Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локо взе бивша звезда и любимец на феновете на Ботев!
Този е култов футболист, заради него феновете на ЦСКА искаха да вдигат БФС във взъдуха, а след 3 мача го пратиха на заточение в Дагестан 

Theos написа:Този е култов футболист, заради него феновете на ЦСКА искаха да вдигат БФС във взъдуха, а след 3 мача го пратиха на заточение в Дагестан
мда с 10 хил долара месечна заплата

Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Всяко мнение на фен на Ботев показва тяхната болка и мъка от този трансфер на Лимона в Локомотив Пловдив. Това още повече ме води към мисълта, че сме уцелили 10ката! 

90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
отборът на Пловдив написа:Всяко мнение на фен на Ботев показва тяхната болка и мъка от този трансфер на Лимона в Локомотив Пловдив. Това още повече ме води към мисълта, че сме уцелили 10ката!
Звездата на видин честито

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
отборът на Пловдив написа:Всяко мнение на фен на Ботев показва тяхната болка и мъка от този трансфер на Лимона в Локомотив Пловдив. Това още повече ме води към мисълта, че сме уцелили 10ката!
Незнам, но за мен Ботев правят по добра селекция до момента, така ,че не виждам за какво да завиждат, тоя Тимонов с нищо няма да ви помогне да се бяхте концентрирали по добре да си задържите Златински. Отделно не се сещам дали е играл редовно до момента.
-
Theos написа:отборът на Пловдив написа:Всяко мнение на фен на Ботев показва тяхната болка и мъка от този трансфер на Лимона в Локомотив Пловдив. Това още повече ме води към мисълта, че сме уцелили 10ката!
Незнам, но за мен Ботев правят по добра селекция до момента, така ,че не виждам за какво да завиждат, тоя Тимонов с нищо няма да ви помогне да се бяхте концентрирали по добре да си задържите Златински. Отделно не се сещам дали е играл редовно до момента.
При нас беше 3-та - 4-та резерва.

Жалко, че отношението ви към бивши ваши футболисти и явно фенове, е такова.. наистина жалко за вас.
Можеше да е добър футболист, ама много му пречи главата. Абе не е лош но като цяло е под равнището ви от миналата година. Има обаче много хубав удар и не му мисли много да бие от далече.
- Пловдив1926
- Контакти:
Лимона може да е любимец на феновете, но Ботев определено отдавна не му е любимия отбор. Да си припомним колко мача гледа на големия Локомотив последните години от трибуна Спортклуб. Добре дошъл в отбора, сигурен съм, че ще усети разлиаката в манталитета, европейския начин на работа, любовта на публиката и атмосферата на брадство и приятелство, която цари на Лаута!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Лимона го разкриха насякаде.Тва ако е замесника на златински много лошо за вас
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.