Крадец! Вън от Локомотив на секундата!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

danchob4
Контакти:

Re: Крадец! Вън от Локомотив на секундата!

Мнениеот danchob4 » 15 окт 2012 17:51

Пловдив1926 написа:
danchob4 написа:От времето на Галка ние постоянно гоним някого (гледам почнахме го и Марешки вече).Само на нас ли няма угодия бе майна?Държавата ли ни е наред,футбола ли ни е наред?Като гледам и другите ни отбори са цъфнали та вързали.Само ние искаме изведнъж да се превърнем в образцов клуб с перфектна организация.Не искам да защитавам или обвинявам никого,но на мене( и не само ) да ви кажа честно ми писна.

Гоним, щото се насаждаме от боклук на боклук! Галя пиеше и плуваше с дрехите, тогава Узунов и компания откраднаха хиляди и щяхме да изпаднем ако си спомняте! Коко родаде финала за купата, ДЮШ-а изпадна от А група заради наредените им мачове! Кълнеше се в децата си, че няма да продаде мач и го направи след една седмица! Как няма да ги гоним тия боклуци?!

И на мен ми писна от както убиха Тасев Бог да го прости само ИДИОТИ да са ни начело на клуба и НИЕ да им вършим работата!

ТИ знаеш ли, че ако не беше СЛАВОВ и още няколко човека нямаше да има мач със Звезда? Че щяхме да загубим 10 мача сигурно служебно щото ИДИОТИТЕ не си мърдат гъза да подсигурят бензин за автобуса на децата? Знаеш ли колко пъти Грозлеков дето го плюе тоя мухъл е двал ЛИЧНИ СРЕДСТВА за да се изиграе тоя или ония мач?

Знаеш ли, че тоя същия Узунов викна багерист да разстила гранулата под изкуствената трева ама забрави да му плати и трябваше да плащаме на момчето ПАК ФЕНОВЕТЕ?

Това е само върха на айсберга! И до сега мълчахме за да няма напрежение, за да не се правят драми в отбора, ама тоя мухльо не се спира! И най-гнусното е, че обвинява Славов, който му е бърсал гъза 10 пъти!

Тоя същия Славов поне два пъти е спирал сериозни групи от хора да му счупат главата! Бахти наглите хора! Тва хиляди да те плюят ти да се правиш, че дъжд вали, какъв боклук трябва да си не е ясно.

Ние по умерените фенове няма как да ги знаем тези неща, но за тях си мисля, че най-голяма вина имат тези ИДИОТИ който са оставили такива като Узунов(или може би са им наредили ) да действат по този начин.Как пък не случихме на нормален собственик, па макар и с по скромни възможности.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 окт 2012 17:56

Знаеш ли лично аз за колко неща го прикривам тоя човек в момента? Знаеш ли колко неща има още, за които ще ни разнасят с години само от тоя човек? Като добавиш и "творчеството" на още няколко души става ужасно положението. Това са си наши проблеми и не трябва да излизат навън, но Узунов мина границата! Най-малкото, че обвинява хора, които години наред вършат НЕГОВАТА работа. Безплатно!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 15 окт 2012 19:00

Заглавието направо цепи !!! Подкрепям ви но в пакет със Бонев иСлавов! Не може в едно ръководство да се вършат- гнусни отвратителни неща от единия, а другия ни лук ял ни лук мирисъл...! НИЩО ЛИЧНО КЪМ ЩАТНАТА ПЛАТЕНА ЛЕГЕНДА!!! А като се замисли човек защо ли го подкрепя!? 1. За доброто любимият ни клуб!? 2. От добри чувства към ...!? 3. И не напоследно място да не би и той платената легенда да има пръст в този хаос :roll: !? Така ,че г-н Бонев да си ходи и той от ръководството! Със тях да се омита и Славов! Не може в продължения на години да се търпи това явно безразличие(изглежда с цел личното им ОБЛАГОДЕТЕЛСВАНЕ) при това платено :evil: ! ВЪН И ТРИМАТА!!! Да се започне на чисто!!! Изхождайки от прочетеното в форума... доста страни неща са се вършвали под тяхно ръководство! ВЪН И ТРИМАТА!!! Аптекара да се замисли и то сериозно! Такъв цирк не е имал дори и при кондукторката Галя!!!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 15 окт 2012 19:08

Рибата се вмирисва от към главата.С този собственик нищо добро не ви чака.Успех ще е ако останете в групата.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 окт 2012 19:25

Дака, за Славов говориш глупости! Тоя човек върши ужасно много работа и за феновете и за клуба, просто защото има некадърници като узунов. Ако не беше Славов сигурно щяхме да се разформироваме като клуб!

