Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Re: Многобройните привърженици на Локомотив Пловдив!

Мнениеот the___dog » 04 юли 2012 14:25

Пловдив1926 написа:

Името Локомотив е наложено от комунистическата власт през 1957г. по модел на отборите в СССР. Явно видяхте фактите, разбрахте колко ви е жалко заяждането и пак стигнахме до "всички знаят" и обичайните ви глупости.

Еми Sorry, да се бяхте сетили по-рано да протестирате. Вече е късно. Или просто сменете името. Искам да видя колко хора ще го припознаят :)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 04 юли 2012 14:31

Според мен е напълно излишно да се обяснява на хората които живеят в Пловдив, но не бих нарекъл Пловдивчани каквото и да е за нашата история. С всяко тяхно писание, само показват, че им липсва потенциал да разберат за какво става въпрос и единствено търсят дребнаво заяждане и внимание. Да не казвам какво ме боли, че някой бой от изгрев не вярва на доказателствата. Най-разумното е да не им се обръща внимание.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 юли 2012 14:31

Ами аз пак ще си го постна т'ва ТРЕТОТО, 'щото нещо НИКОЙ оттези, 'дето толкова много спорят не му обръщат вниммание, а то дава отговори на много от въпросите, които иначе задават! Та... пак ще го постна, па' някой вземе, че реши да отговори...

Третото... То е много важно, защото постоянно го пропускате покрай ушите си. Неразбираемо за мен - ЗАЩО, при положение, че все търсите ИСТИНАТА... Ама коя "истина" незнам... Та... ТРЕТОТО е свързано с това, че все се чудите - защо "СЕГА" сме "избрали" линията на Спортклуб /Славия/, а не тази на ЖСК?!!! Ами много просто е бе майна... Просто НЕ СМЕ НИЕ ГО "ИЗБРАЛИ".... ВИНАГИ, АБСОЛЮТНО ВИНАГИ за СТАТИСТИКА на Локомотив Пловдив се е приемала тази на Славия Пловдив, а не тази на ЖСК /Локомотив - онзи от 1935-49г./!!! Ако не ми вярваш може да провериш и да коментираме пак... Става ли?
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 04 юли 2012 14:32

the___dog написа:
Пловдив1926 написа:

Името Локомотив е наложено от комунистическата власт през 1957г. по модел на отборите в СССР. Явно видяхте фактите, разбрахте колко ви е жалко заяждането и пак стигнахме до "всички знаят" и обичайните ви глупости.

Еми Sorry, да се бяхте сетили по-рано да протестирате. Вече е късно. Или просто сменете името. Искам да видя колко хора ще го припознаят :)

Ти пък кой си, че да решаваш кое е закъсняло и кое не? Никога не е късно за да излезе истината наяве. А името никой няма желание да го сменя. Спортклуб и Локомотив Пловдив са ЕДИН И СЪЩИ КЛУБ. Точка. Как се казва отбора ни днес зависи само от нас самите. Локомотив ни харесва - край. Не дължим обяснения никому. Най-малкото на вас.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 04 юли 2012 14:33

Митко ли си, метко ли си. Защо продължавате да си измисляте и да карате да ви си обяснява като на випуск 2000 Стефан Караджа, бе майна?

Отново: Когато /ЖСК/Локомотив и /Спортклуб/Славия се обединяват в ДСО Торпедо/днешният Локо Пловдив/ с какви екипи, цветове, емблема играят и до днес? И кой отбор от двата СПОРТКЛУБ или ЖСК припознаваш ТИ в ДСО Торпедо след тяхното сливане?

