Хора, забелязахте ли, че цветовете им са като тези на Ботев (Пд)? Аз не бях се сетил, но четох в един сайт. Вижте какво пишат за шефа на Витес:
http://www.sportline.bg/news/93776/ekskluzivno-vijte-sto-za-lud-upravlyava-vites
Локомотив Пд - жребий за Лига Европа
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив срещу Витес в Лига Европа!
Според мен по-добре беше да играем на стадиона на Литекс - по-малък, добра акустика, през Беклемето се стига лесно до Ловеч! Но пък София е само на един час път по магистралата от Пловдив, а Подуене е даже по-близо!
Moaipd написа:Хора, забелязахте ли, че цветовете им са като тези на Ботев (Пд)? Аз не бях се сетил, но четох в един сайт. Вижте какво пишат за шефа на Витес:
http://www.sportline.bg/news/93776/ekskluzivno-vijte-sto-za-lud-upravlyava-vites
Стига с тези цветове бе майна!!!!
Едни цветове не могат да бъдат никаква причина за сравнение между два клуба,най-малкото между Холандски и Български отбори! Смешно е! Само вдигате акциите не НЕградските! Жълти,зелени,червени,все тая! Трябва да се представим достойно,въпреки до голяма степен предизвестения край!
Няма ли кинти,няма големи шансове!Това се отнася за абсолютно всички отбори в света! Единствено ние феновете ще бъдем на познатото си ниво и ще си направим шоуто! !
- Пловдив1926
- Контакти:
При добър първи мач ще има едно лудо холандско лято 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората! Няма лош жребий, има жребий, който трябва да се преодолее! За малко не отстранихме Болтън, сега трябва да се реваншираме! Имаме запазен гръбнак на отбора, ще дойдат и нови попълнения, тряБва да направим нещо! Не ми харесва, че мачът ще е на Герена, за предпочитане, според мене, беше Ловеч-стадион с по-добра акустика и по-малък! Ама това е положението! Важното е, че ще ходим до Холандия на мач!
- housestyle
- Контакти:
[center]
[/center]
[center]Вилфред Бони[/center]
Бони е звездата на тима и най-голямата опасност за Локото.За него интерес има от Рубин ,което е голям плюс,защото и руснаците ще играят в ЛЕ, а както знаем не може да играе в два отбора в турнира.Мисля че с него и без него Локомотив има шансове!!!!!!!!!!

[center]Вилфред Бони[/center]
Бони е звездата на тима и най-голямата опасност за Локото.За него интерес има от Рубин ,което е голям плюс,защото и руснаците ще играят в ЛЕ, а както знаем не може да играе в два отбора в турнира.Мисля че с него и без него Локомотив има шансове!!!!!!!!!!
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Левскари, недейте да ни псувате, ами елате на стадиона да ни подкрепите!
- hristo1306
- Контакти:
rstein написа:Левскари, недейте да ни псувате, ами елате на стадиона да ни подкрепите!
Майна, защо така преебахте Бургас ?
-
- Контакти:
rstein написа:Левскари, недейте да ни псувате, ами елате на стадиона да ни подкрепите!
Разбира се, че ще дойдем, поне тези, които имаме възможност и сме в София.

hristo1306 написа:rstein написа:Левскари, недейте да ни псувате, ами елате на стадиона да ни подкрепите!
Майна, защо така преебахте Бургас ?
Време е за представление и на други места,хората недоволстват