Ако е откраднал 1 лев да излезе узунов и да каже - Славов открадна един лев за ТОВА И ТОВА! Но няма да го направи, защото просто не става само с фантазии и плюнки! Не може да ми каже на мене, че съм крадец примерно щото си знам, че не съм зулил 1 лев от Локомотив, а съм дал. Славов е дал повече от мене, Грозлеков и той колко лични средства е дал само той си знае!

Узунов е пътник! И тръгвайки си ръси помия!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

irish times

Мнениеот irish times » 15 окт 2012 19:45

Мисля че не се атакува точния човек , не че Узунов е цвете за мирисане , но биг боса днес пак ''ни плю в сурата''
До кога ще се търпи това недоразумение начело на Локомотив ?
http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d6603_14.htm

ЗА БЕСИКА!
Контакти:

Мнениеот ЗА БЕСИКА! » 15 окт 2012 19:45

Пловдив1926 написа:Дака, за Славов говориш глупости! Тоя човек върши ужасно много работа и за феновете и за клуба, просто защото има некадърници като узунов. Ако не беше Славов сигурно щяхме да се разформироваме като клуб!

Ако е откраднал 1 лев да излезе узунов и да каже - Славов открадна един лев за ТОВА И ТОВА! Но няма да го направи, защото просто не става само с фантазии и плюнки! Не може да ми каже на мене, че съм крадец примерно щото си знам, че не съм зулил 1 лев от Локомотив, а съм дал. Славов е дал повече от мене, Грозлеков и той колко лични средства е дал само той си знае!

Узунов е пътник! И тръгвайки си ръси помия!

Тоя Дака, е тоя Jako от пловдив24.
Пълен олигофрен!

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 15 окт 2012 21:04

Момчета, далеч съм от мисълта, че трябва да оставим Узунов да си разиграва коня, но е време да се върнем към ежедневието. Идва интересна серия от мачове, да мислим как подкрепим отбора. Че те горките, ако четат какво се случва в клуба ни, сигурно ще се обезверят и ще мислят, че са си купили еднопосочен билет за Титаник. Нека да спрем да си вадим проблемите по форуми и бърливи медии. Да си решаваме нещата, без шум, както е ставало много пъти. Сега му изкарахте кирливите ризи на Узунов, но както казаха и по-горе проблемът е ВМ. Но стига сме вадили хляба на разни бездарници, наричащи себе си журналисти.

Помня едно време как се смеехме на един отборец, със селска публика. Идваха едни италианци. В понеделник, със сигурност. Не, във вторник каза ми го Китаеца. Китаеца? Да Митко се казва и работи в Сот. Арестуваха един треньор, затова, че ял скъпи шницели и шарден чорба. Тия са ПОД дъното, но ако продължаваме с декларации и т.н. скоро и на нас ще ни се смее цяла България, както всички неутрални си правиха гаргара с шматките... И до днес са нарицателно за некадърна и смешна публика!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Orv_F2HV4gk
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 окт 2012 21:23

Не се притеснявай приятелю, ние на мачове си ходим, отбора си го подкрепяме! Винаги сме го правили, и в Б група, и с Галя и с Коко и Марешки и с който и да е било ние сме си там. Спокойно, няма да ти се развали рахата, и на дербито хореографийка ще подготвим, пак ще си дадем последните пари за цветничко, красивичко, споко! Тва, че искаме да изгоним един крадец от клуба не значи, че ще спред да подкрепяме момчетата!

Само да кажа, че сме извадили около 2% от т.нар "кирливи ризи" на Узунов.

Потребителски аватар
Дака

Мнениеот Дака » 15 окт 2012 21:37

Съжалявам искрено за това съм споделил като лично мнение и разочаровал май всички!Но когато се опитва човек да започне на чисто от начало къса с всичко старо! Твърде дълго се е мълчало от всеки един щом се е стигнало до тук! Спирам с писането !
А г-н Бесика нито съм олиовфрен нито съм някой си там от пловдив 24!3-то поколение локомотивец съм! Между другото моя дядо бил един от футболистите в Спортклуб в далечната 1932!
Ще си премахна сам профила и спирам с писането тук!

Върни се в “Локо Пловдив”