До същото положение щяхме да сме и с Коко. Само една идея по-добри заради 3-4те му вицета за уреждане на мачове. Ако си толкова "популярен" щеше да знаеш защо и как се случиха нещата. Щеше да знаеш и, че се действа спрямо обстоятелствата в момента. Още никой от нас няма дарбата да вижда в бъдещето. Христола го избраха папагалите с вдигане на ръка, Коко ние си го доведохме да ни спасява от галя тъпото и тн.
Новия президент е като мало прасенце - не знаеш ква свиня ще излезне.
Нямате право да се гаврите с ЛОКО
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Пловдив1926
- Контакти:
Re: Нямате право да се гаврите с ЛОКО
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Re: Нямате право да се гаврите с ЛОКО
ЗМЕЙ аз НЕ съм харесван на ТБ...поне повечето от тарторите ме ненавиждат, но в случая са прави!
На Санданския, откъдето и както и да го погледнеш - дните на Лаута му бяха преброени. На теб харесваше ли ти на всеки мач на Локомотив да си задаваш въпроса: "Този мач ще се играе ли"?
Дебелия нямаше срам да продаде мач, който го чакаме 30г. знай, че и дербито нямаше да е по-различно!
Не съжалявай, брат. Да го забравим КД и тва е, майна.
С Модератора си разменихме няколко ЛС и той е наясно, кой може да преобърне нещата.
Не са неща за форума.
На Санданския, откъдето и както и да го погледнеш - дните на Лаута му бяха преброени. На теб харесваше ли ти на всеки мач на Локомотив да си задаваш въпроса: "Този мач ще се играе ли"?
Дебелия нямаше срам да продаде мач, който го чакаме 30г. знай, че и дербито нямаше да е по-различно!
Не съжалявай, брат. Да го забравим КД и тва е, майна.
С Модератора си разменихме няколко ЛС и той е наясно, кой може да преобърне нещата.
Не са неща за форума.