Скоро е имало съкращения в аптекарския бизнес на Веселин Марешки. Босът на Локо Пд май е изгонил „опитното си зайче” и сега той изпробва новите лекарства. Това личи от последните му решения и изказвания. Няма как те да са дело на нормален човек.
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d6603_21.htm
Марешки, не пипай единственото, на което се крепи Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Марешки, не пипай единственото, на което се крепи Лаута
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Re: Марешки, не пипай единственото, на което се крепи Лаута
Изгонете го и тоя, царе сте в това!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
На Марешки му дреме само за изборите догодина, но дано някой му каже, че с действията си досега само отблъсква евентуалните си гласоподаватели.
Станахме са смях с това гонене!!!!! Само се надъхва за гонене,но на среща НИЩО като конкретно предложение за доброто бъдеще на клуба!
В крайна сметка,от цялата тази ситуация печелят САМО недоброжелателите ни,а те са ужасно много за жалост!Естествено и много много медии "наливат масло в гъня"и то съвсем тенденциозно! Нищо,че става въпрос за един от 3-4-те клуба с публика у нас!?
Че сме прави в почти всичко,прави сме,но никой не излиза да ни подкрепи! Нито този,който ни натресе Марешки,нито тези,които ни се кланяха и трепериха,докато ги биехме на мачовете помежду ни и които очевидно го правеха само,защото взимаха пари за да ни "четкат" и за нищо друго!?
Не виждам баналните фрази,като :"Мястото на този клуб е в елита" или "Без Локомотив Пловдив в елита не може"..................Такива неща могат да се случат само в град с повече от един ФК или в клуб с честолюбива и достойна публика! За жалост тези качества,чест и достойнство не са на почит в България,не само във футбола!
В крайна сметка,от цялата тази ситуация печелят САМО недоброжелателите ни,а те са ужасно много за жалост!Естествено и много много медии "наливат масло в гъня"и то съвсем тенденциозно! Нищо,че става въпрос за един от 3-4-те клуба с публика у нас!?
Че сме прави в почти всичко,прави сме,но никой не излиза да ни подкрепи! Нито този,който ни натресе Марешки,нито тези,които ни се кланяха и трепериха,докато ги биехме на мачовете помежду ни и които очевидно го правеха само,защото взимаха пари за да ни "четкат" и за нищо друго!?
Не виждам баналните фрази,като :"Мястото на този клуб е в елита" или "Без Локомотив Пловдив в елита не може"..................Такива неща могат да се случат само в град с повече от един ФК или в клуб с честолюбива и достойна публика! За жалост тези качества,чест и достойнство не са на почит в България,не само във футбола!
- Пловдив1926
- Контакти:
T&T написа:На Марешки му дреме само за изборите догодина, но дано някой му каже, че с действията си досега само отблъсква евентуалните си гласоподаватели.
Аз не знам какъв глупак трябва да си за да си мислиш, че с това медийно поведение може да спечелиш избори в което и да е било населено място.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Пловдив1926 написа:T&T написа:На Марешки му дреме само за изборите догодина, но дано някой му каже, че с действията си досега само отблъсква евентуалните си гласоподаватели.
Аз не знам какъв глупак трябва да си за да си мислиш, че с това медийно поведение може да спечелиш избори в което и да е било населено място.
Във Варна можеше да го изберат циганите... Иначе целта на Марешки е ясна, да създадат партия с Яне Янев, която да влезе в следващия парламент, а там да бъдат подлоги на Боко!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ако си търсите достоверен източник на информация, може да погледнете някои новини на Dir.bg. Лично аз ги предпочитам и да ви кажа честно, много съм доволен засега от тях – актуални са, добре систематизирани и полезни.