Иване стига си обяснявал на кой му гърмели бушоните и да правиш психоанализи на хората защото както вече неведнъж съм ти казвал си хал хабер

Аз пък да ти кажа съм най-спокойния в тая тема. Най-малкото, че тия тъпотии ги гледам от близо вече бая години и ми е пределно ясен целия сценарии..
Запомнете едно - футболистите са ХОРА, не са маратонки или фланелки които се продават! Тия лагери са като един биг брадър, нормално е да се карат хора по между си. Някой път на някои им идва повечко. Нито кокала, нито Караджов са най-меките и ведри хора готови да преглътнат егото си

Да преспят една вечер и да се оправят.
Иначе селекцията си е напълно нормална, не виждам защо са тия драми и как може да се вързвате на жълтите провокатори, които как не ги разкрихте, че цял ден живеят, пишат по сайтове, коментари и форуми за да може да всяват проблеми сред нас, защото иначе живота им губи и малкото останал смисъл

Само като погледнеш жълтите партенки за една седмица ти става ясно как разни "Журналиста" мурналиста живеят за да ни мразят

Първо заплати в школата нямало(чиста лъжа), после титуляри "бягали"(чиста лъжа), Коко едвам горкия вързва двата края го изкараха(чиста лъжа), неплатени заплати на играчи(чиста лъжа) и тн. и тн. ИМУНИЗИРАЙТЕ се против тая тъпа жълтеница и ще ви е много по-леко и по-айляшко

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]