Тццццццц, много по-ранко ще е!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
plovdivram написа:Това, което ме провокира да пиша в тази тема са днешните "размисли" на Томислав Русев по отношение на събитията около напускането на г-н Динев от Локомотив! Та, на г-н Русев му беше много чудно как така на едната седмица феновете на Локомотив вдигнали плакати срещу него, на другата при напускането му го аплодирали, а няколко дена след това пък му пуснали обидна "декларация".
Сега ще се опитам да му обясна ситуацията, макар че той като човек, следящ отдавна БГ футбола и факта, че неговата медия обръща доста внимание на Локомотив би трябвало да е доста наясно с нещата около нас.
Та... ако г-н Русев се чуди защо повече от 3 000 души на Лаута ръкопляскаха на Динев дни след като беше вдигнат плакат срещу него, въпреки че дори не му беше споменато името там, то мисля, че аз като един от хората, които не спестяваха критиката си към него мога да му обясня доста добре!!! Т.е. аз също бях един от тези, които ръкопляскаха на г-н Динев по-миналия понеделник... ръкоплясках му заради това, че този човек не тръгна по следите на други собственици на клубове в България станали пословични с упоритостта си да не "пускат кокала" въпреки недоволството на тези, заради които съществуват тези футболни клубове, а имено хората, които ги следват от времето на създаването им - привържениците!!! Ето затова му ръкопляскахме на г-н Динев г-н Русев!
Колкото до последвалата "декларация"... добре ще е вече да почнете да си гледате ПРОФЕСИОНАЛНО работата и когато излиза някъде информация да следите и гледате КОЙ или КОИ стоят зад нея, защото предполагам, че ако Хизбула поемат отговорност за даден атентат, то вие не обвинявате затова всичките араби по света!!! Т.е. добре ще е ако имате притенции за ДОБРЕ ИНФОРМИРАНА МЕДИЯ да знаете чий сайт е http://tribuna-bessica.com/... и не ме рaзбирайте неправилно, не че много от редовите фенове не споделят написаното, просто този сайт си е на една част от феновете на Локомотив, които никога не са се притеснявали да изразят открито това, което мислят... може би защото никога не са били зависими от парите на "благодетелите"!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта