Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Локо взе бивша звезда и любимец на феновете на Ботев!

Мнениеот Theos » 28 юни 2012 11:26

Този е култов футболист, заради него феновете на ЦСКА искаха да вдигат БФС във взъдуха, а след 3 мача го пратиха на заточение в Дагестан :lol:

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 28 юни 2012 11:36

Theos написа:Този е култов футболист, заради него феновете на ЦСКА искаха да вдигат БФС във взъдуха, а след 3 мача го пратиха на заточение в Дагестан :lol:

мда с 10 хил долара месечна заплата :lol:
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 28 юни 2012 11:41

Всяко мнение на фен на Ботев показва тяхната болка и мъка от този трансфер на Лимона в Локомотив Пловдив. Това още повече ме води към мисълта, че сме уцелили 10ката! :idea:
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 28 юни 2012 11:43

отборът на Пловдив написа:Всяко мнение на фен на Ботев показва тяхната болка и мъка от този трансфер на Лимона в Локомотив Пловдив. Това още повече ме води към мисълта, че сме уцелили 10ката! :idea:

Звездата на видин честито :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 28 юни 2012 11:45

отборът на Пловдив написа:Всяко мнение на фен на Ботев показва тяхната болка и мъка от този трансфер на Лимона в Локомотив Пловдив. Това още повече ме води към мисълта, че сме уцелили 10ката! :idea:

Незнам, но за мен Ботев правят по добра селекция до момента, така ,че не виждам за какво да завиждат, тоя Тимонов с нищо няма да ви помогне да се бяхте концентрирали по добре да си задържите Златински. Отделно не се сещам дали е играл редовно до момента.

liud1912poburkan

Мнениеот liud1912poburkan » 28 юни 2012 11:46

Theos написа:

Незнам, но за мен Ботев правят по добра селекция до момента, така ,че не виждам за какво да завиждат, тоя Тимонов с нищо няма да ви помогне да се бяхте концентрирали по добре да си задържите Златински. Отделно не се сещам дали е играл редовно до момента.

При нас беше 3-та - 4-та резерва. :roll:

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 28 юни 2012 11:56

Жалко, че отношението ви към бивши ваши футболисти и явно фенове, е такова.. наистина жалко за вас.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 28 юни 2012 12:00

Можеше да е добър футболист, ама много му пречи главата. Абе не е лош но като цяло е под равнището ви от миналата година. Има обаче много хубав удар и не му мисли много да бие от далече.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юни 2012 12:04

Лимона може да е любимец на феновете, но Ботев определено отдавна не му е любимия отбор. Да си припомним колко мача гледа на големия Локомотив последните години от трибуна Спортклуб. Добре дошъл в отбора, сигурен съм, че ще усети разлиаката в манталитета, европейския начин на работа, любовта на публиката и атмосферата на брадство и приятелство, която цари на Лаута!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 28 юни 2012 12:10

Лимона го разкриха насякаде.Тва ако е замесника на златински много лошо за вас
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Локо Пловдив”