Имах възможност да ги гледам жълтите, и въпреки това си остават загадка.Какво да кажа -
топката е на земята...не я ряпкат напред като някой аматьорски отбор.
Учудих се на самочувствието, с което жълтите стъпнаха на терена вчера.Подават си топката много спокойно, без страх и паника, което говори за класа.Започнаха много силно мача - първите 15 мин. ЦСКА не знаеха, къде се намират.
Тоя Виера е страшен, поне на мен страшно много ми харесва - много бърз, много техничен с отличен поглед и пас.Въобще няма проблем да минава по 1-2 футболисти ек на ек, играе с вдигната глава и мисли бързо.За дузпата как я разцъкаха с Цветков

баси спокойствието и самочувствието, което имат.Цветков е другият футболист, за който много трябва да внимаваме - много техничен и опитен футболист.Същия е като нашия Здравко - знае как да падне и да си спечели фаул или дузпа, както направи с ЦСКА, където малко завлачи караката с Джерами.Търсише си дузпа и си изигра ситуацията много добре. Нашите трябва страшно много да внимават с Виера и Цветков. На тия двамата не трябва да им се дава са припарят до наказателното ни поле.В противен случай нашите защитници няма да могат да видят през къде им минава топката.Защитата ни трябва да бъде страшно концентрирана и да не допуска груби грешки отзад щото лошо. Енрике е другият футболист, който ми направи впечатление - бърз и техничен бек аналог е на нашия Диего.Жълтите много нападаха от дясно, така че нашите да го имат предвид.
За жалост за нашия отбор не мога да кажа нещо хубаво, щото такова - няма.Сбирщайн с футболисти от Б и В гр. сме...затова и мисленето ни на терена и играта ни са такива на ниво - Бгр.
Ботев имат проблем срещу отбор, който ги пресира и атакува...трудно им е на жълтите срещу агресивен отбор. надеждата ми е да изглеждаме точно така срещу жълтите - агресивни, да ги пресираме още в тяхната половина и като я объркат да ги накажем.Точно това ми дава някаква надежда - жълтите са добър, но много мек отбор.