stannn написа:А кои сте вие, че да казвате къде да се играе. Бива наглост ама тоя път минахте всякакви граници. Още малко оня свирчо ще поиска мача да е на Лаута.
Ние напомняме, щото едни други "забравят". А вие сте се самозабравили.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
stannn написа:А кои сте вие, че да казвате къде да се играе. Бива наглост ама тоя път минахте всякакви граници. Още малко оня свирчо ще поиска мача да е на Лаута.
Не знам нещо да не е по наредба, пример: Ловеч е на 150 км и от двата отбора ( а по наредба НЕ ПО МАЛКО ОТ 60 мисля е наказанието)Tommi написа:kiko3 написа:Бих предпочел мачът да се играе в Благоевград,Враца или Бургас,но най-логичния избор във връзка с безопасността на феновете е Ловеч.
По наредба не може да се играе в нито един от трите града.Според мен ще играете в Стара Загора.
demy27 написа:Изведнъж от БФС да не се извъртят и поради липса на стадион да заменят наказанието с мач без публика на тяхният стадион? Все пак сме в България и сме се нагледали на какво ли не..........
demy27 написа:Изведнъж от БФС да не се извъртят и поради липса на стадион да заменят наказанието с мач без публика на тяхният стадион? Все пак сме в България и сме се нагледали на какво ли не. Няма да се изненадам и ако в последният момент от ЦСКА извадят някакъв магически план за разсрочване на задълженията и да картотекират новите футболисти.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта