Пловдив1926 написа:M_P_C написа:demy27 написа:Аз искам да попитам жълтите фенове - възможно ли е по някакъв начин да бъдете убедени, да се съгласите и да признаете доказателствата? И понеже знам, че за повечето от тях думичките доблест и достойнство са нещо непознато и няма как това да стане, каквито и доказателства да им се дадат, просто спорът с тях е напълно безсмислен. Всякакви опити да бъдат убедени в каквото и да е са обречени защото прекалено ги надценяваме и от блатото на посредственосста в която те са потънали няма излизане.
когато убедите по-голямата част от собствените си привърженици, тогава може да пробвате и с нас. както написах по-горе - няма как да не ви асоциират с "неправилното" разклонение в дървото ви, след като взимате името оттам.
относно играчите - не ви се връзва нещо, щото ти твърдиш, че от ЖСК-то са трима, а тук пише, че са двама
От страна на Локомотив дошли двама играчи (и двамата юноши на други клубове, състезавали се в Локомотив само от година време), ала най-важният принос била материалната база – стадионът-красавец „Локомотив-Спартак”, най-модерният за времето си в града (той също бил преименуван – тъй като ЖСК вече се казвал Локомотив, а Левски пък бил станал Спартак Пловдив).
стадионът ви също идва по линия на ЖСК-то. странно защо не сте продължили да играете на игрището на Славия-Ченгелов.
Не сменяй темата! Отговори на горните мнения или си признай, че НЕ СИ ПРАВ!
За нашите привърженици не бери грижа - самия факт, че Черно-бялата коледа постигна рекордна посещаемост говори достатъчно! Самия факт, че има ЗНАМЕ трибуна Спортклуб на едноименната трибуна на сегашния стадион Локомотив също е красноречив. Така, че няма нужда един жълтур да ни обяснява кое как приемаме САМИТЕ НИЕДоста е нагло.
За стадиона какво имаш да кажеш, че не схващамПърво си признай, че НЕ СИ ПРАВ по другите точки и ще минем към стадиона. Това постоянно сменяне на темата, което толкова обичате ще помоля модератора да не се толерира! Защото всеки път, когато гнусните ви лъжи са изобличени и се озовете на тясно, се започва с "а какво ще кажеш за…" последвано от поредната глупост и неистина.
къде сменям темата бре. ти ми пускаш 3-ма играчи от ЖСК-то, които отиват в Торпедо/Локомотив, а в историято ви пише 2-ма - поне почнете да пеете една песен. в материала, който ми пусна, за основаването на БНСФ и който четох досега не пише нищо за цветовете ви и за "Л"-то. пише за участие на олимпийските игри в Париж. освен ако си объркал статиите. опитай да ме убедиш, че "Л"-то в емблемата от 45-та е от Левски, а не от Локомотив. и пак ще те попитам - как очакваш да ви асоциират със Спортклуб, след като според родословното ви дърво взимате името от ЖСК-то? Локомотив било наложено от комунистите, но това според вас е някакво ново име, нямащо нищо общо с това на ЖСК-то през 1945-та. така ли - посмъртно не можеш да ме убедиш в правотата си. и какво излиза накрая - името ви от "грешното" клонче, стадиона ви пак оттам и само фактът, че комунистическата власт затрива Спортклуб и следствието му Славия и праща играчите в новооснования клуб ви дава повод да си пуснете историята на Спортклуб за ваша.