Дано отговориш майна. С оглед на фактите това са въпроси тип "откриите седемте разлики" за втори клас. Ама дано не изчезнеш майна!
Изображение

Потребителски аватар
Since 1926
Контакти:

Мнениеот Since 1926 » 04 юли 2012 14:34

Жалко, също както и plovdivram, така и аз се надявах тази тема да е малко по-различна от другите, в които самот едната страна изважда логични аргумени и се обосновават като големи хора. Уви, някои хора не могат да боравят с фактите. Още по-лошо - напълно ги игнорират. И още повече - игнорират ги и пускат заядливи, злобни, дребнави, "осмиващи" коментари.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 04 юли 2012 14:35

Типично като македонския институт - трият се мнения инакомислещите!
Страхувате се от диалог ли?
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 04 юли 2012 14:35

още един въпрос - през 1945 ЖСК-то се казва Локомотив. през 1949 Локомотив и Славия-Ченгелов се сливат в ДСО Торпедо. това според вашите данни. по-горе се твърди, че Локомотив било наложено от комунистическата власт. За какво й е било на комунистическата власт да налага Локомотив като име, след като много добре знаем, че точно по подобие на СССР /както се изрази гуруто ви/ в самия СССР има няколко отбора с името Торпедо?

и пак не ми отговорихте на предишния пост - след като разбрахме, че днешното ви име е взето от "малкия и незначителен" клуб от "дребното" клонче в дървото ви, откъде идват играчите ви през 1949-та година?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 04 юли 2012 14:37

terro написа:Типично като македонския институт - трият се мнения инакомислещите!
Страхувате се от диалог ли?

terro, остави триенето.... сигурен съм, че АБСОЛЮТНО НИЩО КОНСТРУКТВИНО не е трито!!! Ти ми кажи обаче, защо не ви се иска да отговорите на това, което поставям като "въпрос", а имено:

Третото... То е много важно, защото постоянно го пропускате покрай ушите си. Неразбираемо за мен - ЗАЩО, при положение, че все търсите ИСТИНАТА... Ама коя "истина" незнам... Та... ТРЕТОТО е свързано с това, че все се чудите - защо "СЕГА" сме "избрали" линията на Спортклуб /Славия/, а не тази на ЖСК?!!! Ами много просто е бе майна... Просто НЕ СМЕ НИЕ ГО "ИЗБРАЛИ".... ВИНАГИ, АБСОЛЮТНО ВИНАГИ за СТАТИСТИКА на Локомотив Пловдив се е приемала тази на Славия Пловдив, а не тази на ЖСК /Локомотив - онзи от 1935-49г./!!! Ако не ми вярваш може да провериш и да коментираме пак... Става ли?
Изображение

M_P_C
Контакти:

Мнениеот M_P_C » 04 юли 2012 14:41

Гагарин Обича Локо написа:Митко ли си, метко ли си. Защо продължавате да си измисляте и да карате да ви си обяснява като на випуск 2000 Стефан Караджа, бе майна?

Отново: Когато /ЖСК/Локомотив и /Спортклуб/Славия се обединяват в ДСО Торпедо/днешният Локо Пловдив/ с какви екипи, цветове, емблема играят и до днес? И кой отбор от двата СПОРТКЛУБ или ЖСК припознаваш ТИ в ДСО Торпедо след тяхното сливане?

Дано отговориш майна. С оглед на фактите това са въпроси тип "откриите седемте разлики" за втори клас. Ама дано не изчезнеш майна!

никой не оспорва, че с оглед родословното ви дърво Славия-Ченгелов като наследник на Спортклуб са по-големия и авторитетен отбор. спорът е в това, че има много големи пробойни в тезите и логиките ви, че имате нещо общо с тях преди обединението. излиза, че взимате името на "малкия и незначителен" отбор, а историята на големия и авторитетен. и като ви питат за къв чеп не се кръщавате Спортклуб излизате с йезуитското "щото Локомотив ни носи много радости след 1951." пък най-смешното е твърдението на Иги, че името ви "Локомотив" е наложено от БКП през 1957-ма след като още през 1951-ва според родословното ви дърво сте "ДСО Локомотив"

Върни се в “Локо Пловдив”