100 години 100 написа:doktora25 написа:Вие най-добре си знаете какво да мислите за Гонзо, но в едно интервю съм го чул да казва, че отборът на сърцето му е Локо Пловдив (интервюто не го помня откога точно беше, но мисля че някъде в периода между 2005 и 2009 г.)
"Винаги ми е било тежко да играя срещу Локо, но в крайна сметка Левски се превърна в моята голяма любов."
Автор: Гонзо

Мачовете с Левски са ясни!
Велев като тренер пак ви бяха ясни . Пък какво стана .Победи в първенството и за купата .
Това с ясното става на ниво президенти ,а вие сте сателит на Левски. Сещай се е ...
Утре ще е интересен ден !
Трябваше нещо да се промени . Дали е правилно времето ще покаже .
П.П .Тука всички ''ревЪт'' за Велев ,че ако не бил той няма ли сме да вземем толкова точки колкото имаме сега . Без да омаловажавам постигнатото от Кокала ,взехме точки от отбори който не бяха навлезна ли във форма ,късмета ни покри в началото . С Цска не играха новите им . С Литекс ако играем в момента , ще ни разглобят .Черноморец и те влезнаха във форма след няколко загуби и равни в началото . Повторим ли мачовете ще запишем три загуби !!!
Промяната беше наложителна след като не можеш да биеш двата най-слаби отбора в групата ,а следващите мачове са Славия ,Левски ,Ботев .....