ей имало и читави сред вас. Дожевяхме да видим! Благодаря. За Марешки в момента не можем да кажем много. Успокоение идва от факта, че освен него, ще има и други фирми, които ще финансират Локо. Успокоение, че може би ще видим и ЕЕ на "Лаута". Аз все още нямам потвърждение. Факт е обаче. че до миналата седмица, когато бяхме с Коко се говореше за участие от зоните до Б група. Сега поне ще започнем в А група.
Какви са целите на Марешки, аз лично все още не знам. Всички богати хора по правило, не са симпатични. Едва ли Марешки е ангел. Имам чувството, че иска да натрупа популярност покрай Локо и след това да се включи в политиката. На "Лаута" обаче са идвали и други, само ей така, да прдодат играчи и да си ходят след това, но въпреки всичко, са ставали много запалени по Локо и по футбола. Говоря за Тасев, бог да го прости. Ще видим дали и варненеца ще се запали по Локо?
Във всеки случай, без него Локо нямаше да играе сигурно с/у Локо Сф. Коко се постара да ни обезкръви достатъчно. Ясно е, че подготовката за смяната е планирана много отдавна, но превратът протече при нас доста гладко и само за 4-5 дена. Което си е едно голямо чудо. Помним вие колко време бяхте с ДХ.
Ако няма да се харчат пари за високи заплати, е логично да се развие собственото производство (школата). Фактически, ние сега се връщаме в положението, което бяхме преди ГИ. Собствена школа и таланти от Б и В група. В твоя клуб играчи от школата се появяват, чак през 80-те (Костадинов, Юруков, Хорозов), докато ние сме били винаги с играчи от нашата школа. Момчета от Пловдив. Сега това няма да бъде нещо непознато за нас. Напротив, аз го предпочитам, пред призови места и участия в Европа.
Това е Локото, което аз видях за първи път, когато станах осъзнат фен на Локо. Един от първите мачове, на които почувствах, че това си е моето клубче, беше на една приятелска среща със Сливен. Паднахме 3-6, но в Локо играеха само юноши!!! Няма да забравя Румен Стайков (Балона). Никога.
Марешки ще го преценяваме в следващите години. Ще получи голяма подкрепа и ако и той даде малко от себе си за този клуб, ще получи и любов! Толкова от мен! Приятна неделя.
В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: В понеделник - ВСИЧКИ НА ЛАУТА!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
sure thing1926 написа:ей имало и читави сред вас. Дожевяхме да видим! Благодаря. За Марешки в момента не можем да кажем много. Успокоение идва от факта, че освен него, ще има и други фирми, които ще финансират Локо. Успокоение, че може би ще видим и ЕЕ на "Лаута". Аз все още нямам потвърждение. Факт е обаче. че до миналата седмица, когато бяхме с Коко се говореше за участие от зоните до Б група. Сега поне ще започнем в А група.
Какви са целите на Марешки, аз лично все още не знам. Всички богати хора по правило, не са симпатични. Едва ли Марешки е ангел. Имам чувството, че иска да натрупа популярност покрай Локо и след това да се включи в политиката. На "Лаута" обаче са идвали и други, само ей така, да прдодат играчи и да си ходят след това, но въпреки всичко, са ставали много запалени по Локо и по футбола. Говоря за Тасев, бог да го прости. Ще видим дали и варненеца ще се запали по Локо?
Във всеки случай, без него Локо нямаше да играе сигурно с/у Локо Сф. Коко се постара да ни обезкръви достатъчно. Ясно е, че подготовката за смяната е планирана много отдавна, но превратът протече при нас доста гладко и само за 4-5 дена. Което си е едно голямо чудо. Помним вие колко време бяхте с ДХ.
Ако няма да се харчат пари за високи заплати, е логично да се развие собственото производство (школата). Фактически, ние сега се връщаме в положението, което бяхме преди ГИ. Собствена школа и таланти от Б и В група. В твоя клуб играчи от школата се появяват, чак през 80-те (Костадинов, Юруков, Хорозов), докато ние сме били винаги с играчи от нашата школа. Момчета от Пловдив. Сега това няма да бъде нещо непознато за нас. Напротив, аз го предпочитам, пред призови места и участия в Европа.
Това е Локото, което аз видях за първи път, когато станах осъзнат фен на Локо. Един от първите мачове, на които почувствах, че това си е моето клубче, беше на една приятелска среща със Сливен. Паднахме 3-6, но в Локо играеха само юноши!!! Няма да забравя Румен Стайков (Балона). Никога.
Марешки ще го преценяваме в следващите години. Ще получи голяма подкрепа и ако и той даде малко от себе си за този клуб, ще получи и любов! Толкова от мен! Приятна неделя.
Времената за които говориш за безвъзвратно заминали ,с юноши и тем подобни ще се крета в Б група,нещата трябва да вървят успоредно и в днешно време става с пари.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
puf-paf написа:sure thing1926 написа:ей имало и читави сред вас. Дожевяхме да видим! Благодаря. За Марешки в момента не можем да кажем много. Успокоение идва от факта, че освен него, ще има и други фирми, които ще финансират Локо. Успокоение, че може би ще видим и ЕЕ на "Лаута". Аз все още нямам потвърждение. Факт е обаче. че до миналата седмица, когато бяхме с Коко се говореше за участие от зоните до Б група. Сега поне ще започнем в А група.
Времената за които говориш за безвъзвратно заминали ,с юноши и тем подобни ще се крета в Б група,нещата трябва да вървят успоредно и в днешно време става с пари.
