Пловдив1926 написа:danchob4 написа:От времето на Галка ние постоянно гоним някого (гледам почнахме го и Марешки вече).Само на нас ли няма угодия бе майна?Държавата ли ни е наред,футбола ли ни е наред?Като гледам и другите ни отбори са цъфнали та вързали.Само ние искаме изведнъж да се превърнем в образцов клуб с перфектна организация.Не искам да защитавам или обвинявам никого,но на мене( и не само ) да ви кажа честно ми писна.
Гоним, щото се насаждаме от боклук на боклук! Галя пиеше и плуваше с дрехите, тогава Узунов и компания откраднаха хиляди и щяхме да изпаднем ако си спомняте! Коко родаде финала за купата, ДЮШ-а изпадна от А група заради наредените им мачове! Кълнеше се в децата си, че няма да продаде мач и го направи след една седмица! Как няма да ги гоним тия боклуци?!
И на мен ми писна от както убиха Тасев Бог да го прости само ИДИОТИ да са ни начело на клуба и НИЕ да им вършим работата!
ТИ знаеш ли, че ако не беше СЛАВОВ и още няколко човека нямаше да има мач със Звезда? Че щяхме да загубим 10 мача сигурно служебно щото ИДИОТИТЕ не си мърдат гъза да подсигурят бензин за автобуса на децата? Знаеш ли колко пъти Грозлеков дето го плюе тоя мухъл е двал ЛИЧНИ СРЕДСТВА за да се изиграе тоя или ония мач?
Знаеш ли, че тоя същия Узунов викна багерист да разстила гранулата под изкуствената трева ама забрави да му плати и трябваше да плащаме на момчето ПАК ФЕНОВЕТЕ?
Това е само върха на айсберга! И до сега мълчахме за да няма напрежение, за да не се правят драми в отбора, ама тоя мухльо не се спира! И най-гнусното е, че обвинява Славов, който му е бърсал гъза 10 пъти!
Тоя същия Славов поне два пъти е спирал сериозни групи от хора да му счупат главата! Бахти наглите хора! Тва хиляди да те плюят ти да се правиш, че дъжд вали, какъв боклук трябва да си не е ясно.
Ние по умерените фенове няма как да ги знаем тези неща, но за тях си мисля, че най-голяма вина имат тези ИДИОТИ който са оставили такива като Узунов(или може би са им наредили ) да действат по този начин.Как пък не случихме на нормален собственик, па макар и с по скромни възможности.