Победа за БОТЕВ ПЛОВДИВ,в по-добра форма са и имат по-добри футболисти
Днес слушайки и четейки за ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИ - ЛИТЕКС - домакините са били тотално надиграни ...ЛОКО не е този здрав отбор който е попринцип
04.11.2012 - Дербито на Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: 04.11.2012 - Дербито на Пловдив - ПРОГНОЗИ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Tomata написа:plovdivram написа:Искам да "честитя" на тези, от нашите съграждани, на които им хрумна тази "блестяща" идея с АБСОЛЮТНО ПРОВОКАТИВНИЯ призив за изкупуването на билети от привърженици на Ботев, за сектори извън отредения им... "Браво" момчета успяхте да ОТВОРИТЕ НОВ "ФРОНТ", от който май връщане няма!!! Тъпото е, убеден съм, че нито един от тези, които измислиха тази ГЛУПОСТ няма да се нареди за такъв билет или най-малкото да си позволи да седне на различна трибуна от отредената за привърженици на Ботев... най-много да стигне до "Централната"... Ама за ПОСЛЕДСТВИЯТА никой не мисли!!!
Айде стига пропаганда де!!! Целия свят разбра, колко ви е страх да не би да влезем повече от т'ва, което вие сте решили да сме! Истината е, че по трибуните на дербито, винаги е имало не малко канари, така както и този път ще има. Проблема се получи от това, че някои от вашите, превърнаха този факт в рев. Видите ли "жълтите" щяли да влизат и на Спортклуб, голем проблем?!? И сега мобилизации, "топ-ултраси" в подкрепа от цял свят, щяли да ни трепят и лежат. Чак ми е смешно майнаА мача ще протече като всеки друг път, с канари и извън клетката. Аз лично ще съм вътре, щото много ме достраша
Резултата за мен е 0:2.
Пак си ги пишите врели -некипели ,колкото да не заспите . Никой не го е страх ,че ще бъдете повече ,това пак некакви болни мозъци ви го разказват .
Причина: на вашите последни домакински мача ,когато играхте с нас бихте наши фенове на вашия стадион в семкаджийските сектори .Хора на възраст !
До сега никой не изрази съжаление за битите хора , а единствено плюнки от вас .
Няма как да се толерират такива ,на Лаута !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Tomata написа:plovdivram написа:Искам да "честитя" на тези, от нашите съграждани, на които им хрумна тази "блестяща" идея с АБСОЛЮТНО ПРОВОКАТИВНИЯ призив за изкупуването на билети от привърженици на Ботев, за сектори извън отредения им... "Браво" момчета успяхте да ОТВОРИТЕ НОВ "ФРОНТ", от който май връщане няма!!! Тъпото е, убеден съм, че нито един от тези, които измислиха тази ГЛУПОСТ няма да се нареди за такъв билет или най-малкото да си позволи да седне на различна трибуна от отредената за привърженици на Ботев... най-много да стигне до "Централната"... Ама за ПОСЛЕДСТВИЯТА никой не мисли!!!
Айде стига пропаганда де!!! Целия свят разбра, колко ви е страх да не би да влезем повече от т'ва, което вие сте решили да сме! Истината е, че по трибуните на дербито, винаги е имало не малко канари, така както и този път ще има. Проблема се получи от това, че някои от вашите, превърнаха този факт в рев. Видите ли "жълтите" щяли да влизат и на Спортклуб, голем проблем?!? И сега мобилизации, "топ-ултраси" в подкрепа от цял свят, щяли да ни трепят и лежат. Чак ми е смешно майнаА мача ще протече като всеки друг път, с канари и извън клетката. Аз лично ще съм вътре, щото много ме достраша
Пропаганда казваш ?!?!?! Страх ни е!?!?! Както казваш истината е, че винаги е имало привърженици на противника сред домакините... защо тогава да ние страх, преди не се страхувахме, сега обаче се страхуваме... много страшни сте станали... чуй сега истината... Грандоманщината на жълтия фен е пословична... Показността е нещо много характерно за грандоманите... не е трудно да съберем 1+1 и като прибавим факта, че през новото хилядолетие футболът в Пловдив се свързва единствено и само с Локомотив, факт който трудно преглътнахте, решихте да напомните за себе си по най-глупавият начин...ето това е... ПОКАЗНОСТ, имате нужда да се говори за вас и с провокациите си донякъде постигате целта си... Пловдивчани в повече, не залитайте по глупави и безсмислени изцепки... колкото до дербито, силно се надявам да победим Само Локо...
