Стига сте изпростявали в Пловдив, 1 път на 10 години класирате отбор в Европа и ще се избиете от злоба, тази година е Локо, догодина може да е Ботев, това е радост и празник за целия град. На първо място е града и представянето на футболен Пловдив в Европа чрез Ботев или Локо. Подкрепи градския си съперник в Европа, после го плюй колкото искаш в "класното" ни първенство и стискай палци за противниците му, защото си пряко зависим да губи в А група.
Аз в Европа колкото ще викам за ЦСКА, толкова и за другите ни евроучастници, включително за "вечния враг", колкото повече победи в европа и повече точки спечелени от нашите представители, толкова по-добре за България и най-вече футболното ни лице, което е яко избледняло. Да видят в Европа че имаме повече от 2 отбора, вижте как е в Румъния /всяка година различни отбори в Европа и не се представят никак зле/, Кипър /всяка година различни представители/ и др., но там хората са обединени, не като нас, да стискаме палци на холадеца, на турчина или на словенеца да ни бие и за какво.....пак да сме си на същото положение и ниво и да не мърдаме и с половин крачка напред.
Просто няма смисъл !
ЛЕ 19/07/12 - Локомотив Пловдив - Витес Арнем FT - 4:4
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- napred_trizvezdni_1948
- Контакти:
Re: ЛЕ 19/07/12 - Локомотив Пловдив - Витес Арнхайм - прогнози
Последна промяна от napred_trizvezdni_1948 на 15 юли 2012 12:54, променено общо 1 път.
ЦСКА безкрайно аз обичам, ЦСКА е в моето сърце, таз любов не ще умре.
Локомотив Пловдив - Витес Арнхайм 1:5
napred_trizvezdni_1948 написа:Стига сте изпростявали в Пловдив, 1 път на 10 години класирате отбор в Европа и ще се избиете от злоба, тази година е Локо, догодина може да е Ботев, това е радост и празник за целия град. На първо място е града и представянето на футболен Пловдив в Европа чрез Ботев или Локо. Подкрепи градския си съперник в Европа, после го плюй колкото искаш в "класното" ни първенство и стискай палци за противниците му, защото си пряко зависим да губи в А група.
Аз за Европа колкото ще викам за ЦСКА, толкова и за другите ни евроучастници, включително за "вечния враг", колкото повече победи в европа и повече точки спечелени от нашите представители, толкова по-добре за България и най-вече футболното ни лице, което е яко избледняло. Да видят в Европа че имаме повече от 2 отбора, вижте как е в Румъния /всяка година различни отбори в Европа и не се представят никак зле/, Кипър /всяка година различни представители/ и др., но там хората са обединени, не като нас, да стискаме палци на холадеца, на турчина или на словенеца да ни бие и за какво.....пак да сме си на същото положение и ниво и да не мърдаме и с половин крачка напред.
Просто няма смисъл !
Абсолютно!
Добре бе , както и да е.
napred_trizvezdni_1948 е прав и при мен е така , не ви ли писва да се джафкаме по 1000 пъти на ден с едни и същи простотии все едно сме 2-ри клас, все пак сме пловдивчани и по важното Българи , така , че съвсем сериозно ви желая успех в мачовете в Европа , пък после време колкото си искаме имаме да се нареждаме
napred_trizvezdni_1948 е прав и при мен е така , не ви ли писва да се джафкаме по 1000 пъти на ден с едни и същи простотии все едно сме 2-ри клас, все пак сме пловдивчани и по важното Българи , така , че съвсем сериозно ви желая успех в мачовете в Европа , пък после време колкото си искаме имаме да се нареждаме
Последна промяна от motoem930 на 15 юли 2012 12:55, променено общо 1 път.
- отборът на Пловдив
- Контакти:
В четвъртък Пловдив ще ще се изнесе в Ловеч.
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
прогнозата ми за мача е загуба на Витес 1:0
Не се наемам с прогнози, но Ви пожелавам победа! Какво като са холандци, да не са Аякс? Ние пък сме БЪЛГАРИ, ай да видим! На 1:0 тука и загуба с 2:1 там съгласни ли сте?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
прогнозата ми е 1-1
- levskar_95
- Контакти:
Успех ЛОКО ! 

Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:
Успех Локо ! ВИНАГИ С ВАС !