"A" група ІІ кръг Локомотив Пловдив - Литекс - 1:1 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Re: "A" група ІІ кръг Локомотив Пловдив - Литекс - прогнози

Мнениеот White Snake » 17 авг 2012 22:56

Един равен няма да е зле.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 авг 2012 23:26

2:1 за нас,дай Боже ! :roll:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 18 авг 2012 19:36

В Лпортала има тема ХРИСТО КОЛЕВ-БАЩАТА, но аз там нямам достъп.
Тъй като там, в лпортала някакви тънкообидни същества като Игито /ГореКоланите, УлтрасКландестино/ и Стоян Грозлеков - а има и други скудоумници - определят кой е локомотивец и кой не е - а когато аз съм се състезавал за същия този "ЛОКОМОТИВ" /ПЛОВДИВ/ тези споменатите двама сатрапи и цензори са били в мечтите на своите бащи. Но така е - някакви си определят кой е от Локото според техните си напикани критерии. Не ви се сърдя, да сте живи и здрави, момчета, но сте палячовци и клоунчета. Оттук ще те поздравя -
БАЩАТА СЕ ЗАВЪРНА В РОДНИЯ СИ ДОМ!
ТИ СИ ОГРОМЕН, ТАТЕ -
МНОГО УСПЕХИ С "ЛОКОМОТИВ" /ПЛОВДИВ/

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 18 авг 2012 19:52

ЗМЕЙ написа:В Лпортала има тема ХРИСТО КОЛЕВ-БАЩАТА, но аз там нямам достъп.
Тъй като там, в лпортала някакви тънкообидни същества като Игито /ГореКоланите, УлтрасКландестино/ и Стоян Грозлеков - а има и други скудоумници - определят кой е локомотивец и кой не е - а когато аз съм се състезавал за същия този "ЛОКОМОТИВ" /ПЛОВДИВ/ тези споменатите двама сатрапи и цензори са били в мечтите на своите бащи. Но така е - някакви си определят кой е от Локото според техните си напикани критерии. Не ви се сърдя, да сте живи и здрави, момчета, но сте палячовци и клоунчета. Оттук ще те поздравя -
БАЩАТА СЕ ЗАВЪРНА В РОДНИЯ СИ ДОМ!
ТИ СИ ОГРОМЕН, ТАТЕ -
МНОГО УСПЕХИ С "ЛОКОМОТИВ" /ПЛОВДИВ/

Трябва да си от локомотивец ,по локомотивец за да пишиш там . 8-)
Секта !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 18 авг 2012 20:05

Те направиха ли скрит подфорум в Лпортала, щото само в такъв случай намирам смисъл?
Ако става въпрос за скрит подфорум съм съгласен и ги подкрепям в него да пишат само доказани локомотивци, ама като гледам Лпортала си е същия разграден двор - жълтите постоянно киснат там и се информират в детайли, какво става в клуба, отбора и феновете. Вие знаете ли какво става в техния форум - НЕ нали?
Но ние сме широко открехната врата за всеки.
А относно Христо и на мен ми е много трудно да се разбирам с него...едно време ме изгони с анкета от Лпортала и мисля, че той беше инициатора.
Тогава някои хора, с по няколко никове гласуваха, по няколко пъти против мен и така надделяха във фалшивата анкета.Бях застанал на страната на тогавашното ръководство оглавявано от Галя Топалова.
Но това са минали неща...така съм мислел тогава - така съм постъпил.Към Христо единствената ми критика заради което сме си разменяли и остри думи са в отношението му към останалите т.е. по-точно към тези, които не мислят като него и хората от групите.Не може един от лидерите, на агитката да има такова кофти отношение към някой локомотивец, който не мисли като него или не поддържа позицията на групите.
Изображение

ЗМЕЙ
Контакти:

Мнениеот ЗМЕЙ » 18 авг 2012 20:21

Защото им е толкова акълът, Ванко.
Защото всеки от тях си мисли че той най-много е направил за "ЛОКОМОТИВ" /ПЛОВДИВ/ и "ЛОКОМОТИВ" /ПЛОВДИВ/ започва от него, което си е ебаси простотията.

Потребителски аватар
vantm
Контакти:

Мнениеот vantm » 18 авг 2012 23:50

мача си е мач няма лесни мачове
победата е за нас.
а избраните да си пишат само в избрания форум.
НЕ СЕ МИСЛИ ЗА НАЙ-УМНИЯ, ТУК ВСИЧКИ РАЗБИРАТ ОТ ФУТБОЛ

Потребителски аватар
Локомотивец
Контакти:

Мнениеот Локомотивец » 19 авг 2012 09:25

ЗМЕЙ написа:Защото им е толкова акълът, Ванко.
Защото всеки от тях си мисли че той най-много е направил за "ЛОКОМОТИВ" /ПЛОВДИВ/ и "ЛОКОМОТИВ" /ПЛОВДИВ/ започва от него, което си е ебаси простотията.

Голяма работа. :) Винаги ще има локомотивци, чиято най-голяма нужда е да присъстват на всеки един мач на любимия отбор, а не да пишат ред подир ред в интернет.

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 19 авг 2012 09:51

Смятам, чее ще победим. 3-1 е моята прогноза. Победата зависи от много фактори: късмет, публика, мотивация, атмосфера и т.н. Продължавам да вярвам, че в отбора ни даже и сега има много добри футболисти. Не знам на какво се дължи този локомотивски "реализъм" с доста негативни краски, но отборът ни въпреки, че бе събран за часове, има доста интересни играчи. На едни им купиха един мач със Славия и обявиха че имат, един от най-добрите 5 отбора в БГ?!‌ Амфитамините и Царкировата пърцуца не прощават на никой!!! 100 % съм убеден, че накрая на първенството, ще сме пред "отбора" на А. Демир. Д.!!!!!

Змей, умно момче си и пишеш интересно, но след като искаш да пишеш в портала, просто намираш 2 човека, които да ти поръчителствуват и си... вътре. Знаеш и защо е направено по този начин? Заради едни хлебарки, които нямат други интереси, освен.... Локото и неговите проблеми. Иги и Стоян не са ти виновни, това е нещо, което съгласувано от доста хора. Освен това, и двамата заслужават наистина голямо уважение, затова, което са направили за нас и за клуба. Че Иги, дразни понякога това е друга тема.

Ванко, не те изгони Иги, а един негов приятел: dlb. И беше изгонен, защото и ти дразнеше с доста неадекватни мнения, а толкова години не пожела, да излезеш от анонимността, което си е твое право. Този Иги само за провала на олимпиадата още не сте го обвинили.

Аз лично нямам намерение да пиша там. Има няколко негативни персони, изживяващи се като големи експерти, а в същото време са кръгли нули! Едният от тях 2 години ни надуваше главата с Иван Маринов (Чушката), после като ни провали с/у Левски и жълтите мълчеше като... Ама сега сипе огън и жупел. Същият ми затри сумати мнения миналата година, като се изказах негативно за некадърниците Златински и Витанов. Но да не пиша там е мой избор, а не вина на Иги. Ако вие искате, винаги може да получите поле за изява в портала! Но да си избивате тук фрустрацията и да обвинявате Иги или Стоян, за разни неща е смешно!

Приятни емоции довечера!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”