ЧЕТИРИ ГОДИНИ ОТ ГИБЕЛТА НА ЖОРО ИЛИЕВ!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
love_hurts

Re: ЧЕТИРИ ГОДИНИ ОТ ГИБЕЛТА НА ЖОРО ИЛИЕВ!

Мнениеот love_hurts » 25 авг 2009 14:06

Sv3tli0o написа:Как се казва песента от втория клип някой знае ли?!
Moment of peace

Песента се казва Clubbed to Death. Извинявам се, но кой беше този ? Тия господа се гърмят на 2-3 седмици и за точно толкова забравям за техните персонажи.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 25 авг 2009 14:15

Беше супер купон,може би подобна веселба ще има когато си замине и Христолов

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 авг 2009 14:20

cska_90 написа:
unist_gp написа:много хубаво си спомням този ден, защото два часа преди да го гръмнат, седях зад него на стадиона, докато гледахме Локо-ОФК в Бургас. Пред мен целия ред беше с БГ мафия,а зад мен със сръбска мафия и през цялото време си мислех,че някой ще стреля от блоковете ;) добре,че стана по късно, вече като ме е нямало ;) ето две снимки от тогава за спомен на -GOTT MIT UNS- Велики сте момчета! (и кажете на Галя да не продава повече мачове както срещу ЦСКА!) ;)

Изображение

Изображение

Седял си в официалната ложа??

да, на стадиона в Бургас седя само в официалната ложа ;) независимо кой играе

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 25 авг 2009 14:29

Този пост е срам за Локо ПД и цяла България.

Да прекланяме глава пред мутри и престъпници - робска история

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 25 авг 2009 14:32

drughi написа:Чорни, Божков, Ганчев, В. Стефанов, ТИМ, Събев-мафиоти от световна класа.....тръгнали да говорят за Жоро Илиев. Гледайте си вашите "честни" президенти и не си показвайте злобата и омразата към Локомотив.

Да си видял на някого от тези да му скандират името и да му се кланят, да правят плакати и т.н.? И ще ме извиняваш ама от тези, които си изброил малцина са от ранга на ГИ. А Събев не знам какво го споменаваш, като първо, че престъпленията му, за които не съм запознат, не могат да се сравняват с ГИ, а и освен това - това което Събев прави за Бургас - ГИ не направи и 10% от това нито за Кюстендил, нито за Пловдив.

Жалка работа е тази тема, както и плаката вчера.

Знам, че ще отворите сега едни усти за "флирта" с Гриша Ганчев, обаче преди 2-3 седмици в предаването на Росен Петров (което не понасям и не знам как стана, че го гледах), Гриша Ганчев каза, че е бил ботевист от малък, а сега е фен единствено и само на Литекс. Затова имаше заигравка с него, защото се знаеше, че е привърженик на Ботев.

Потребителски аватар
lacho_trepacho
Контакти:

Мнениеот lacho_trepacho » 25 авг 2009 14:41

ДА ГНИЕ В АДА! :twisted: :lol: ;)
[center]Изображение[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]

loko_plovdiv

Мнениеот loko_plovdiv » 25 авг 2009 14:53

Поклон пред папетта му!!!Човека направи много за пловдивския футбол!!!Тепърва и почваше да прави!!!Жалко че така се случи!!!Левскари,цесекари и най-вече папагалите да не злобеят много!!Знам че всички ви е яд,че с едни играчи средна класа направихме най-добрия отбор в БГ.Нямаше "звезди" със заплати от по 20-30000 евро.Не всичко става с пари.Просто имаше дух в отбора и най-вече една уникална публика.Това че е ималко 1-2 уредени мача не е нищо.Всяка година шампиона има МИНИМУМ 5-6 уредени мача.Нека отдадем и заслуженото на ЖОРО ИЛИЕВ!!!Дано има повече такива хора които да помагат на спорта.

ПОКЛОН!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 авг 2009 14:53

drughi написа:Чорни, Божков, Ганчев, В. Стефанов, ТИМ, Събев-мафиоти от световна класа.....тръгнали да говорят за Жоро Илиев. Гледайте си вашите "честни" президенти и не си показвайте злобата и омразата към Локомотив.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sh8kbW8s8ks[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=m4rDTV3efo8[/youtube]

Пропускаш Илия Павлов,брокерите,Ковачки...Жоро Илиев е като всички тях.И лично за мен Локото стана шампион честно.Размаза съперниците си в дербитата,това,че дали няква дузпа срещу Славия,ами да тръгнем ли да вадим криливите мачове на ЦСКА,Левски,Литекс,Славия и т.н.?Локо се доказа и след смъртта на Илиев,продължи да бъде достоен отбор,фактор понякога в първенството,докато Ботев с половината от сегашния ЦСКА се бореше за оставане дълги години.Респект към Локо ПД от един заралия!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

dani***
Контакти:

Мнениеот dani*** » 25 авг 2009 14:55

Абе, не ви ли е срам? Знаем, че Бесния доведе Велбъжд и стигнахте върха в историята си, но наистина никоя друга пубилка не е показвала толкова нисък морал !!!

loko_plovdiv

Мнениеот loko_plovdiv » 25 авг 2009 15:01

dani*** написа:Абе, не ви ли е срам? Знаем, че Бесния доведе Велбъжд и стигнахте върха в историята си, но наистина никоя друга пубилка не е показвала толкова нисък морал !!!

Злобата ще ви убие завистници !!!

Върни се в “Локо Пловдив”