Официално: Атанас Курдов подписа с Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Официално: Атанас Курдов подписа с Локомотив Пловдив

Мнениеот kartago » 28 авг 2012 16:25

Отключена пак! Колеги, това не е чат, а форум! Четете заглавието на темата където решавате да си напишете мнението!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 28 авг 2012 16:43

костенурк написа:Курдата е свършил с футбола ама за вас става с Димо Атанасов и оня пенсионер от Варна сто процента сте се класирали за шампионската лига :mrgreen:

Колко характерно за феновете на жълтия отбор - когато някой е при тях е най-големият, когато отиде другаде, става най-големият боклук.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 авг 2012 16:45

Кой знае, заради коя пловдивска хубавица е останал в града. Да не мислите, че е изгарял от желание да рита за Локо, при условие, че преди това е играл за Ботев.
Другото, което много ме изненада, са думите на един колега от първите страници, че с Коко били стигнали дъното. Меко казано, това е странно изказване. Направо си разбихте готов отбор, но това вече е тема на друг разговор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 28 авг 2012 17:06

Е поне си мисля,че няма да му опънем транспарант"Добре дошъл при нас Наско" :mrgreen: Иначе по темата-страшна работа :|

Потребителски аватар
labbrador3
Контакти:

Мнениеот labbrador3 » 28 авг 2012 17:42

Лично за мене Наско Курдов е много добър нападател, той допринесе много за Ботев! Пожелавам му успех и нека да радва и Вас, така както радваше и нас с головете си! Изпитвам голямо уважение към него и не бих си позволил да го освирквам в 11 кръг - за него футбола е професия! Пожелавам успех и много радостни мигове и на феновете от Лаута!
КРАСОТА ВЯРА И БОРБА

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 28 авг 2012 19:11

Абе този не беше ли казал , че слага всички фенове на Ботев на **** си ? :lol: що не го Аресвате :?
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 28 авг 2012 19:15

rado. написа:Е поне си мисля,че няма да му опънем транспарант"Добре дошъл при нас Наско" :mrgreen: Иначе по темата-страшна работа :|

Идеята за транспаранта не е лоша :) Успех на Наско в новия му отбор!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 28 авг 2012 19:34

Ае пич, дано си намерил твоето място!Давай и покажи какво можеш. Един друг, дойде така при нас преди години, почти спрял с футбола, а излезе като МАРТИН КАМБУРОВ! И той никога няма да го забрави! Защото любовта е взаимна, защото любовта е ЧЕРНО-БЯЛА! ЗАВИНАГИ! :lol:

П.п. И помни, никой не иска от теб да целуваш емблеми и да се кълнеш във вярност /този фалш не е по вкуса ни/, защото ако даваш всичко по силите си, ще получиш уважението ни, а впоследствие..... не се знае! Един пример: през 1992г. в Локомотив дойде един футболист, който се казваше Симеон Кръстев. Дойде като гол-майстор на Б група, а при нас не можеше и не можеше да вкара гол. Обаче даваше всичко от себе си, въпреки че възможностите му бяха доста малко. И когато вкара първия си гол тоя пич полудя и обиколи целия стадион, а повечето от нас имаха сълзи в очите! Затова МОНИ присъства в нашия фолклор, където нямат място анонимници, минали като комети!
УСПЕХ!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 28 авг 2012 21:11

легендарния мони кръстев,помня го...успех на курдов,може пък...

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 29 авг 2012 16:44

Успех на Курдов в новия му отбор. Дано Кокала го научи кога е в засада и кога не.

Впрочем Курдов отиде на Лаута благодарение на връзката Петър Курдов - Емил Велев. Предполагам, че ще остане в Локомотив, докато Велев е там, но кой знае може да се разиграе....

Върни се в “Локо Пловдив”