04.11.2012 - Дербито на Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: 04.11.2012 - Дербито на Пловдив - ПРОГНОЗИ

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 окт 2012 09:23

Имах възможност да ги гледам жълтите, и въпреки това си остават загадка.Какво да кажа - топката е на земята...не я ряпкат напред като някой аматьорски отбор.
Учудих се на самочувствието, с което жълтите стъпнаха на терена вчера.Подават си топката много спокойно, без страх и паника, което говори за класа.Започнаха много силно мача - първите 15 мин. ЦСКА не знаеха, къде се намират.
Тоя Виера е страшен, поне на мен страшно много ми харесва - много бърз, много техничен с отличен поглед и пас.Въобще няма проблем да минава по 1-2 футболисти ек на ек, играе с вдигната глава и мисли бързо.За дузпата как я разцъкаха с Цветков :shock: баси спокойствието и самочувствието, което имат.Цветков е другият футболист, за който много трябва да внимаваме - много техничен и опитен футболист.Същия е като нашия Здравко - знае как да падне и да си спечели фаул или дузпа, както направи с ЦСКА, където малко завлачи караката с Джерами.Търсише си дузпа и си изигра ситуацията много добре. Нашите трябва страшно много да внимават с Виера и Цветков. На тия двамата не трябва да им се дава са припарят до наказателното ни поле.В противен случай нашите защитници няма да могат да видят през къде им минава топката.Защитата ни трябва да бъде страшно концентрирана и да не допуска груби грешки отзад щото лошо. Енрике е другият футболист, който ми направи впечатление - бърз и техничен бек аналог е на нашия Диего.Жълтите много нападаха от дясно, така че нашите да го имат предвид.
За жалост за нашия отбор не мога да кажа нещо хубаво, щото такова - няма.Сбирщайн с футболисти от Б и В гр. сме...затова и мисленето ни на терена и играта ни са такива на ниво - Бгр.
Ботев имат проблем срещу отбор, който ги пресира и атакува...трудно им е на жълтите срещу агресивен отбор. надеждата ми е да изглеждаме точно така срещу жълтите - агресивни, да ги пресираме още в тяхната половина и като я объркат да ги накажем.Точно това ми дава някаква надежда - жълтите са добър, но много мек отбор.
Изображение

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 28 окт 2012 09:48

0:2 Вандер,Тодор Неделев!
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 28 окт 2012 10:17

Предстои уникален за България мач, като едно от нещата с които се отличава е, че това е може би най-трудният за прогнозиране мач. Изправят се два много различни отбора - от една страна са името, традицията и безкрайната и истинска любов на феновете, от друга са многото пари, грандомански амбиции на феновете и самочувствие без покритие. Предстои да разберем кое е по-силно. Пак повтарям, че мачът е непредвидим, но аз бих заложил на един Х с голове от двете страни. И не се съмнявам, че ние, черно-белите ще покажем на България как се обича любимият отбор и кое е най-горещото дерби в България, за жълтите не знам.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 28 окт 2012 10:39

дербито е с непредвидим изход. Определено Ботев е по-добрия отбор, но в този мач не винаги печели по-добрия. Въпреки всичко съм оптимистично настроен и очаквам победа на Ботев с 3-1.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 28 окт 2012 10:43

В момента Ботев Пд е класа над Локо, но в това дерби нищо не се знае. Съжалявам само, че на това 8 -хилядно стадионче няма как да се съберат феновете които искат да гледат мача. Според мен мача е 1-2

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 28 окт 2012 10:56

Жълтите в момента са по -добре като възможности но с ръздаване и страст всичко може да се постигне в нашето първенство.На стадиона ще има 12 хиляди като на гостите ще предоставят около 2000 билета.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 28 окт 2012 10:58

555 написа:В момента Ботев Пд е класа над Локо, но в това дерби нищо не се знае. Съжалявам само, че на това 8 -хилядно стадионче няма как да се съберат феновете които искат да гледат мача. Според мен мача е 1-2

Ако стадиончето беше "8-хилядно", отпуснатите ви билети трябваше да са 800 по наредбите на БФС. Недей много да знаеш.

Относно мача, оптимист съм. 2:0 и размазвация по трибуните. 8-)

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 28 окт 2012 10:58

Буфон написа:Между другото ,колко билети им отпускате на жълтите? :?

1800

Стадиона ни в момента е с капацитет 12 000 зрители, но въпреки това вместо 1 200 им отпускаме 1 800 билета. Това е един вид жест от наша страна. Дано го оценят, макар че не вярвам. Те са неблагодарни хора.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Върни се в “Локо Пловдив”