Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

M_P_C
Контакти:

Re: Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Мнениеот M_P_C » 04 юли 2012 16:10

Пловдив1926 написа:
M_P_C написа:
demy27 написа:Аз искам да попитам жълтите фенове - възможно ли е по някакъв начин да бъдете убедени, да се съгласите и да признаете доказателствата? И понеже знам, че за повечето от тях думичките доблест и достойнство са нещо непознато и няма как това да стане, каквито и доказателства да им се дадат, просто спорът с тях е напълно безсмислен. Всякакви опити да бъдат убедени в каквото и да е са обречени защото прекалено ги надценяваме и от блатото на посредственосста в която те са потънали няма излизане.

когато убедите по-голямата част от собствените си привърженици, тогава може да пробвате и с нас. както написах по-горе - няма как да не ви асоциират с "неправилното" разклонение в дървото ви, след като взимате името оттам.

относно играчите - не ви се връзва нещо, щото ти твърдиш, че от ЖСК-то са трима, а тук пише, че са двама
От страна на Локомотив дошли двама играчи (и двамата юноши на други клубове, състезавали се в Локомотив само от година време), ала най-важният принос била материалната база – стадионът-красавец „Локомотив-Спартак”, най-модерният за времето си в града (той също бил преименуван – тъй като ЖСК вече се казвал Локомотив, а Левски пък бил станал Спартак Пловдив).

стадионът ви също идва по линия на ЖСК-то. странно защо не сте продължили да играете на игрището на Славия-Ченгелов.

Не сменяй темата! Отговори на горните мнения или си признай, че НЕ СИ ПРАВ!

За нашите привърженици не бери грижа - самия факт, че Черно-бялата коледа постигна рекордна посещаемост говори достатъчно! Самия факт, че има ЗНАМЕ трибуна Спортклуб на едноименната трибуна на сегашния стадион Локомотив също е красноречив. Така, че няма нужда един жълтур да ни обяснява кое как приемаме САМИТЕ НИЕ :) Доста е нагло.

За стадиона какво имаш да кажеш, че не схващам :) Първо си признай, че НЕ СИ ПРАВ по другите точки и ще минем към стадиона. Това постоянно сменяне на темата, което толкова обичате ще помоля модератора да не се толерира! Защото всеки път, когато гнусните ви лъжи са изобличени и се озовете на тясно, се започва с "а какво ще кажеш за…" последвано от поредната глупост и неистина.

къде сменям темата бре. ти ми пускаш 3-ма играчи от ЖСК-то, които отиват в Торпедо/Локомотив, а в историято ви пише 2-ма - поне почнете да пеете една песен. в материала, който ми пусна, за основаването на БНСФ и който четох досега не пише нищо за цветовете ви и за "Л"-то. пише за участие на олимпийските игри в Париж. освен ако си объркал статиите. опитай да ме убедиш, че "Л"-то в емблемата от 45-та е от Левски, а не от Локомотив. и пак ще те попитам - как очакваш да ви асоциират със Спортклуб, след като според родословното ви дърво взимате името от ЖСК-то? Локомотив било наложено от комунистите, но това според вас е някакво ново име, нямащо нищо общо с това на ЖСК-то през 1945-та. така ли - посмъртно не можеш да ме убедиш в правотата си. и какво излиза накрая - името ви от "грешното" клонче, стадиона ви пак оттам и само фактът, че комунистическата власт затрива Спортклуб и следствието му Славия и праща играчите в новооснования клуб ви дава повод да си пуснете историята на Спортклуб за ваша.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 юли 2012 16:18

M_P_C написа:къде сменям темата бре. ти ми пускаш 3-ма играчи от ЖСК-то, които отиват в Торпедо/Локомотив, а в историято ви пише 2-ма - поне почнете да пеете една песен. в материала, който ми пусна, за основаването на БНСФ и който четох досега не пише нищо за цветовете ви и за "Л"-то. пише за участие на олимпийските игри в Париж. освен ако си объркал статиите. опитай да ме убедиш, че "Л"-то в емблемата от 45-та е от Левски, а не от Локомотив. и пак ще те попитам - как очакваш да ви асоциират със Спортклуб, след като според родословното ви дърво взимате името от ЖСК-то? Локомотив било наложено от комунистите, но това според вас е някакво ново име, нямащо нищо общо с това на ЖСК-то през 1945-та. така ли - посмъртно не можеш да ме убедиш в правотата си. и какво излиза накрая - името ви от "грешното" клонче, стадиона ви пак оттам и само фактът, че комунистическата власт затрива Спортклуб и следствието му Славия и праща играчите в новооснования клуб ви дава повод да си пуснете историята на Спортклуб за ваша.

