Георги Иванов няма да е треньор на Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Георги Иванов поема Локо Пд?

Мнениеот Irish stout » 09 окт 2012 21:28

milen.hristov написа:Жалко. Много съжалявам за Локо Пд.
Феновете на клуба трябва да бъдат предупредени, че в любимият им отбор идва човек без грам чест, достойнство, морал. Човек, който колкото и да съсипва клуба им няма да си тръгне сам, той е една пиявица.

Милене, ние много добре знаем що за стока е Гонзо, все пак той от тук тръгна и не сме забравили отношението му към нас, докато беше при вас, още докато беше вашалегенда 8-)

За съжаление, ние не сме в позиция да избираме, така че можем само да се надяваме да извлечем някаква полза.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 09 окт 2012 21:40

Току-що виждайки новината за това, че целият щаб напуска заедно с Велев, ми е интересно по какъв точно начин ще бъде сформиран новият такъв. А Гонзо колкото по-далеч е от Пловдив, толкова по-добре.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 окт 2012 22:02

Вие най-добре си знаете какво да мислите за Гонзо, но в едно интервю съм го чул да казва, че отборът на сърцето му е Локо Пловдив (интервюто не го помня откога точно беше, но мисля че някъде в периода между 2005 и 2009 г.)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 09 окт 2012 22:12

doktora25 написа:Вие най-добре си знаете какво да мислите за Гонзо, но в едно интервю съм го чул да казва, че отборът на сърцето му е Локо Пловдив (интервюто не го помня откога точно беше, но мисля че някъде в периода между 2005 и 2009 г.)

"Винаги ми е било тежко да играя срещу Локо, но в крайна сметка Левски се превърна в моята голяма любов."

Автор: Гонзо ;)

Мачовете с Левски са ясни!
slabia_forever

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 окт 2012 22:14

100 години 100 написа:

Да,вашите са ясни. ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 09 окт 2012 22:18

Модератор ЛокоПД написа:
100 години 100 написа:

Да,вашите са ясни. ;)

Басче?
slabia_forever

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 09 окт 2012 22:20

Доколкото си спомням пък аз, Гонзо отказа да играе в първия мач срещу Локо(ПД) след преминаването му в Левски през 1997 г. Мачът се игра през пролетта на 1998 г. на "Лаута" и завърши 1:1, което короняса Литекс с титлата...така че незнам точно какво ви е крив Гонзо.
Последна промяна от allez_les_blues на 09 окт 2012 22:24, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 09 окт 2012 22:23

Ей Бонев и Узуна драпаха,драпаха и накрая успяха да го изгонят Кокала.
Първия с имунитет на легенда, а втория близък до Марешки...върви се бори с тях де.
Тия двамата нямат бутане.
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 окт 2012 22:37

allez_les_blues написа:Доколкото си спомням пък аз, Гонзо отказа да играе в първия мач срещу Локо(ПД) след преминаването му в Левски през 1997 г. Мачът се игра през пролетта на 1998 г. на "Лаута" и завърши 1:1, което короняса Литекс с титлата...така че незнам точно какво ви е крив Гонзо.

Така е,само че и много от нас си спомнят как отиде в Левски...Настроенията сред нашите фенове, са противоречиви.Аз лично,не мразя Гонзо,даже през лятото всеки ден идваше да играе тенис,на кортовете на Лаута,пили сме кафета заедно и сме си говорили за някои неща...Не знам,аз също съм раздвоен,още повече,че лично за мен,освобождаването на Велев е грешка.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 09 окт 2012 23:08

100 години 100 написа:
doktora25 написа:Вие най-добре си знаете какво да мислите за Гонзо, но в едно интервю съм го чул да казва, че отборът на сърцето му е Локо Пловдив (интервюто не го помня откога точно беше, но мисля че някъде в периода между 2005 и 2009 г.)

"Винаги ми е било тежко да играя срещу Локо, но в крайна сметка Левски се превърна в моята голяма любов."

Автор: Гонзо ;)

Велев като тренер пак ви бяха ясни . Пък какво стана .Победи в първенството и за купата .
Това с ясното става на ниво президенти ,а вие сте сателит на Левски. Сещай се е ...

Утре ще е интересен ден !

Трябваше нещо да се промени . Дали е правилно времето ще покаже .

П.П .Тука всички ''ревЪт'' за Велев ,че ако не бил той няма ли сме да вземем толкова точки колкото имаме сега . Без да омаловажавам постигнатото от Кокала ,взехме точки от отбори който не бяха навлезна ли във форма ,късмета ни покри в началото . С Цска не играха новите им . С Литекс ако играем в момента , ще ни разглобят .Черноморец и те влезнаха във форма след няколко загуби и равни в началото . Повторим ли мачовете ще запишем три загуби !!!
Промяната беше наложителна след като не можеш да биеш двата най-слаби отбора в групата ,а следващите мачове са Славия ,Левски ,Ботев ..... :idea:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”