Локо Пд срещу Анжи или Хонвед ако бие Витес на реванша

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Локо Пд срещу Анжи или Хонвед ако бие Витес на реванша

Мнениеот Пловдив1926 » 21 юли 2012 18:33

Кой е казал, че ще оставим Локомотив да крета по дъното? Не се притеснявай, ще ги наредим нещата. Много тъпи примери даваш, на Коко му беше сипано много сериозно още след миналогодишните циркове, но прояви някакви признаци, че се коригира. След това, след кто бихме Светкавица, отново, след това още веднъж и тн. и тн. Този протест не е ей така щукнал заради финала за купата. Просто тази простотия беше последната граница, която той не трябваше да преминава и никой не му е виновен за това. Да си заминава, Локомотив го е имало и без него, ще го има и след него. Много по-пагубно е да се примирим с това отбора ни да се свързва с тото и далавери, от колкото да преживеем някаква временна криза. По-хубаво една година в дъното на таблицата, от колкото бъдеще на Славия с половин сезон яка игра, половин сезон продажба на всеки мач и 10 човека на трибуните.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 21 юли 2012 19:55

като гледам някой ви се връзват на акъла, че даже и Коко обръща внимание на броженията, което много ме учудва,та дано не затриете клуба , все пак каузата е достойна макар и самоубийствена ,успех ,обаче аз съм за Коко :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 юли 2012 20:15

Който тръгне срещу феновете - губи. И ти ще загубиш.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 22 юли 2012 00:58

kanari написа:
Пловдив1926 написа:Който тръгне срещу феновете - губи. И ти ще загубиш.

Феновете на Локомотив не са ТИ и онези с празните погледи от Сандански ! Вие сте фенове , но не и феновете ...

Благодарим, когато решим да си лицензираме феновете, ще те викнем като вещо лице, да се произнасяш кой е фен и кой не е.
Иначе по темата - "Хонвед" ми се струва по-добрия вариант. Стига да стигнем до него.

Върни се в “Локо Пловдив”