Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Re: Коко Динев си тръгва от Локомотив ПД

Мнениеот kistendil » 28 юли 2012 16:01

сега наред е Банго Васил ;) една смяна на власта и той ще последва съдбата на предните ви банкери

Тццццццц, много по-ранко ще е! :twisted:
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 28 юли 2012 16:55

smith12 написа:
........
Sméagol, приАтелЮ, пак си отвори торбата с лъжите.... Едва ли Еспаньол е унижавал Барселона в периоди по 12-15 години, така както ние го правихме с вас. Казвам периоди, щото говорим за доста периоди. За "многобройността" ви, много пъти съм, казвал: Глупости. Ако бяхте толкова многобройни, Христолов, нямаше 12 години да си прави гаргара за вас. За В група, помня как се дуехте и като сложиха броячите и като лъснаха седалищата 1700 човека на мач, бързо бързо ги нарязахте и почнахте пак с окомера. 5000-6500. В момента всичко ви е супер. браво. Лишев беше написал един пасквил, как сте взимали играчи титуляри в бившите им отбори и сте ги обвързвали за по 3 години. Аз все си мислих, че добрите играчи струват пари, а вие всичките ги взехте без пари???? Някой лапа яко пари, а вие скоро пак ще ревете като мечки. Особено, ако си повярвате, че можете да биете Славия, с футболни аргументи.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Alex-Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Alex-Plovdiv » 30 юли 2012 10:38

smith ли си... българин ли си... Омръзна ми да ти чета жълтите глупости, които ръсиш тук през 30 мин. Пич, замисли се, написал си в раздела на Локомотив повече мнения, отколкото където и да било другаде. Никой не го грее за твоето мнение тук, каквото и да е то. По най-почтения начин те моля да си гледаш отбора, защото както повечето локомотивци тук не ги интересува толкова много какво се случва в Ботев, то би било редно и ти да спреш да о**раш всяка наша тема. Явно на модераторите не им прави впечатление.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 авг 2012 21:09

Това, което ме провокира да пиша в тази тема са днешните "размисли" на Томислав Русев по отношение на събитията около напускането на г-н Динев от Локомотив! Та, на г-н Русев му беше много чудно как така на едната седмица феновете на Локомотив вдигнали плакати срещу него, на другата при напускането му го аплодирали, а няколко дена след това пък му пуснали обидна "декларация".

Сега ще се опитам да му обясна ситуацията, макар че той като човек, следящ отдавна БГ футбола и факта, че неговата медия обръща доста внимание на Локомотив би трябвало да е доста наясно с нещата около нас.
Та... ако г-н Русев се чуди защо повече от 3 000 души на Лаута ръкопляскаха на Динев дни след като беше вдигнат плакат срещу него, въпреки че дори не му беше споменато името там, то мисля, че аз като един от хората, които не спестяваха критиката си към него мога да му обясня доста добре!!! Т.е. аз също бях един от тези, които ръкопляскаха на г-н Динев по-миналия понеделник... ръкоплясках му заради това, че този човек не тръгна по следите на други собственици на клубове в България станали пословични с упоритостта си да не "пускат кокала" въпреки недоволството на тези, заради които съществуват тези футболни клубове, а имено хората, които ги следват от времето на създаването им - привържениците!!! Ето затова му ръкопляскахме на г-н Динев г-н Русев!

Колкото до последвалата "декларация"... добре ще е вече да почнете да си гледате ПРОФЕСИОНАЛНО работата и когато излиза някъде информация да следите и гледате КОЙ или КОИ стоят зад нея, защото предполагам, че ако Хизбула поемат отговорност за даден атентат, то вие не обвинявате затова всичките араби по света!!! Т.е. добре ще е ако имате притенции за ДОБРЕ ИНФОРМИРАНА МЕДИЯ да знаете чий сайт е http://tribuna-bessica.com/... и не ме рaзбирайте неправилно, не че много от редовите фенове не споделят написаното, просто този сайт си е на една част от феновете на Локомотив, които никога не са се притеснявали да изразят открито това, което мислят... може би защото никога не са били зависими от парите на "благодетелите"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 07 авг 2012 21:48

plovdivram написа:Това, което ме провокира да пиша в тази тема са днешните "размисли" на Томислав Русев по отношение на събитията около напускането на г-н Динев от Локомотив! Та, на г-н Русев му беше много чудно как така на едната седмица феновете на Локомотив вдигнали плакати срещу него, на другата при напускането му го аплодирали, а няколко дена след това пък му пуснали обидна "декларация".

