Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов поема Локо Пд?
Малиййййййй след един мач и то контрола на Гонзо почнахте да си режете вените, не искам да си помисля какво ще стане след мач за първенството.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Re: Георги Иванов e новият треньор на Локомотив Пловдив
Гонзо: В Локо Пд се формирах като личност и като характер

http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... o_id=21687

http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... o_id=21687

- Irish stout
- Контакти:
shwepi написа:Малиййййййй след един мач и то контрола на Гонзо почнахте да си режете вените, не искам да си помисля какво ще стане след мач за първенството.
Не сме започнали, а предлагаме слабите духом да се облекчат по този начин

Има и друг вариант: Наградата "Дарвин"

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Irish stout
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Стега веее, човек...не виждам нищо лошо в това да си изразя мнението след мача.
Проблематиката на проблема е, че мнението ми не ви се харесва тва е...
Колкото до това: "купата или смърт" вече го ябясних на еднин жълтур, ще го обясня и на теб - това го казах с цел да се надъхваме, в което нищо лошо не виждам.
Всяка ода за отбора се толерира, но щом се напише негативно мнение, то веднага се трие.
Ето това прозира, брат...това е леко.
За картата ти откъде знаеш дали нямам такава?
А в групите ще се интегрирам, когато започнете да зачитате и друго мнение.
Винаги съм готов да присъствам на срещите, но след като не говорим на "един и същ език", какво да търся там?!
Ванко, ти ако си ултрас, както ти е заглавието, няма да имаш подобно мнение в стил "ей сега скачам от покрива".
Ти проявяваш типичното за българина вайкане и самосъжаление, вместо да подходиш по друг начин и стимулираш борбеното в себе си, ако такова изобщо е останало.
Групите са групи, не защото говорят един и същи език, ами защото намират път към обща позиция. Няма начин 100 човека да мислят еднакво априори. Но след изслушване на различните страни, хората знаят как да намерят допирна точка. При теб единствена допирна точка е на ножа във вените ти.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
- Пловдив1926
- Контакти:
Ванко е онлайн-ултрас хахаха
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Айриш според теб форумите защо са създадени?
По твоята логика въобще не би трябвало да пишем в тях.
Чисто и просто си отидох на контролата и реших да си споделя мнението тук от това, което съм видял.
За какво оплакване въобще говорим?!
Явно по различен начин тълкуваме понятието форум.
Ами слаби сме, какво да кажа, че сме нямали шанс пред гола ли?
Ама, Ванко не мислиш ли, че мнението ти се чете от жълтите и по този начин им даваш възможност да ни компрометират?
Ето това повече ви притеснява ми се струва на мен.Все едно, че жълтите идват от друга планета и не ни виждат хала, или пък че ако спра да пиша и жълтите ще спрат да се дръглят с нас.
Аз съм най-малкия проблем в момента, дори не бих казал че представлявам някакъв проблем.
Разбрах, какво искаш да ми кажеш от постовете си към мен.
Аз няма да влизам в полемика с теб по този въпрос.
По-добре говорете с Бонев много сериозно и дано тоя човек се жегне нещо, щото се ползва със статут на легенда и не върви да тръгнем на юруш срещу него - да тръгнем срещу легендите си това означава да тръгнем срещу себе си.Така, че съберете се отговорните фенове и поговорете много сериозно с Бонев...същото се отнася и за Узунов, който пък е близък до Марешки и борбата срещу него е като да се бориш с "вятърни мелници".
Ванко го остави, брат...Ванко е безопасна игла в случая.
По твоята логика въобще не би трябвало да пишем в тях.
Чисто и просто си отидох на контролата и реших да си споделя мнението тук от това, което съм видял.
За какво оплакване въобще говорим?!
Явно по различен начин тълкуваме понятието форум.
Ами слаби сме, какво да кажа, че сме нямали шанс пред гола ли?
Ама, Ванко не мислиш ли, че мнението ти се чете от жълтите и по този начин им даваш възможност да ни компрометират?
Ето това повече ви притеснява ми се струва на мен.Все едно, че жълтите идват от друга планета и не ни виждат хала, или пък че ако спра да пиша и жълтите ще спрат да се дръглят с нас.
Аз съм най-малкия проблем в момента, дори не бих казал че представлявам някакъв проблем.
Разбрах, какво искаш да ми кажеш от постовете си към мен.
Аз няма да влизам в полемика с теб по този въпрос.
По-добре говорете с Бонев много сериозно и дано тоя човек се жегне нещо, щото се ползва със статут на легенда и не върви да тръгнем на юруш срещу него - да тръгнем срещу легендите си това означава да тръгнем срещу себе си.Така, че съберете се отговорните фенове и поговорете много сериозно с Бонев...същото се отнася и за Узунов, който пък е близък до Марешки и борбата срещу него е като да се бориш с "вятърни мелници".
Ванко го остави, брат...Ванко е безопасна игла в случая.

- Пловдив1926
- Контакти:
Споко В@нко
От утре искам да следиш само събитията. Тиктака им часовника на всички помяри в Локомотив. Тик-так-тик-так… И на анадолците им тиктака, 11я кръг идва
Всичко ще си дойде по местата н3м@ се пу@6и6!

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Гонзо напуска Локо ПД,ако не се разбере с Марешки
Новият наставник Георги Иванов - Гонзо напусна отбора на Локомотив, по-малко от 24 часа след като бе назначен, научи Plovdiv24.bg.
Все още никой от отговорните фактори не потвърждава информацията.
Единственото което се знае е, че Иванов е водил сутрешната тренировка, след което е напуснал "Лаута" ядосан. Слуховете упорито твърдят, че става въпрос за разминаване във финансовите условия.
Все още не е ясно дали става въпрос за окончателна раздяла или Иванов си е тръгнал докато изглади разминаванията си с ръководството и собственика на Локо.
Все още никой от отговорните фактори не потвърждава информацията.
Единственото което се знае е, че Иванов е водил сутрешната тренировка, след което е напуснал "Лаута" ядосан. Слуховете упорито твърдят, че става въпрос за разминаване във финансовите условия.
Все още не е ясно дали става въпрос за окончателна раздяла или Иванов си е тръгнал докато изглади разминаванията си с ръководството и собственика на Локо.
- Локомотивец
- Контакти:
Re: Гонзо напусна Локо
За пореден и навярно не последен път - цирк! За пореден път - център във всички медии, но по грешния начин! Писна ми на к*ра! Кога най-после свястно ръководство? Нима е нужно тримата мислители да бъдат изметени по един или друг начин от ст. "Локомотив"... Явно да.
-
- Контакти:
Re: Гонзо напусна Локо
Е...
Бива ли така са, парата била важна.
С пари всеки може, а да видим за без пари.
Бива ли така са, парата била важна.
С пари всеки може, а да видим за без пари.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!