Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Re: Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Мнениеот White Snake » 04 юли 2012 17:09

scb написа:
Пловдив1926 написа:Не знам какъв линк си отворил?! Пратих ти PDF-а да видиш: http://www.loko-pd.com//85_godini.pdf

Книга в която автора си задава сам удобни въпроси и съответно сам си отговаря по изгоден начин. Поне в първите 10 страници възникват по 5 въпроса на страница на които никъде не се отговаря с "доказателства", така любимите изрезки от стари вестници, а единствено с умозаключения на автора според неговата логика която единствено цели да докаже че ЖСК не е Локомотив .

http://farm9.staticflickr.com/8163/7403 ... eeb5_b.jpg
Това го има само на едно място - препечатка. Дай поне още 2-3 подобни от различни източници.

Я дай една препечатка за основаването ви през 191? година.Може и да не е от 2-3 подобни източника :mrgreen:
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 04 юли 2012 17:10

Пловдив1926 написа:
scb написа:
Пловдив1926 написа:Не знам какъв линк си отворил?! Пратих ти PDF-а да видиш: http://www.loko-pd.com//85_godini.pdf

Книга в която автора си задава сам удобни въпроси и съответно сам си отговаря по изгоден начин. Поне в първите 10 страници възникват по 5 въпроса на страница на които никъде не се отговаря с "доказателства", така любимите изрезки от стари вестници, а единствено с умозаключения на автора според неговата логика която единствено цели да докаже че ЖСК не е Локомотив .

http://farm9.staticflickr.com/8163/7403 ... eeb5_b.jpg
Това го има само на едно място - препечатка. Дай поне още 2-3 подобни от различни източници.

Успорваш написаното от Ангел :) Заповядай на диспут като представиш името и авторитета си :) Не виждам какво ненормално има в това да си задава въпроси автора. Тези въпроси си ги задаваме и ние, а отговорите са написани нагледно.

Възникнаха ти 5 въпроса, сигурно са от тия на колегата ти, който се предаде май да спами с глупости :) Ама ако искаш давай, и на тях ще отговорим. Виждам, че интереса ви към пловдиския любимец е небивал :)

колегата му /ако визираш мен/ въобще не се е предал, а в момента чете написаното от Ангел. и трябва да ти кажа в напълно нормален тон, че наистина възникват много интересни въпроси. да не говорим, че има разминавания, поне в това, което ти писа от началото на темата и това, което пише в книгата. например - в книгата на Ангел пише

Из заключителната реч на председателя на новоучреденото ДФС Локомотив
Пловдив, 5 май 1957г.: “Инициативният комитет по подготовката и провеждането на
конференцията предлага пред вас името на новото дружество да бъде “Локомотив”, име,
което се е утвърдило от редица години не само в нашата страна, но и в чужбина. Разбира се,
тук е необходимо да се отбележи, че всички ние трябва да виждаме в това име не тясното,
ограничено име на предишната организация “Локомотив”, но име на едно ново дружество,
мощно дружество...”

преди няколко страници ти написа, че името ви е насилствено сложено от БКП през 1957-ма, аз ти казах, че според родословното ви дърво вие сте Локомотив още от 1951-ва, ти отговори, че си направил typo - печатна грешка. кое от всичките е?

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 04 юли 2012 17:10

Пловдив1926 написа:Успорваш написаното от Ангел :) Заповядай на диспут като представиш името и авторитета си :) Не виждам какво ненормално има в това да си задава въпроси автора. Тези въпроси си ги задаваме и ние, а отговорите са написани нагледно.

Възникнаха ти 5 въпроса, сигурно са от тия на колегата ти, който се предаде май да спами с глупости :) Ама ако искаш давай, и на тях ще отговорим. Виждам, че интереса ви към пловдиския любимец е небивал :)

Ето това ми беше достатъчно да прочета , за да разбера за какви налудничави идеи ще иде реч в този ,,научен труд'' , вероятно издигащ се до нивото на най-високите научни постижения в областа на създаването на история на ,,учените'' от БЮРМ:
Такива усилия правеха и правят привърженици на Вардар Скопие, Динамо Загреб,
Локомотиве Лайпциг, Локомотив Москва, ЦСКА Москва. В България привържениците
на ЦСКА все по-високо и отчетливо заявяват историческата свързаност с А.С.23.
Убедени сме, че тепърва привържениците на Спартак Пловдив ще хвърлят светлина
върху славните корени на своя клуб.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2012 17:12

scb написа:Това издание само вие го имате. Откъде сте го копирали? Естествено е да се взимат по няколко източника. Все едно сега да пишеш история на България по мемоарите на Станишев само. За каква статистика става дума не знам, не съм чел предните постове. Обаче въпросите които са като контра на вашата логика вие с нищо логично не отговаряте а само замазвате и въртите едни и същи плочи. Както за вас доказателствата за ЖСК са грешни, така приемете че и за други пък вашите доказателства за Спортклуб са грешни.