Сега ще се опитам да му обясна ситуацията, макар че той като човек, следящ отдавна БГ футбола и факта, че неговата медия обръща доста внимание на Локомотив би трябвало да е доста наясно с нещата около нас.
Та... ако г-н Русев се чуди защо повече от 3 000 души на Лаута ръкопляскаха на Динев дни след като беше вдигнат плакат срещу него, въпреки че дори не му беше споменато името там, то мисля, че аз като един от хората, които не спестяваха критиката си към него мога да му обясня доста добре!!! Т.е. аз също бях един от тези, които ръкопляскаха на г-н Динев по-миналия понеделник... ръкоплясках му заради това, че този човек не тръгна по следите на други собственици на клубове в България станали пословични с упоритостта си да не "пускат кокала" въпреки недоволството на тези, заради които съществуват тези футболни клубове, а имено хората, които ги следват от времето на създаването им - привържениците!!! Ето затова му ръкопляскахме на г-н Динев г-н Русев!

Колкото до последвалата "декларация"... добре ще е вече да почнете да си гледате ПРОФЕСИОНАЛНО работата и когато излиза някъде информация да следите и гледате КОЙ или КОИ стоят зад нея, защото предполагам, че ако Хизбула поемат отговорност за даден атентат, то вие не обвинявате затова всичките араби по света!!! Т.е. добре ще е ако имате притенции за ДОБРЕ ИНФОРМИРАНА МЕДИЯ да знаете чий сайт е http://tribuna-bessica.com/... и не ме рaзбирайте неправилно, не че много от редовите фенове не споделят написаното, просто този сайт си е на една част от феновете на Локомотив, които никога не са се притеснявали да изразят открито това, което мислят... може би защото никога не са били зависими от парите на "благодетелите"!!!

Аз също бях учуден от неадекватните коментари на някои журналисти.Започна се още от мача с Витес в Ловеч,когато Динев напусна стадиона...Коментара на Вальо Грънчаров след това,в Спортно шоу Гонг,беше нещо от сорта,че едва ли не сме очаквали ,че ще паднем от Витес и сме подготвили транспаранти по този повод.Поводът беше друг,нямаше никаква връзка с мача с Витес, и г-н Грънчаров,който беше с нашия отбор близо две години,много добре знаеше за какво става въпрос :idea: Той е присъствал на лагерите и на контролите,а и на доста мачове в А група и за Купата.Интересното е,че и г-н Русев започна да му приглася с реплики от сорта "Ама какво искат феновете на Локо ПД ?","Наясно ли са,че ако Динев се махне и отбора загива?"...И двамата бързо забравиха,как сиктирдосваха Батков, "Тодоре,иди си!" и т.н.Щото като дойде Тонев с парите на ВТБ / КТБ,вече се диша лесно и Батков е фигурант.

Относно декларацията,аз заставам зад хората,които са я написали.Да,Динев направи много неща за базата - съблекални,изкуствено игрище.Преживяхме и някои щастливи мигове,докато той беше президент - победихме Левски Сф два пъти,Литекс,Лудогорец и т.н.Имахме много добър отбор,обаче...Лягането на ЦСКА,продадения финал за Купата,странните мачове с Миньор,Ботев Вр/с които ставахме трети и Левски щеше да остане в "трета глуха"/,контролите по време на лагерите в Марбея,Банско и Австрия...Не,благодаря.А да...и между другото над 2 млн. задължения и 11 футболисти титуляри "дефицит"...
Сега всички медии вещаят мрачно бъдеще на Локомотив ПД.Само че,нечии сметки пак ще излязат криви :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 авг 2012 22:37

Много са адекватни и елементарни за разкриване даже :) Кажи ти примерно ако ти опъна една софра, с 5-6 ястия, ако те сложа да спиш в един хубав хотел, ако ти дам парички да си имаш за харчалък така, да се поглезиш лоша дума за мен ще кажеш ли :) И един ден някви лумпени да ме изгонат щото съм обичал еврофутбола примерно. Много и ще им се зарадваш? Чисто хипотетична ситуация, всички прилики с реални лица са случайни :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

deladog

Мнениеот deladog » 08 авг 2012 10:09

Доживяхме времето не само сами да си признавате за многото уговорени мачове и при мъжете, и при юношите, но и да посочвате истинския виновник за това (въпреки че преди самоотвержено го защитавахте точно по този въпрос).
Поздравления!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 08 авг 2012 10:31

Освен уговорените мачове имаше и страшно много ситуации и чисти мачове, за които се спекулираше. Че имаше, имаше, но не всеки мач, както някои извънпловдивски субекти се опитваха да изкарат.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”