М_Р_С... стига с тези цветове бе майна... Знаеш ли, че дори и Ботев е заявявал екип в "черно-бяло" през 30-те години... През 50-те играете в "червено-бяло"?!! Така, че стига толкова с това... Кажи за СТАТИСТИКАТА?
Изображение

Потребителски аватар
Plovdiv Finest
Контакти:

Мнениеот Plovdiv Finest » 04 юли 2012 16:21

Хората с мозък на грейпфрут незнаят историята на най - стария пловдивски клуб Левски от 1911, днешния Спартак Пловдив...

Както и да ги учиш, те не вдяват иглата в конеца... а искат да са пловдивчани.
Не може да им се отрече на жълтите, че са антилогика!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2012 16:21

M_P_C написа:[
къде сменям темата бре. ти ми пускаш 3-ма играчи от ЖСК-то, които отиват в Торпедо/Локомотив, а в историято ви пише 2-ма - поне почнете да пеете една песен. в материала, който ми пусна, за основаването на БНСФ и който четох досега не пише нищо за цветовете ви и за "Л"-то. пише за участие на олимпийските игри в Париж. освен ако си объркал статиите. опитай да ме убедиш, че "Л"-то в емблемата от 45-та е от Левски, а не от Локомотив. и пак ще те попитам - как очакваш да ви асоциират със Спортклуб, след като според родословното ви дърво взимате името от ЖСК-то? Локомотив било наложено от комунистите, но това според вас е някакво ново име, нямащо нищо общо с това на ЖСК-то през 1945-та. така ли - посмъртно не можеш да ме убедиш в правотата си. и какво излиза накрая - името ви от "грешното" клонче, стадиона ви пак оттам и само фактът, че комунистическата власт затрива Спортклуб и следствието му Славия и праща играчите в новооснования клуб ви дава повод да си пуснете историята на Спортклуб за ваша.

Самия факт, че сме пуснали таблица с имената на хората, е достатъчен. Вашите "гурута" нали питат защо сме чакали толкова време - еми ето за това - защото днес идваш ти и хващаш едно дребно разминаване 2ма или 3ма играчи на ЖСК са продължили в ДСО Енергия. И защото треперите от страх, че Локомотив признавайки истинската си история се възвръща като тотално доминиращ отбор в Пловдив се хващате за подобни дребни несъответствия като удавници за сламка.

Всъщност ти би ли ми казал, при положение, че ПОВЕЧЕТО играчи идват от Спортклуб има ли значение дали 2ма или 3ма идват от ЖСК?

За емблемата какво има да те убеждавам? От 1935г. до 1945г. ЖСК няма Л в емблемата, има котва и криле. Л-то идва след обединенито с Левски през 45. Сегашното Л идва чак 1957г. с друга стилистика. Естествено, че то идва от ЛОКОМОТИВ, но от ЛОКОМОТИВ след 1949г., а не от ЖСК.

За 100 път ти повтарям НИЕ НЕ ВЗИМАМЕ име. Това име НИ ГО НАЛАГАТ през 1949г. по време на НАСИЛСТВЕНАТА реорганизация на спорта, когато към нас зашиват ЖСК и ведомството, което върви с този клуб.

Какво като стадиона ни идва от комунистите и от ЖСК :) Вашия от къде идва :) Въобще КЪДЕ ТИ Е ТЕЗАТА?

Искаш да кажеш, че трябва да се считаме за наследници на ЖСК 1935г., а не на Спортклуб, това ли е? Искаш да кажеш, че при сливането през 1949г. ЖСК е по-значещия, по-силен клуб от двата, това ли твърдиш?
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 04 юли 2012 16:24

plovdivram написа:
M_P_C написа:къде сменям темата бре. ти ми пускаш 3-ма играчи от ЖСК-то, които отиват в Торпедо/Локомотив, а в историято ви пише 2-ма - поне почнете да пеете една песен. в материала, който ми пусна, за основаването на БНСФ и който четох досега не пише

нищо за цветовете ви и за "Л"-то. пише за участие на олимпийските игри в Париж. освен ако си объркал статиите. опитай да ме убедиш, че "Л"-то в емблемата от 45-та е от Левски, а не от Локомотив. и пак ще те попитам - как очакваш да ви асоциират със Спортклуб, след като според родословното ви дърво взимате името от ЖСК-то? Локомотив било наложено от комунистите, но това според вас е някакво ново име, нямащо нищо общо с това на ЖСК-то през 1945-та. така ли - посмъртно не можеш да ме убедиш в правотата си. и какво излиза накрая - името ви от "грешното" клонче, стадиона ви пак оттам и само фактът, че комунистическата власт затрива Спортклуб и следствието му Славия и праща играчите в новооснования клуб ви дава повод да си пуснете историята на Спортклуб за ваша.