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Едно не ми е ясно ,каква е целта на цялата тая еуфория ? Кой ще биете , кой ще гоните и най вече за какво? Ако е за да си върнете за нещо си , то значи с нищо не сте по различни от тези които са го направили ! И всичките ви приказки колко сте велики отиват по дяволите , още повече това което сте намислили е лишено от всякакъв разум ! Дано всичките писания се окажат "въздух под налягане" защото първо ще пострада клубът ви , после тези които са го извършили а най лошото е че нещата в последствие ще станат необратими и последиците ще са лоши и за двете страни ! И после що неможем да си водим децата по мачове ? Идея си нямате колко жалко звучите
Събират се групички да бият жълтурите , и като набиете шепа хора какво ???

- Пловдив1926
- Контакти:
za nas e toj religiq написа:Едно не ми е ясно ,каква е целта на цялата тая еуфория ? Кой ще биете , кой ще гоните и най вече за какво? Ако е за да си върнете за нещо си , то значи с нищо не сте по различни от тези които са го направили ! И всичките ви приказки колко сте велики отиват по дяволите , още повече това което сте намислили е лишено от всякакъв разум ! Дано всичките писания се окажат "въздух под налягане" защото първо ще пострада клубът ви , после тези които са го извършили а най лошото е че нещата в последствие ще станат необратими и последиците ще са лоши и за двете страни ! И после що неможем да си водим децата по мачове ? Идея си нямате колко жалко звучитеСъбират се групички да бият жълтурите , и като набиете шепа хора какво ???
Питай хората, които набиха някакви нормални граждани миналото дерби включително една ЖЕНА, която се оказа жена на една от вашите легенди.
Питай хората, които от ваще призовават на тумба да правите втора агитка при нас.
Винаги са били смесени тия сектори, аз лично на вашия стадион като малък съм ходил с баща ми, чичо ми и още 5-6 човека от Локомотив в нормалните сектори.
Вие си го направихте това сега ревете. Какви последици? Какво очаквате, да дойдете на спотклуб, да се съберете, да ни провокирате и да ви пазят милиционерите да не ви набием? Аре малко по-трезво гледайте на нещата, че ставате за смях вече.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
wander написа:Tomata написа:plovdivram написа:Искам да "честитя" на тези, от нашите съграждани, на които им хрумна тази "блестяща" идея с АБСОЛЮТНО ПРОВОКАТИВНИЯ призив за изкупуването на билети от привърженици на Ботев, за сектори извън отредения им... "Браво" момчета успяхте да ОТВОРИТЕ НОВ "ФРОНТ", от който май връщане няма!!! Тъпото е, убеден съм, че нито един от тези, които измислиха тази ГЛУПОСТ няма да се нареди за такъв билет или най-малкото да си позволи да седне на различна трибуна от отредената за привърженици на Ботев... най-много да стигне до "Централната"... Ама за ПОСЛЕДСТВИЯТА никой не мисли!!!
Пропаганда казваш ?!?!?! Страх ни е!?!?! Както казваш истината е, че винаги е имало привърженици на противника сред домакините... защо тогава да ние страх, преди не се страхувахме, сега обаче се страхуваме... много страшни сте станали... чуй сега истината... Грандоманщината на жълтия фен е пословична... Показността е нещо много характерно за грандоманите... не е трудно да съберем 1+1 и като прибавим факта, че през новото хилядолетие футболът в Пловдив се свързва единствено и само с Локомотив, факт който трудно преглътнахте, решихте да напомните за себе си по най-глупавият начин...ето това е... ПОКАЗНОСТ, имате нужда да се говори за вас и с провокациите си донякъде постигате целта си... Пловдивчани в повече, не залитайте по глупави и безсмислени изцепки... колкото до дербито, силно се надявам да победим Само Локо...