Лъжеш.

КОИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, че при сливането 1949г. ЖСК е ВОДЕЩИЕ клуб отхвърляме?! ПОКАЖИ ми ги тези доказателства!!! До този момент такива НЕ СТЕ ПРЕДСТАВИЛИ! Само ЛЪЖИ. Нищо повече.

Ботев Пловдив е играл с ЧЕРНО-БЯЛ екип. Пише го в ОФИЦИАЛНО издание на БНСФ. Край. Каквито и глупости да пишеш, да съчиняваш, да го овърташ, това е ФАКТ. Представен ясно, нагледно. Това, че не ти харесва не го прави по-малко ФАКТ.

Давайте си ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, давайте си ЛЪЖЛИВИТЕ ДОВОДИ, за да ги разбием! Нас не ни е страх от ЛЪЖИТЕ ви, защото истината е на наша страна. А когато си на страната на истината нищо не може да притесни човек!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2012 17:15

M_P_C написа:колегата му /ако визираш мен/ въобще не се е предал, а в момента чете написаното от Ангел. и трябва да ти кажа в напълно нормален тон, че наистина възникват много интересни въпроси. да не говорим, че има разминавания, поне в това, което ти писа от началото на темата и това, което пише в книгата. например - в книгата на Ангел пише

Из заключителната реч на председателя на новоучреденото ДФС Локомотив
Пловдив, 5 май 1957г.: “Инициативният комитет по подготовката и провеждането на
конференцията предлага пред вас името на новото дружество да бъде “Локомотив”, име,
което се е утвърдило от редица години не само в нашата страна, но и в чужбина. Разбира се,
тук е необходимо да се отбележи, че всички ние трябва да виждаме в това име не тясното,
ограничено име на предишната организация “Локомотив”, но име на едно ново дружество,
мощно дружество...”

преди няколко страници ти написа, че името ви е насилствено сложено от БКП през 1957-ма, аз ти казах, че според родословното ви дърво вие сте Локомотив още от 1951-ва, ти отговори, че си направил typo - печатна грешка. кое от всичките е?

Много тъп въпрос. Написах ти 10 пъти, че емблемата идва от 1957г. Че Л-то на нея не е Л-то на ЖСК. "че всички ние трябва да виждаме в това име не тясното, ограничено име на предишната организация “Локомотив”, но име на едно ново дружество, мощно дружество…".

ЕМБЛЕМА и ИМЕ са две РАЗЛИЧНИ НЕЩА. Мислех, че това няма нужда да си го обясняваме! През 1951 ДСО Локомотив си има бяла кръгла емблема с локомотив в нея. КЪДЕ Е ВЪПРОСЪТ ТИ?

Кое от всичко, което изписа трябва да ме наведе на мисълта, че моя любим отбор е повече наследник на ЖСК от колкото на Спортклуб?!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 юли 2012 17:15

scb написа:
Това издание само вие го имате. Откъде сте го копирали? Естествено е да се взимат по няколко източника. Все едно сега да пишеш история на България по мемоарите на Станишев само. За каква статистика става дума не знам, не съм чел предните постове. Обаче въпросите които са като контра на вашата логика вие с нищо логично не отговаряте а само замазвате и въртите едни и същи плочи. Както за вас доказателствата за ЖСК са грешни, така приемете че и за други пък вашите доказателства за Спортклуб са грешни.

Ами SCB, ако се интересувате толква и вие можете да се сдобивате с тези издания бе майна... Те не са СКРИТИ... Т.е. никой не ви пречи... А, ако не сте съгласни с нещо... просто намирате начин да защитите позицията си... т'ва е...

Колкото до СТАТИСТИКАТА!!! Понеже не си разбрал... Пак ще го напиша - "ЛЪЖА" или "ИСТИНА" е твърдението ми, че за СТАТИСТИКА на дн. Локомотив Пловдив /т.е. този, който носи това име от 1950г./ ВИНАГИ ОФИЦИАЛНО се е приемала тази на "Славия" Пд?!! Говоря, не от "вчера", а буквално от 1950г. насам!
Изображение

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 04 юли 2012 17:24

Пловдив1926 написа:
Всъщност ти би ли ми казал, при положение, че ПОВЕЧЕТО играчи идват от Спортклуб има ли значение дали 2ма или 3ма идват от ЖСК?