В България с юноши се играе в Б група без никакви спортни амбиции ,или просто се уреждат мачове и класиране..до сега нямаме клуб, който да е направил нещо запомнящо се с млади футболисти собствено производство
група съветски учени написа:Марешки ще дава безплатно валериан и вазелин на феновете от източния квартал.![]()
Безценно!
Да ви е жив и здрав новия собственик.
Вие минете първо през някоя от аптеките на Марешки, за да си вземете успокоителните по-евтинко. После вървете на "Пещерско шосе", да си починете на спокойствие и сянка в стационара на диспансера, че жегите обостряли някои заболявания:

http://consultbg.weebly.com/2/post/2012/07/-300.html
На истинските фенове на Локомотив им пожелавам успех с новия собственик. Надявам се дербито за Пловдив да се завърне с още по-голям заряд, емоции и публика!!!
Истинския фен, няма фиксидея да чете и трансформира историята на своя клуб, да злобее по форумите, да сваля билбордове, да си измисля епитети "любимеца на Пловдив", "истинските майни", да скача на бой с хора с жълто, да живеят в фотошоп и да се доказва с какви ли не други простотии. За мен това са комплексари. Нали се сещате само дребните душици се доказват постояно, защото знаят, че са нищо. Аз познавам доста локомотивци и се радвам, че са от истинските, които първо си обичат отбора , вместо да злобея по другите отбори, които ходят на почти всички мачове на отбора си, без значение дали е нормален мач или финал за купа.
За да не кажете, че злобея ще си повторя първите две изречения.
На истинските фенове на Локомотив им пожелавам успех с новия собственик. Надявам се дербито за Пловдив да се завърне с още по-голям заряд, емоции и публика!!!
Истинския фен, няма фиксидея да чете и трансформира историята на своя клуб, да злобее по форумите, да сваля билбордове, да си измисля епитети "любимеца на Пловдив", "истинските майни", да скача на бой с хора с жълто, да живеят в фотошоп и да се доказва с какви ли не други простотии. За мен това са комплексари. Нали се сещате само дребните душици се доказват постояно, защото знаят, че са нищо. Аз познавам доста локомотивци и се радвам, че са от истинските, които първо си обичат отбора , вместо да злобея по другите отбори, които ходят на почти всички мачове на отбора си, без значение дали е нормален мач или финал за купа.
-
Б група не е толкова страшна! От 1955 до 1961 г. сме в Б група. Около 1964 се появява едно момче на 17 години, Хр. Бонев. Появяват се и Тодор Паунов и други млади играчи с качества. След предстой в Б група се появява и Христо Колев. А познатите Садъков, Едо и Сотиров се връщат в А група с много голям опит. Все момчета от школата. Затова и ние имаме плеада от големи играчи, а едни други не могат да се похвалят и с един, излязъл от тяхната школа. Чико, Тумби, Зехтински (въпреки, че си го броят за техен) са юноши на Марица. Славков е македонско село, Мусомище и е юноша на Стамболийски.
За юношите. Стига да са физически силни, разликата м/у днешните мъже и юноши е много малка. Така, че аз не виждам що да не се гради на юноши. Европа в момента е бреме. без стадион в Пловдив. Затова трябва да наблегнем на организацията и на школата.
Но нека да изчакаме, каква ще е програмата на новия собственик...
пп Интересни са ми фенувити на един "отбор"?! От вчера не са спрели да търсят мръсотии за Марешки. Уж не ги интересуваме???? ха-ха. Май сме на прав път????
Ей го, Кучиту и той си написал пасквилче, след безсънна нощ и бърза да се представи като доброжелател...тц-тц. Жалка история. Имали бюджет от 12 000 000 лв., ку-ку, а само с нас се занимават!!!!!!!!
За юношите. Стига да са физически силни, разликата м/у днешните мъже и юноши е много малка. Така, че аз не виждам що да не се гради на юноши. Европа в момента е бреме. без стадион в Пловдив. Затова трябва да наблегнем на организацията и на школата.
Но нека да изчакаме, каква ще е програмата на новия собственик...
пп Интересни са ми фенувити на един "отбор"?! От вчера не са спрели да търсят мръсотии за Марешки. Уж не ги интересуваме???? ха-ха. Май сме на прав път????
Ей го, Кучиту и той си написал пасквилче, след безсънна нощ и бърза да се представи като доброжелател...тц-тц. Жалка история. Имали бюджет от 12 000 000 лв., ку-ку, а само с нас се занимават!!!!!!!!
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
the___dog написа:На истинските фенове на Локомотив им пожелавам успех с новия собственик. Надявам се дербито за Пловдив да се завърне с още по-голям заряд, емоции и публика!!!
Този наставническо-поучителен тон го използвай някъде другаде, ако изобщо намериш такива малоунмици пред които да вървят елементарните ти номерца. Ако обичаш спести ни лицемерието си.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
-
Ей докато тази чиста душа е на "Лаута", няма да се притеснявам за ЛОКОТО!
http://www.plovdivutre.bg/plovdiv/35959 ... ta_na_loko
http://www.plovdivutre.bg/plovdiv/35959 ... ta_na_loko
-
- Контакти:
Марешки наистина е мъжкар и си държи на думата.Бил съм на прословутата му'' резиденция'' на самия бряг на морето.
Въпреки че много богат, той НЕ ХОДИ с охрана,явно Варна е друга България и тук винаги ще бъде в сянката на едни други хора.Ако наистина благодарение на него Локото ще започне първенството в ''А'' група, първият ви успех с него е налице.
Въпреки че много богат, той НЕ ХОДИ с охрана,явно Варна е друга България и тук винаги ще бъде в сянката на едни други хора.Ако наистина благодарение на него Локото ще започне първенството в ''А'' група, първият ви успех с него е налице.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
-
- Контакти:
Динев ще присъства ли утре?