Нямам ни най-малка представа защо сега да, а преди не. Дали сме по-страшни от преди? Ни най-малко ме интересува, аз нямам фикс идея да съм страшен или по-страшен. Фактите от предишния ми пост виждам не ги оспорваш, бити е имало в годините и на двата стадиона, така че версията, че тази година сте се надъхали заради бити ваши???? Търси истината без да сочиш с пръст, тя може и да не е тази, която ти се иска да е. Когато говориш за нашата грандоманщина си прочети това "че през новото хилядолетие футболът в Пловдив се свързва единствено и само с Локомотив". Т'ва за пловдивчани в повече

Направо си представям една тумба папалюги как изминава пътя от ВСИ-то до входовете на Спортклуб...Втора агитка щели да правят,щели от там да подкрепят Ботяв ... няма такива предрусалки,честно!Аре 1:0 за Локо Пловдив,празник за града и траур в общините Марица и Родопи.Пловдивчани в повече...
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Пловдив1926 написа:za nas e toj religiq написа:Едно не ми е ясно ,каква е целта на цялата тая еуфория ? Кой ще биете , кой ще гоните и най вече за какво? Ако е за да си върнете за нещо си , то значи с нищо не сте по различни от тези които са го направили ! И всичките ви приказки колко сте велики отиват по дяволите , още повече това което сте намислили е лишено от всякакъв разум ! Дано всичките писания се окажат "въздух под налягане" защото първо ще пострада клубът ви , после тези които са го извършили а най лошото е че нещата в последствие ще станат необратими и последиците ще са лоши и за двете страни ! И после що неможем да си водим децата по мачове ? Идея си нямате колко жалко звучитеСъбират се групички да бият жълтурите , и като набиете шепа хора какво ???
Питай хората, които набиха някакви нормални граждани миналото дерби включително една ЖЕНА, която се оказа жена на една от вашите легенди.
Питай хората, които от ваще призовават на тумба да правите втора агитка при нас.
Винаги са били смесени тия сектори, аз лично на вашия стадион като малък съм ходил с баща ми, чичо ми и още 5-6 човека от Локомотив в нормалните сектори.
Вие си го направихте това сега ревете. Какви последици? Какво очаквате, да дойдете на спотклуб, да се съберете, да ни провокирате и да ви пазят милиционерите да не ви набием? Аре малко по-трезво гледайте на нещата, че ставате за смях вече.
Незнам кой става за смях , лично аз незнам за ицидента който визираш но дори и да е станало нещо (а то сигурно е), със сигурност не е било организирано и пропагандирано ! А и предполагам виновниците са си получили заслуженото , не виждам смисъл от открита пропаганда за насилие ! Ултрасите са си ултраси и за тях си има сектори , както за вас така и за нас ! Останалия стадион е за всеки който си купи билет , било на вашия или нашия !!! Ти като какъв се вживяваш ? Има си органи които си следят за реда , не знам на някой стадион феновете да решават на кой къде му е мястото !
- Пловдив1926
- Контакти:
Ми не знам, билетите са при нас, продаваме си ги по между си. Ти как ще си купиш?
Това, което правите е супер глупаво. Винаги тия сектори са били омешани от супер нормални хора, които им е през оная работа за агитки магитки. Ако не се бяхте плюнчили, че ще правите втора агитка на Спортклуб, всичко щеше да е много по-спокойно и нямаше да се налага да правим допълнителни организации.
Само вредите на нормалните хора.
Това, което правите е супер глупаво. Винаги тия сектори са били омешани от супер нормални хора, които им е през оная работа за агитки магитки. Ако не се бяхте плюнчили, че ще правите втора агитка на Спортклуб, всичко щеше да е много по-спокойно и нямаше да се налага да правим допълнителни организации.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Ми не знам, билетите са при нас, продаваме си ги по между си. Ти как ще си купиш?
Щом са при вас билетите какво ви притеснява ? Как ще влезнат тия групички