За емблемата какво има да те убеждавам? От 1935г. до 1945г. ЖСК няма Л в емблемата, има котва и криле. Л-то идва след обединенито с Левски през 45. Сегашното Л идва чак 1957г. с друга стилистика. Естествено, че то идва от ЛОКОМОТИВ, но от ЛОКОМОТИВ след 1949г., а не от ЖСК.

За 100 път ти повтарям НИЕ НЕ ВЗИМАМЕ име. Това име НИ ГО НАЛАГАТ през 1949г. по време на НАСИЛСТВЕНАТА реорганизация на спорта, когато към нас зашиват ЖСК и ведомството, което върви с този клуб.

Мда, името Локомотив не идва от преименуването на ЖСК на Локомотив през 1944 , а от някакъв си друг Локомотив след 1949 идвало .
Черно-бялото също не идва от ЖСК (по късно обединен с Левски , който от своя страна е обединение на "Тракийска слава" и БП-25 /"Бенковски-Победа-25"/ през 1928 и също играе с черно-бял екип) , а идва от червено-черния цвят на Спортклубъ.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2012 17:29

1912plovdiv написа:
Пловдив1926 написа:
Всъщност ти би ли ми казал, при положение, че ПОВЕЧЕТО играчи идват от Спортклуб има ли значение дали 2ма или 3ма идват от ЖСК?

За емблемата какво има да те убеждавам? От 1935г. до 1945г. ЖСК няма Л в емблемата, има котва и криле. Л-то идва след обединенито с Левски през 45. Сегашното Л идва чак 1957г. с друга стилистика. Естествено, че то идва от ЛОКОМОТИВ, но от ЛОКОМОТИВ след 1949г., а не от ЖСК.

За 100 път ти повтарям НИЕ НЕ ВЗИМАМЕ име. Това име НИ ГО НАЛАГАТ през 1949г. по време на НАСИЛСТВЕНАТА реорганизация на спорта, когато към нас зашиват ЖСК и ведомството, което върви с този клуб.

Мда, името Локомотив не идва от преименуването на ЖСК на Локомотив през 1944 , а от някакъв си друг Локомотив след 1949 идвало .
Черно-бялото също не идва от ЖСК (по късно обединен с Левски , който от своя страна е обединение на "Тракийска слава" и БП-25 /"Бенковски-Победа-25"/ през 1928 и също играе с черно-бял екип) , а идва от червено-черния цвят на Спортклубъ.

Ей го поредния лъжец :)

ЖСК има БЯЛО-СИН екип, а през кратък период от време чисто СИН екип.
Името Локомотив идва отново чак през 1951г. От 1949г. до 1951г. отбора ни носи имената ДСО Енергия и Торпедо.

Тия глупости, които си написал от къде по-точно ги роди, че утрепа от смях всеки, който малко от малко поне се интересува от футболна история в Пловдив :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 04 юли 2012 17:32

Тази тема трябва да влезе в историята. Жълтата пропаганда разбита на пух и прах :mrgreen:

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 05 юли 2012 12:32

По моя молба, тази тема бе отново отворена, защото бяха разгледани неща като цветовете на Левски Пд. /които трябва да се съгласим, че са черно-бели/... но така и ОСНОВНИЯ ВЪПРОС, за връзката дн. Локомотив Пд - Спортклуб, който бе поставен СЪЩО от феновете на Ботев остана НЕДОРАЗГЛЕДАН!!!
Поне 6 или 7 пъти зададох ЕДИН И СЪЩИ въпрос на същите тези хора и те така и не ми отговориха...

Въпроса ми бе следния
ЛЪЖА или ИСТИНА е твърдението, че през всичките години от 1950г. насам за ОФИЦИАЛНА СТАТИСТИКА на дн. Локомотив /т.е. този, който носи това име от януари 1951г./ се приема тази на Славия Пд?!

На този въпрос, който е от малкото по тази тема, на който може да се отговри простичко с ДА или с НЕ, така и до момента не получихме отговор от хората, които иначе толкова ги интересува случващото се при нас... Затова аз, НА ПЪРВО ВРЕМЕ /умишлено/ ще постна в табличен вид, това, което пише в брошурата "50 години Локомотив" по този въпрос, като в едната графа ще бъде цитат от книгата, а в другата - как в действителност са стояли нещата... Също така ще постна и снимка от ПЪРВИЯТ, СПОРЕД СТАТИСТИКАТА мач на Локомотив Пловдив в "А" група!!! Всеки може да разгледа нещата и да ги коментираме!

Изображение
Изображение
Последна промяна от plovdivram на 05 юли 2012 12:33, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”