Честит 86-ти рожден ден на Локомотив Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sure thing1926

Re: Честит 86-ти рожден ден на Локомотив Пловдив!

Мнениеот sure thing1926 » 26 юли 2012 12:53

Честит празник, на феновете на най-популярния пловдивски отбор! Чакаме подаръка довечера!!!!!

Моля темата да бъде разчистена от жълтите небивалици. Друг път ще говорим за родните места на жълтите лИгенди и сегашните ръководители на сдружението: Чирпан, Маноле, Долни Воден, Мадан и т.н. Вицовете "жълти Пловдивчани" не са желани тук. Жълтият фен suks for fun е метнал в тубата репортаж за един бараж, да се гледа. Аз такъв дивеч и такъв диалект на "Лаута" за 30 години не съм виждал!

Точно в центъра жълтите са малко.. Та това е районът на Спортклуб-Локомотив.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 26 юли 2012 13:00

demy27 написа:Някои пак се правят на приятно разсеяни. Основната мисъл е, че има хора, които са излезли от Селото, но Селото не е излязло от тях. И типично такива хора, броят в кой блок колко Локомотивци и колко Ботевиста има.

Да и абсолютно потвърждаваш думите си ! Посочи в кой мой пост , съм се опитал да обидя някой или да дам квалификации какви сте ? Далеч не ти прави чест , щом се имаш за "истински гражданин" да даваш определения за другите !

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 26 юли 2012 13:06

za nas e toj religiq написа:
demy27 написа:Някои пак се правят на приятно разсеяни. Основната мисъл е, че има хора, които са излезли от Селото, но Селото не е излязло от тях. И типично такива хора, броят в кой блок колко Локомотивци и колко Ботевиста има.

Да и абсолютно потвърждаваш думите си ! Посочи в кой мой пост , съм се опитал да обидя някой или да дам квалификации какви сте ? Далеч не ти прави чест , щом се имаш за "истински гражданин" да даваш определения за другите !

А ти къде си видял аз да пиша къде са родени моите баби и дядовци, и да давам статистика колко човека в махалата са от Локомотив и колко от Ботев?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 26 юли 2012 13:14

demy27 написа:

А ти къде си видял аз да пиша къде са родени моите баби и дядовци, и да давам статистика колко човека в махалата са от Локомотив и колко от Ботев?

Никъде не съм давал статистика колко от кои са ! Ако беше чел внимателно щеше да схванеш че не говоря за брой на фенове ! Дори ясно съм написал че и едните , и другите ги има почти навсякъде! Просто в различните поколения , преобладават различни фенове ! И както казах , докато в на баща ми преобладават вашите , то в нашето е коренно различно ! А за по младото нямам наблюдения ! Но за теб е по важно да определиш кои са селяните и кои гражданите !

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 26 юли 2012 13:21

za nas e toj religiq написа:Никъде не съм давал статистика колко от кои са ! Ако беше чел внимателно щеше да схванеш че не говоря за брой на фенове ! Дори ясно съм написал че и едните , и другите ги има почти навсякъде! Просто в различните поколения , преобладават различни фенове ! И както казах , докато в на баща ми преобладават вашите , то в нашето е коренно различно ! А за по младото нямам наблюдения ! Но за теб е по важно да определиш кои са селяните и кои гражданите !

Понеже знам, че всички сте запетайкаджии и четете и броите много внимателно ще ти го кажа така: Аз не лепя етикети кой е гражданин и кой е селянин. С нещата които пишеш тук ти сам показваш от кои си.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 26 юли 2012 13:28

demy27 написа:
za nas e toj religiq написа:Никъде не съм давал статистика колко от кои са ! Ако беше чел внимателно щеше да схванеш че не говоря за брой на фенове ! Дори ясно съм написал че и едните , и другите ги има почти навсякъде! Просто в различните поколения , преобладават различни фенове ! И както казах , докато в на баща ми преобладават вашите , то в нашето е коренно различно ! А за по младото нямам наблюдения ! Но за теб е по важно да определиш кои са селяните и кои гражданите !

Понеже знам, че всички сте запетайкаджии и четете и броите много внимателно ще ти го кажа така: Аз не лепя етикети кой е гражданин и кой е селянин. С нещата които пишеш тук ти сам показваш от кои си.

Не лепиш етикети , обаче посочваш от кои съм ? И от кои съм всъщност ,че взех да се обърквам :lol:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 26 юли 2012 13:50

demy27 написа:

Не лепиш етикети , обаче посочваш от кои съм ? И от кои съм всъщност ,че взех да се обърквам :lol:

Не знаех, че моето мнение е толкова важно за теб. За твое огромно съжаление обаче, едва ли някой в този форум се интересува от твоето мнение и това на някакъв смит, който живее в един блок само с ботевисти. Взимай си го за ръчичка и отивайте да се правите на много велики пред някой друг - който няма да ви се смее на писанията.
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
Жозе Моуриньо
Контакти:

Мнениеот Жозе Моуриньо » 26 юли 2012 20:24

Имало в Пловдив един отбор,

един отбор - Локомотив.
С играчи страшни, лъвове безстрашни
един отбор - Локомотив.

Е-е-е-е Локомотив
Е-е-е-е Пловдивски отбор

Имало в Пловдив един играч
един играч - Христо Бонев.

Донесъл слава, черно-бяла слава
един играч - Христо Бонев.

Е-е-е-е Христо Бонев,