М_Р_С... стига с тези цветове бе майна... Знаеш ли, че дори и Ботев е заявявал екип в "черно-бяло" през 30-те години... През 50-те играете в "червено-бяло"?!! Така, че стига толкова с това... Кажи за СТАТИСТИКАТА?

рамче, прочети ми мненията от началото на темата, ще видиш, че аз цветове не обсъждам. твоят съотборник ми пусна линк с някаква статия, в която трябваше да прочета нещо свързано с историята ви, но прочетох само за основавнето на БНСФ. никъде не се споменава Локомотив или Спортклуб, освен косвено чрез Иван Радоев, който през 50-те ви е бил в ръководството. не знам какво трябваше да прочета там. вие се опитвате да ме убедите, че в емблемата от 1945-та отборът се казва Локомотив, но Л-то в значката принадлежи на Левски. е как да го повярвам?
Последна промяна от M_P_C на 04 юли 2012 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2012 16:27

M_P_C написа:
plovdivram написа:
M_P_C написа:къде сменям темата бре. ти ми пускаш 3-ма играчи от ЖСК-то, които отиват в Торпедо/Локомотив, а в историято ви пише 2-ма - поне почнете да пеете една песен. в материала, който ми пусна, за основаването на БНСФ и който четох досега не пише

нищо за цветовете ви и за "Л"-то. пише за участие на олимпийските игри в Париж. освен ако си объркал статиите. опитай да ме убедиш, че "Л"-то в емблемата от 45-та е от Левски, а не от Локомотив. и пак ще те попитам - как очакваш да ви асоциират със Спортклуб, след като според родословното ви дърво взимате името от ЖСК-то? Локомотив било наложено от комунистите, но това според вас е някакво ново име, нямащо нищо общо с това на ЖСК-то през 1945-та. така ли - посмъртно не можеш да ме убедиш в правотата си. и какво излиза накрая - името ви от "грешното" клонче, стадиона ви пак оттам и само фактът, че комунистическата власт затрива Спортклуб и следствието му Славия и праща играчите в новооснования клуб ви дава повод да си пуснете историята на Спортклуб за ваша.

рамче, прочети ми мненията от началото на темата, ще видиш, че аз цветове не обсъждам. твоят съотборник ми пусна линк с някаква статия, в която трябваше да прочета нещо свързано с историята ви, но прочетох само за основавнето на БНСФ. никъде не се споменава Локомотив или Спортклуб, освен косвено чрез Иван Радоев, който през 50-те ви е бил в ръководството. не знам какво трябваше да прочета там.

Не знам какъв линк си отворил?! Пратих ти PDF-а да видиш: http://www.loko-pd.com//85_godini.pdf
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2012 16:34

Друга хубава статия, но не е по темата някак си. Нещо конкретно в нея трябва ли да видя или си отворил грешния линк просто?

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 04 юли 2012 16:39

Пловдив1926 написа:
Искаш да кажеш, че трябва да се считаме за наследници на ЖСК 1935г., а не на Спортклуб, това ли е?

Според мен: Да , трябва да се считате за наследници на ЖСК 1935г., а не на Спортклуб!
Въобще КЪДЕ ТИ Е ТЕЗАТА
Май само ти не му проумяваш ТЕЗАТА, и отговаряш с наизустени клишета, а не с логически обосновани отговори.
Искаш да кажеш, че при сливането през 1949г. ЖСК е по-значещия, по-силен клуб от двата, това ли твърдиш?

Пак според мен , никой не е твърдял кой клуб е по-значимия,по-силния и при това т.нар. сливане това явно е нямало никакво значение!Просто Новата Власт е затрила по нейни си причини по-значимия клуб и е пренасочила неговия ресурс към по-малкия.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 юли 2012 16:41

Аз обаче продължавам упорито да си задавам въпроса за СТАТИСТИКАТА /тази отпреди 1950г., за дн. Локомотив/. Просто този въпрос е от изключително важно значение както за ИСТОРИЯТА на клуба, така и за самият "СПОР", който толкова дълго време водим!
Е?!! Ще се намери ли някой да каже, дали "лъжа" като казвам, че за СТАТИСТИКА на днешния Локомотив /т.е. този, който носи това име от 1950г. насам/ ВИНАГИ е била тази на "Славия" Пловдив или е ИСТИНА?!!!
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”