Слуховете за проблеми в ДЮШ на Локо идвaт от бирената

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Слуховете за проблеми в ДЮШ на Локо идвaт от бирената

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юни 2012 12:01

botevforever написа:Има хора,с които не може да се спори нормално и ти явно си сред тях.Логическа грешка всъщност няма,но ти,незнайно как,я откри.Ще го кажа още веднъж,малко по-просто,за да ме разбереш.Това,че не ме интересува нещо не означава,че не следя какво става с това нещо.Да,следя какво става в "Локомотив",в "Марица",в "Спартак",в "Левски",ЦСКА и т.н.Но просто НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!Ако не знаеш какво друго значение има тази дума,ще ти го обясня пак, по-простичко,като за теб-не би ме натъжил,както и зарадвал който и да е трансфер или напускане на футболист на "Локомотив".Разбира се,ако не е по оста "Ботев"-"Локомотив".Там вече е друго,защото "Ботев" наистина ме ИНТЕРЕСУВА!
Относно статията в "Марица"-много добре знам какво пише.За реакцията на феновете-не знам като се каже някъде "фенове" какво разбираш.Аз лично разбирам "ЧАСТ ОТ ФЕНОВЕТЕ".
Та ако те интересува какво е моето мнение,пак като част от феновете, при този случай,ето го:намирам за напълно нормално малките БОТЕВИСТИ да подкрепят малките локомотивци в мач срещу друг отбор-все пак са съграждани а сигурно между тях има и много приятели.Но не и да развяват знамето.
Твоето по-различно ли е?
Що се отнася до историята на "Локомотив" за периода,за който съм писал,бъди сигурен в истинността на думите ми.Най-малкото поради това,че съм свидетел.

Виж сега пиленце, ти нямаш абсолютно никакви реални познания за футболната история на Пловдив. Всичко което пишеш са съчинени глупости, чуто-недочуто, сглобени сказания и предания от кол и въже. От тук ти идва основния проблем, основната липса на почва под краката. Защото, когато защитаваш една грешна теза си обречен на неуспех.

Как така ти ще обясниш, че не те интересува какво става в Локомотив при положение, че висиш цял ден в този форум и пишеш постоянно? Как така не те интересува Локомотив като си се регистрирал в още 20 форума където плюеш и пишеш лъжа след лъжа за големия Локомотив :) Още на първото изречение ставаш ясен какво представляваш. Просто поредния анонимен двуличник. Нищо повече.

Какво ми се оправдавате цял живот с това "част от феновете"?! Както мене ме беше срам от на Думанов глупостите да прави подписки в защита на Назифоглу, че щял да фалира отбора без него така и тебе ще те е срам от тия глупаци които цял ден звънят по медиите и пишат писма с глупости за Локомотив. Освен ако ти не си един от тях, в което няма да се учудя. Няма такива "части от феновете", седи ли ви знамето с анархията на оградата? Седи ви. Мята ли ви Гошо Челсито бомби между краката, мята ви. Ходи ми разправяй, че не те лява анархистка публика. Давам ти доста елементарен пример с надеждата да го схванеш.

Ясно е, че като има два отбора в града ще има надлъгване и постоянна конкуренция - за децата къде да тренират, за играчи, за помощ от община за всичко. Това е нормално, когато се прави културно и без простотии. Такива цигански номера като вашите постигат обратния ефект - смях и презрение. Изгонихте играч, с който влизането ви в А група щеше да мине по-лесно защото е от Локомотив, уволнихте тоя треньор само заради това със знамето, което като се замислиш деца на тия години разбират по съвсем различен начин от нас, звъните на разни емблематични за Локомотив играчи белкем един дойде при вас, че да оревете света как е предпочел вашата фланелка, но то пък грам не стана. И тн. и тн. безброй примери.

Някои хора цял живот ще си останат бедни душици сред вас. Лошото е, че тия хора са ви начело на анонимното стадо. И ще си берете техния срам, независимо дали ви харесва или не.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: Слуховете за проблеми в ДЮШ на Локо идвaт от бирената

Мнениеот Туше » 28 юни 2012 12:29

Хората общуват с думи. Думите носят смисъл. За общо улеснение има и тълковни речници.

Използвайки изрази от типа: "натрупал съм знания чрез липсата си на интерес", "без да се интересувам знам, че там нищо не се случва", сам се определяш като носител на "безинтересно знание". Дори като оксиморони е трудно да бъдат разчетени. Предполагат недобронамереност, неуважение към събеседника или още по-лошо - чиста глупост.

Дори и да намериш какво да ни кажеш, по-добре не го казвай. Ако за теб е безинтересно, какво остава за нас.

Не виждам основание да се сърдиш, при отговор на отсрещната страна:"- Не ни се общува с носители на безинтересно знание."
Отчитайки и липсата на уважителност към знанието на другите, заслужаваш отговор от типа: "- Що не идеш на.....!"
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”