомотив и момчетата, които водиха битка до край за всеки сантиметър терен и гордо защитиха черно-бялото райе. Винаги с Вас!

Какво става, когато на едно място се съберат безкрайно лицемерие, огромна наглост и тотална грандомания? Получава се фен на Ботев.
Горките, не се виждат колко са жалки и будят само съжаление и подигравки. Всички хукнаха към стадиона, очаквайки победа с разлика или разгром, защото всъщност не са никакви фенове на футбола, а фенове на победи и успехи. Те не дойдоха на Лаута да подкрепят отбора си, те дойдоха да газят, да мачкат, да унижават омразният Локомотив, дойдоха да ни карат да се чувстваме гости на собственият си стадион. Те са тези, които имат някаква нужда да ни показват, че ни превъзхождат, да тръбят наляво-надясно колко са велики, търсят от нас някакво признание, че те и нещастното им отборче е номер едно в Пловдив. Сега се усеща и объркването, че вместо разгромна победа едва измъкнаха равният. Сега е нормално пак да извадят старите плочи, как това за тях си е обикновен мач а не някакво дерби, победата в което е безценна. Сега отново търсят някакви жалки начини да ни уязвят: Какво сме се радвали на хикса? Няма как да го разберете, но ние се радваме, на нашите момчета, защото днес видяхме как от първата до последната секунда се бориха със сърце и с душа. Защото видяхме как малкшанса за пореден път лиши момчетата от заслужен успех. За разлика от жълтите които могат да се зарадват на само на победите, ние оценяваме желание, старание и битката до край.
Били ни надвикали на Лаута. Смях! Тези приказки ако ги разказват на малките овчарчета, когато приберат овцете в кошарите, може и да минат, но ако кажат подобна простотия на някой който малко от малко разбира от Български футбол, ще го уморят от смях. И този разбор по минути и секунди кога са се чували песните им - пак нуждата им да се доказват пред нас. Спестете си безполезните напъни за някое друго място, ние много добре знаем какво представлявате и винаги ще си останете такива.
Последна промяна от demy27 на 04 ное 2012 20:48, променено общо 1 път.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 04 ное 2012 20:45

wannabe написа:[quote="motoem930"
абе хора спрете се малко. Разбирам да сте ни били , ама при равен резултат и с човек по малко (абсолютно незаслужено изгонен беше Бобан)да се мислите за някакви е смешно просто. За трибуните кво да говорим изобщо , та при 2-1 (и докато не изравнихте) вие просто не бяхте там :shock: Така ли подкрепят "истинските майни".... айде мерси

Майко, майко... никакво движение при вас сумарно за 45 мин :oops: и ще има наглостта да говори за подкрепа[/quote]
Не вярвам да ми отговориш честно и от сърце на въпроса но да се пробвам все пак. Кажи ми честно след като поведохме и докато не изравнихте какво и по- точно колко човека пяхте? Не казвам , че и ние и вие нямахме слаби моменти в мача , но все пак бяхте 4-ри пъти повече от нас и честно казано очаквах много повече от вас (нали се сещаш за какво ще става въпрос догодина на КОЛЕЖА) , защото истинската подкрепа се усеща не когато вкарате , а когато ви вкарат

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 04 ное 2012 21:02

Като пловдивчанин се гордея страшно много с днешния мач. Дерби в пълния смисъл на думата, като за това принос имат и двата отбора + двете агитки. Мисля, че всички фенове на футбола в нашия град могат да бъдат доволни. Особено като гледам какво идва от школите - днес главните герои бяха момчета от пловдивските школи. С мачове като днешния, можем само и единствено да бъдем оптимисти за бъдещето ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Pldatanasbg
Контакти:

Мнениеот Pldatanasbg » 04 ное 2012 21:03

Усещате ли как няколко смотани папагала говорят само за публиката щото бяха размазани на терена..... фаворитите хахах на Кънчова поляна ще ви разцепим убеден съм !!!!!!!!!!!!! И оня спортния ви крив ли е прав ли е как му викат не знам ама да гледа пак нарисувания втори жълт червен картон

Върни се в “Локо Пловдив”